Re: ZOMBIE UPDATE 2015
DesmondGamingSk píše:bude to zajtra 15.3. 2015 na blood 1 ?
Ne
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
N3mO píše:Eco píše:Celkově s tím znovukempením je to škoda. Na tom bývalém módu kdy se ještě kempilo na to prostě byli všichni zvyklí. Pak se začalo běhat a všichni si zvykli nabírat adrenalin a prostě být v pohybu. Teď budeme zase čekat v kempu za minou než se něco stane = až dojde nějaký zm aby nás mohl sundat. Při tom běhání se dalo ve volném čase alespoň něco dělatUvidím jaké to bude až se to aktivuje na bloodech. Bez toho eVIPka jsem zatím moc ozkoušet nemohl
skúšal som aj behať a v pohode s to dá prežiť aj keď beháš. Stačí mať rýchlosť vylepšenú aspoň na lvl 15 a v pohode to uhraješ aj v behu.
Já jsem hrál zatím asi jen 2 mapy na ZmCH2 bez VIP, takže netuším jak dobře to půjde s VIP. Ale nepochybně líp. Spíš jsem to myslel teoreticky, prakticky jsem neměl možnost to pořádně ozkoušet.
*32
-
Eco - Pokročilý
Eco píše:N3mO píše:Eco píše:Celkově s tím znovukempením je to škoda. Na tom bývalém módu kdy se ještě kempilo na to prostě byli všichni zvyklí. Pak se začalo běhat a všichni si zvykli nabírat adrenalin a prostě být v pohybu. Teď budeme zase čekat v kempu za minou než se něco stane = až dojde nějaký zm aby nás mohl sundat. Při tom běhání se dalo ve volném čase alespoň něco dělatUvidím jaké to bude až se to aktivuje na bloodech. Bez toho eVIPka jsem zatím moc ozkoušet nemohl
skúšal som aj behať a v pohode s to dá prežiť aj keď beháš. Stačí mať rýchlosť vylepšenú aspoň na lvl 15 a v pohode to uhraješ aj v behu.
Já jsem hrál zatím asi jen 2 mapy na ZmCH2 bez VIP, takže netuším jak dobře to půjde s VIP. Ale nepochybně líp. Spíš jsem to myslel teoreticky, prakticky jsem neměl možnost to pořádně ozkoušet.
proto je dobrý počkat až bude nový update na bloodu a zkusit si to pořádně s EVIP

jáá osobně už se nemůžu dočkat

-
birotomas - Zkušený
Tak čo sa týka Bloodov, určite to bude masaker jak má byť, na chronicu je vidiet, že hra je oveľa vyváženejšia ako doteraz, kde boli zvýhodnený CT, takže tam kde sa neprebíja, bude radosť hrať za zm 

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
A při módu Nemesis vs Vyvolení jsou Zombie hrozně ve výhodě. V podstatě se nejde ubránit.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Niggas píše:Tak čo sa týka Bloodov, určite to bude masaker jak má byť, na chronicu je vidiet, že hra je oveľa vyváženejšia ako doteraz, kde boli zvýhodnený CT, takže tam kde sa neprebíja, bude radosť hrať za zm
No vzhledem k nutnosti přebíjení na bloodech to bude o dost náročnější. To bude ještě hodně kritiky na nevyvážení vyváženosti ze strany zm k ct

*32
-
Eco - Pokročilý
Eco píše:Niggas píše:Tak čo sa týka Bloodov, určite to bude masaker jak má byť, na chronicu je vidiet, že hra je oveľa vyváženejšia ako doteraz, kde boli zvýhodnený CT, takže tam kde sa neprebíja, bude radosť hrať za zm
No vzhledem k nutnosti přebíjení na bloodech to bude o dost náročnější. To bude ještě hodně kritiky na nevyvážení vyváženosti ze strany zm k ctneříkám, že se těším, ale zvědavý docela jsem
Já se těším, protože si chci užít ten adrenalin, když po tobě jdou zm.

Kéž už bych si mohl zahrát update s EVIPkem na bloodech.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE

-
MaxwellCZE - Profesionál
Zdravím, na zombie chronic 1 se něco stalo a nejdou házet granáty ani střílet apod.. Jde to jen někomu. Změnil jsem mapu a nepomohlo to, prosím o rychlé vyřešení. Nevím jak jsou na tom ostatní servery a jestli o této chybě víte.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.

