• Stránka 1 z 1
Převod na účet - VIP
Ahoj,
zajímalo by mne, jestli je potřeba při aktivaci VIP bankovním převodem do poznámek zapsat herní jméno, email nebo přezdívku na webu popř. jakým způsobem mi bude zajištěno (zaručeno) , že se kód dostane přímo ke mně.
Děkuji, hezký zbytek noci.
zajímalo by mne, jestli je potřeba při aktivaci VIP bankovním převodem do poznámek zapsat herní jméno, email nebo přezdívku na webu popř. jakým způsobem mi bude zajištěno (zaručeno) , že se kód dostane přímo ke mně.
Děkuji, hezký zbytek noci.

-
WiKinG - Zkušený
Převod na účet - VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Převod na účet - VIP
V 99% plateb na ucet se zpracovava variabilni symbol.
V poznamce muzes napsat i nick na webu - to pomuze, kdyz je chyba ve variabilnim symbolu. Jenom nekdo to nechce delat rucne.
V poznamce muzes napsat i nick na webu - to pomuze, kdyz je chyba ve variabilnim symbolu. Jenom nekdo to nechce delat rucne.
-
hiruki - Pokročilý
Kdyby někdo věděl víc, ať už poradil mně nebo i ostatním, byl bych rád. Nebo i někdo z vedení by mohl napsat, jak to je.
Ps: Platbu už jsem provedl.
Ps: Platbu už jsem provedl.
-
WiKinG - Zkušený
Objednávka výhod bude zpracována do 24 hodin od přijetí platby na náš účet. Je nutné zadat správný variabilní symbol, na základě kterého tvou objednávku identifikujeme. Následně ti pošleme na E-mail aktivační kód, s kterým aktivaci dokončíš.
V PŘÍPADĚ DOTAZŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT!
...už jsem to našel můžete lock.....
V PŘÍPADĚ DOTAZŮ NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT!
...už jsem to našel můžete lock.....

-
WiKinG - Zkušený
Na žádost zakladatele topicu unlock. Co se vyskytlo za problém?
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Děkuju za unlock, včera jsem asi kolem 16 hodiny provedl platbu 149,- na účet, který mi byl zaslán na email. Na konci je napsáno, že se vše vyřídí do 24 hodin od doby převodu a stále se nic neděje. Psal sem i email na [email protected] a taktéž bez odpovědi. Zajímá mě jestli se převody na účet o víkendu neřeší nebo jestli není nějaký problém jinde....
-
WiKinG - Zkušený
Neresi to, oni tu psali neco jako o 24 hodinach po pripsani platby. A platba se pripise tusim za 2 pracovni dny, kdyz to jde z jine banky.
-
hiruki - Pokročilý
Tak je možné že to bude nejdřív v pondělí, popř až v úterý..mám air bank a gamesites má komerční banku..bylo by fajn kdyby se tu někdo vyjádřil z vedení jak to je 

-
WiKinG - Zkušený
Odepisovala jsem ti tuším na meilu. Kód ti pošleme během 2-3 pracovních dní. LOCK
-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1