• Stránka 1 z 1
Demence / TS3 Gather / Punko
Ahojte, nevím kam napsat stížnosti na admini / Gather manažery, tak to pišu sem,
• iDevileKKK - STEAM_0:0:82609118 - TK - do 14.5.
• Pikolino. - STEAM_0:0:87822968 - Demencia - do 14.5.
Chtel bych si stezovat na neopravneny BL,
- Hrajte týmovo , preto je to gather, pokud znate hrace Pikolino (nobrain), no hrajem, pikolino jde uplne jinam nez jsme se domluvili kempi apod. poprve me hitl, tak jdu dal, pak zacne mluvit blbosti, tak mu reknem at mlčí, jdeme dalsi kolo do kat a on mi da Galilem Headshot za 80 (jeste se k tomu vysmava....), tak ho zabiju (jeste mi k tomu predtim nez jsem ho zabil nadaval, ale to je jedno, UDELAL TO NASCHVAL), Punko byl u CT, my s Pikolinem u TT, pote prijdu do Gather room a Punko, "Pikolino, Devilku jste na BL" ja mu reknu ze jsem ho zabil kvuli tomu co tady popisuji a on nas oba premisti do AFK, ani to neresi, i kdyz mu pisu PM tak mi neodpovida a v klidu si jde do svoji room, chtel bych, aby se to nejak vyresilo, protoze Pikolino kazdy gather bud hazi hecka pod noha, nebo kazi furt hru. Chtel bych si zahrat a ne cekat do 14.5......
Zeptejte se tich co s nim hraji, reknou vam to same.
btw. kdyz jsem chtel vyfotit PM jak me ignoruje tak jsem to omylem vypnul, snad to nebude vadit

• iDevileKKK - STEAM_0:0:82609118 - TK - do 14.5.
• Pikolino. - STEAM_0:0:87822968 - Demencia - do 14.5.
Chtel bych si stezovat na neopravneny BL,
- Hrajte týmovo , preto je to gather, pokud znate hrace Pikolino (nobrain), no hrajem, pikolino jde uplne jinam nez jsme se domluvili kempi apod. poprve me hitl, tak jdu dal, pak zacne mluvit blbosti, tak mu reknem at mlčí, jdeme dalsi kolo do kat a on mi da Galilem Headshot za 80 (jeste se k tomu vysmava....), tak ho zabiju (jeste mi k tomu predtim nez jsem ho zabil nadaval, ale to je jedno, UDELAL TO NASCHVAL), Punko byl u CT, my s Pikolinem u TT, pote prijdu do Gather room a Punko, "Pikolino, Devilku jste na BL" ja mu reknu ze jsem ho zabil kvuli tomu co tady popisuji a on nas oba premisti do AFK, ani to neresi, i kdyz mu pisu PM tak mi neodpovida a v klidu si jde do svoji room, chtel bych, aby se to nejak vyresilo, protoze Pikolino kazdy gather bud hazi hecka pod noha, nebo kazi furt hru. Chtel bych si zahrat a ne cekat do 14.5......
Zeptejte se tich co s nim hraji, reknou vam to same.
btw. kdyz jsem chtel vyfotit PM jak me ignoruje tak jsem to omylem vypnul, snad to nebude vadit

ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Demence / TS3 Gather / Punko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Demence / TS3 Gather / Punko
Ještě bych chtěl dodat, že mi vůbec kromě toho "Pikolino, devilku bl.." nerekl..
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Re: Demence / TS3 Gather / Punko
Pikolini je mladý kluk, každý občas hodí hečko pod nohy nebo hitne vlastního. To že to udělal schválně říkáš ty, resp. si to myslíš. Je totvrzení proti tvrzení, ale i přes to tě nic neopravňovalo k tomu dát úmyslný TK.
Oba BL jsou oprávněné, tutíž stížnost neoprávněna.
LOCK.
Oba BL jsou oprávněné, tutíž stížnost neoprávněna.
LOCK.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 1 z 1