• Stránka 1 z 2 • 1, 2
►►► ZOMBIE - KOMPLETNÍ TUTORIÁL

Co tutoriál nabízí?
Vlastně kompletně vše - pro nové hráče úplně všechny informace o našem módu, takže se nemusí již bát případných BANů za prohřešky, o kterých třeba netušili. Mohou u nás tedy již z počátku vesele hrát bez jakýkoliv problémů.
Dosavadním hráčům poskytne tutoriál oficiální podklady při možných problémech s administrátory (tzn. hráč bude mít stejný přehled o tom, co administrátor smí/nesmí a naopak, co hráč smí/nesmí tak, jako ho má sám administrátor) a může se tedy tímto tutoriálem ohánět při možné UNBAN žádosti/stížnosti, protože co je zde psáno, bezmezně platí!
Navíc poskytne kompletní informace o tom, za co a jak může být hráč potrestán. Proto můžete mít kontrolu i nad administrátorem. Navíc jsou zde obsaženy informace, ke kterým se hráči jiných módů většinou nedostávají - to je právě ta informační bariéra, kterou tento tutoriál mezi Vámi, hráči, a námi, administrátory, boří.

Poznámka: Toto téma nechávám odemčené kvůli možným komentářům, nápadům, připomínkám, která od Vás hráčů, k tomuto tutoriálu, rád vyslechnu. Tutoriál, jak můžete vidět, je několikáté verze, jelikož je na něm stále co upravovat, ale v tuto chvíli je již ve fázi, kdy je jeho obsah publikovatelný.

Ve verzi 3.2. nově:
Předělán kompletně tutoriál pro verzi nového ZM.
-
Xter - Spamerův sluha
►►► ZOMBIE - KOMPLETNÍ TUTORIÁL
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ZOMBIE - KOMPLETNÍ NOVÝ TUTORIÁL
Chci se zeptat urcite vite ze na cp_mill_kamp je jak vsichni rikaji "textura" da se tam dostat jen termem odstrelem laseru nebo climbem takova tak v rohu kdyz se jde od veze(balkoju) do roury tou delsi cestou tak nad tim takze se chci ujistit to txt neni jak si psal v tomto tutorialu txt je tam kde se nedostane ani jedna classa zm ale tam se dostane climb i term takze to je nebo neni txt? podle toho co jsi psal to txt neni 

-
RadekCZCZ - Pokročilý
RadekCZCZ píše:Chci se zeptat urcite vite ze na cp_mill_kamp je jak vsichni rikaji "textura" da se tam dostat jen termem odstrelem laseru nebo climbem takova tak v rohu kdyz se jde od veze(balkoju) do roury tou delsi cestou tak nad tim takze se chci ujistit to txt neni jak si psal v tomto tutorialu txt je tam kde se nedostane ani jedna classa zm ale tam se dostane climb i term takze to je nebo neni txt? podle toho co jsi psal to txt neni
neni to textura
-
Kamikadzee - Spamerův sluha
RadekCZCZ píše:Chci se zeptat urcite vite ze na cp_mill_kamp je jak vsichni rikaji "textura" da se tam dostat jen termem odstrelem laseru nebo climbem takova tak v rohu kdyz se jde od veze(balkoju) do roury tou delsi cestou tak nad tim takze se chci ujistit to txt neni jak si psal v tomto tutorialu txt je tam kde se nedostane ani jedna classa zm ale tam se dostane climb i term takze to je nebo neni txt? podle toho co jsi psal to txt neni
Ano, je to přesně tak, jak píšeš. Pokud se tam dokáže dostat alespoň Climb, textura to není.
-
Xter - Spamerův sluha
Deluji protoze Beziemeni,Niggas a Maxel nebo jak se jmenje mi tvrdi ze je to txt a slayuji me kdyz jsem tam
-
RadekCZCZ - Pokročilý
kedže sa tam nikto nevedel dostat, bol som v tom, že je to už txt, po odkúšaní som zistil, že sa tam nakoniec s climbol dá dostat, takže ten slay nebol na mieste, sry.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Vida, tutoriál začíná dělat jasno. 

-
Xter - Spamerův sluha
Pěkný tutoriál!
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
UPDATE 5. 12. 2014!!! Verze 1.5.9. - informace o doplněných informací v prvním příspěvku.
-
Xter - Spamerův sluha
Re: ►►► ZOMBIE MINI 3
mapa cp_mill_kamp je txt , protože pokaždý když jsem se schoval a šel ke mě crab a climb byl jsem v txt a i ostatní hráči a , proč jste mi zrušili VIP+EVIP

COD MW1= [EVIP]
COD MW2= [EVIP]
DUST ONLY1 = [VIP]
DEATHMATCH DUST 2 = [VIP]
Zombie mini 2 = [EVIP]
[list=][/list]
Časem budu mít na každém serveru EVIP (tam kde to jde) a tam kde je jen VIP tak budu mít jen VIP!!!!
COD MW2= [EVIP]
DUST ONLY1 = [VIP]
DEATHMATCH DUST 2 = [VIP]
Zombie mini 2 = [EVIP]
[list=][/list]
Časem budu mít na každém serveru EVIP (tam kde to jde) a tam kde je jen VIP tak budu mít jen VIP!!!!
-
DavidSelmek - Kolemjdoucí
Re: ►►► ZOMBIE MINI 3
DavidSelmek píše:mapa cp_mill_kamp je txt , protože pokaždý když jsem se schoval a šel ke mě crab a climb byl jsem v txt a i ostatní hráči a , proč jste mi zrušili VIP+EVIP![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikdo ti nic, pokud si neporušil podmínky anebo VIP nevyměnil za unban nezrušil. Zopakuj postup aktivace VIP z e-mailu, pokud i poté VIP nepůjde, tak nám napiš na [email protected] , nezapomeň napsat VIP kód a stručný popis problému.
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014

-
Malkin - Spamerův sluha
Re: ►►► ZOMBIE - KOMPLETNÍ TUTORIÁL
V tutoriálu 2.0 bude:
• Editace popisu módu
• Editace zbraní
• Editace humans
• Editace Zombies
• Editace Epic menu
• Editace Itemů
• Editace map
• Editace vlastně všeho...
• Editace popisu módu
• Editace zbraní
• Editace humans
• Editace Zombies
• Editace Epic menu
• Editace Itemů
• Editace map
• Editace vlastně všeho...
-
Xter - Spamerův sluha
Xter takže,by sme mohla vrátit mapa zm_school a tak ?
-
Demir - Zkušený
Demir píše:Xter takže,by sme mohla vrátit mapa zm_school a tak ?
Pri testovaní máp mi zm_school nešla, takže sme nechceli riskovať, že by tá mapa nešla polke serveru.

-
N3mO - Mistr
• Stránka 1 z 2 • 1, 2