-
MaxwellCZE - Profesionál
MaxwellCZE píše:Zdravím, na zombie chronic 1 se něco stalo a nejdou házet granáty ani střílet apod.. Jde to jen někomu. Změnil jsem mapu a nepomohlo to, prosím o rychlé vyřešení. Nevím jak jsou na tom ostatní servery a jestli o této chybě víte.
Na mini1 ten samý problém
Suchý listí, prdel čistí
-
Mac22 - Amatér
Nešlo by urychlit pilu tak, jak byla? Má dost velkou časovou prodlevu mezi atakem.. stačím jednou zaútočit a pak se můžu se sebou rozloučit, protože napadené zm mnou mě prakticky ihned nakazí, pokud neuteču, což je teď vcelku problém. Řekněme, že nemám VIP/eVIP a tím pádem ani žádnou s nových vylepšených zbraní nebo terma. Takhle jako noVIP hráč si po updatu jdu na zm servery pouze zakempit..
Suchý listí, prdel čistí
-
Mac22 - Amatér
Mac22 píše:Nešlo by urychlit pilu tak, jak byla? Má dost velkou časovou prodlevu mezi atakem.. stačím jednou zaútočit a pak se můžu se sebou rozloučit, protože napadené zm mnou mě prakticky ihned nakazí, pokud neuteču, což je teď vcelku problém. Řekněme, že nemám VIP/eVIP a tím pádem ani žádnou s nových vylepšených zbraní nebo terma. Takhle jako noVIP hráč si po updatu jdu na zm servery pouze zakempit..
můžeš si vylepšit základní (nebo zlaté) zbraně stejně jako vip.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:Mac22 píše:Nešlo by urychlit pilu tak, jak byla? Má dost velkou časovou prodlevu mezi atakem.. stačím jednou zaútočit a pak se můžu se sebou rozloučit, protože napadené zm mnou mě prakticky ihned nakazí, pokud neuteču, což je teď vcelku problém. Řekněme, že nemám VIP/eVIP a tím pádem ani žádnou s nových vylepšených zbraní nebo terma. Takhle jako noVIP hráč si po updatu jdu na zm servery pouze zakempit..
můžeš si vylepšit základní (nebo zlaté) zbraně stejně jako vip.
budiž.. a ta pila? nebyl by to žádný velký zásah
Suchý listí, prdel čistí
-
Mac22 - Amatér
Zdravím ,po včerajšom hraní nového updatu som prišiel na pár vecí :
1. Zombie granát :pri respawne ho daný zombie dostane až po 2-3 sekundách od zrodenia.Niekedy je to dosť nepríjemné.
2. Laser mina :Niekedy zabíja zombie aj keď si dajú madness.(predtým to tiež robilo ,ale teraz to robí častejšie).
3. Ten pohľad za zombie je fajn-napadlo ma ,že by bol ešte viac do červena a na obrazovke by boli krvavé škvrny
(videl som to na pár Ruských serveroch ).To len taký malý nápad 
4.
Súhlasím ,nechápem dôvod menenia recoilu motorovky (neviem či sa mi to len zdá ale asi má aj menší damage)
Zatiaľ sa mi update veľmi páči ,dúfam že bude čoskoro na Bloode.(Už len vrátiť toho Hannibala a bude to best
).Prajem pekný zvyšok dňa.
1. Zombie granát :pri respawne ho daný zombie dostane až po 2-3 sekundách od zrodenia.Niekedy je to dosť nepríjemné.
2. Laser mina :Niekedy zabíja zombie aj keď si dajú madness.(predtým to tiež robilo ,ale teraz to robí častejšie).
3. Ten pohľad za zombie je fajn-napadlo ma ,že by bol ešte viac do červena a na obrazovke by boli krvavé škvrny

4.
Mac22 píše:Nešlo by urychlit pilu tak, jak byla? Má dost velkou časovou prodlevu mezi atakem.. stačím jednou zaútočit a pak se můžu se sebou rozloučit, protože napadené zm mnou mě prakticky ihned nakazí, pokud neuteču, což je teď vcelku problém. Řekněme, že nemám VIP/eVIP a tím pádem ani žádnou s nových vylepšených zbraní nebo terma. Takhle jako noVIP hráč si po updatu jdu na zm servery pouze zakempit..
Súhlasím ,nechápem dôvod menenia recoilu motorovky (neviem či sa mi to len zdá ale asi má aj menší damage)
Zatiaľ sa mi update veľmi páči ,dúfam že bude čoskoro na Bloode.(Už len vrátiť toho Hannibala a bude to best

-
v0tr3lec - Amatér
Mac22 píše:MaxwellCZE píše:Zdravím, na zombie chronic 1 se něco stalo a nejdou házet granáty ani střílet apod.. Jde to jen někomu. Změnil jsem mapu a nepomohlo to, prosím o rychlé vyřešení. Nevím jak jsou na tom ostatní servery a jestli o této chybě víte.
Na mini1 ten samý problém
menší chybička v kódě - opraveno
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
v0tr3lec píše:Zdravím ,po včerajšom hraní nového updatu som prišiel na pár vecí :
3. Ten pohľad za zombie je fajn-napadlo ma ,že by bol ešte viac do červena a na obrazovke by boli krvavé škvrny(videl som to na pár Ruských serveroch ).To len taký malý nápad
4.Mac22 píše:Nešlo by urychlit pilu tak, jak byla? Má dost velkou časovou prodlevu mezi atakem.. stačím jednou zaútočit a pak se můžu se sebou rozloučit, protože napadené zm mnou mě prakticky ihned nakazí, pokud neuteču, což je teď vcelku problém. Řekněme, že nemám VIP/eVIP a tím pádem ani žádnou s nových vylepšených zbraní nebo terma. Takhle jako noVIP hráč si po updatu jdu na zm servery pouze zakempit..
Zatiaľ sa mi update veľmi páči ,dúfam že bude čoskoro na Bloode.(Už len vrátiť toho Hannibala a bude to best).Prajem pekný zvyšok dňa.
Je to zbraň tělo na tělo.. hráč musí přijít přímo k zm a ne jako u jiných zbraní a tato úprava ji ve hre udělala na půl zbytečnou
Suchý listí, prdel čistí
-
Mac22 - Amatér