• Stránka 1 z 1
Deb****a
Si ze mě dělíátě p****l ne ? My všichni co jsme psali na update na nápad, JSME chtěli jenom PŘÍDAVKY, a né že zas poděláte celý server nečím, Prosil bych aspon JEDEN jedinej server kde by byl starý mod ! A uvidíte že by tam bolo FURT PLNO, aspon na test na týden, nejměně 40% lidí by chtělo zpátky svůj starý mod, A jak říkám, většina znich chtěla jen přidavek,Ne že ho celý změníte, Toto už sta přehnali, Poděláte furien mod,Zombie mod, Se vsadím že za rok bude z větsiny serveru hrouda, Kde budou hrát max. boti. To na sebe musíte lákat lidi že upřímně pos****e celý mod aby jste měli prachy ? Všeci lidi ze kterýma som volal, tak 95% znich říkalo že gamesites upadá, A že proto zdražují vip/evip aby mali prachy, Jste nehorázní, Většina říká že takto do roka se zhroutíte, Si rovnou dajte admina za 300kč.... Už bez urázky, ale aj ty ostatní porály ako např epi......one, nebo kot...na. Su za chvílu lepšie, Protože stím nic nedělají, A max opčas něco přidají, A to ostaním Stačí, Né že to celé přeměníte. Naschle.
S pozdravem Hráč Bc.Max2015 ejkej ej Johny Klada a teri blitz.
S pozdravem Hráč Bc.Max2015 ejkej ej Johny Klada a teri blitz.
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Re: Deb****a
hej hej, očividne si si aj ty to Bc. kúpil
lock

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
V těchto pár řádcích je takových bludů a výmyslů, to svět neviděl.
1. V první řadě doporučuji lékaře, jsi vysoce labilní a virtualita tě dohání k nepříčetnosti a bojím se, abys to přežil a nebo neudělal nějakou hloupost.
2. Nevím, co to jsou přídavky. Pro ty jsme si za mých časů dávali jen v jídelnách. Třeba ta vynikající, leč prášková, bramborová kaše. Mňamka.
3. Starý mód je na Evolutione a i ONLY CPL_MILL zůstává nezměněn. Tudíž GS nabízí už tři různé módy Zombie.
4. Všichni se umíte dokonale ohánět čísly. Třeba tvých zajímavých 40%... Sakra, kde jen ty grafy berete?
5. Volal jsi jim přes Skype? Jestli ano, nedivím se. Jsou to kidy, co chtějí být nesmrtelní.
6. VIP/EVIP se nezdražilo . Jen na nový rok byly slevy, tudíž tady jsi demagog no. 1.
7. Ano, zmíněné portály jsou jistě lepší... i když, v čem? Když většina portálů celý zombie mód zkouší okopírovat od nás?
8. NasCHle! Tfuj...
Děkujeme za výžblebt, ale upřímně, nikdo tě tu nenutí hrát a sic to málokdy dělám či říkám, píši... Běž si hrát jinam, mě to žíly nestrhá.
1. V první řadě doporučuji lékaře, jsi vysoce labilní a virtualita tě dohání k nepříčetnosti a bojím se, abys to přežil a nebo neudělal nějakou hloupost.
2. Nevím, co to jsou přídavky. Pro ty jsme si za mých časů dávali jen v jídelnách. Třeba ta vynikající, leč prášková, bramborová kaše. Mňamka.
3. Starý mód je na Evolutione a i ONLY CPL_MILL zůstává nezměněn. Tudíž GS nabízí už tři různé módy Zombie.
4. Všichni se umíte dokonale ohánět čísly. Třeba tvých zajímavých 40%... Sakra, kde jen ty grafy berete?
5. Volal jsi jim přes Skype? Jestli ano, nedivím se. Jsou to kidy, co chtějí být nesmrtelní.
6. VIP/EVIP se nezdražilo . Jen na nový rok byly slevy, tudíž tady jsi demagog no. 1.
7. Ano, zmíněné portály jsou jistě lepší... i když, v čem? Když většina portálů celý zombie mód zkouší okopírovat od nás?
8. NasCHle! Tfuj...
Děkujeme za výžblebt, ale upřímně, nikdo tě tu nenutí hrát a sic to málokdy dělám či říkám, píši... Běž si hrát jinam, mě to žíly nestrhá.
-
Xter - Spamerův sluha
gamesites upadá - konečně to někdo napsal, už jsem se bál, že to dneska nikdo nenapíše. Za posledních 5 let to slyšíme denně, ale dnes jsi první. Už jsem myslel, že GS přestalo upadat, což by bylo nemilé.
Tebou zminovaný furien, at se ti zdá dojebaný sebevíc, je nejnavštěvovanější v čr/sr a stejně tak tolik dojebané zombie. Dojebávat módy je moje specialitka a hodlám v tom pokračovat. Doporučuju ti jít si honem rychle zahrát na nějaký jiný portál, protože i tam (jak je již zvykem) dojebou mód přesně podle nás a pak už nebudeš mít kde hrát.
Tebou zminovaný furien, at se ti zdá dojebaný sebevíc, je nejnavštěvovanější v čr/sr a stejně tak tolik dojebané zombie. Dojebávat módy je moje specialitka a hodlám v tom pokračovat. Doporučuju ti jít si honem rychle zahrát na nějaký jiný portál, protože i tam (jak je již zvykem) dojebou mód přesně podle nás a pak už nebudeš mít kde hrát.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1