• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Demo
Ahoj potřebuju poradit.. jak ste přidali na ty servery jak si mužu stáhnout demo celé mapy.. tak sem si ho teda stáhl. a když ho spustím tak na hoře je taková průhledná černá lišta kde se ukazuje koik mají vyhraných Kol CT nebo T a kolik zbýva času atd.. tak bych potřeboval poradit jak to dát pryč díky 

-
choze2000 - Amatér
[vyřešeno] Demo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [řešíme] Demo
Zdar, můžeš vyzkoušet toto. Stačí stáhnout a nakopírovat do složky s cskem.
Avšak pozor
Doporučuji zazálohovat si csko, ať tu pak na mě nemusíš nadávat
Po změnění souborů to nejde vypnout, musíš to zas smazat. Vypne to veškerý hud. Při natáčení videa z dema jsem to používal a celkem se to osvědčilo.

Doporučuji zazálohovat si csko, ať tu pak na mě nemusíš nadávat

Po změnění souborů to nejde vypnout, musíš to zas smazat. Vypne to veškerý hud. Při natáčení videa z dema jsem to používal a celkem se to osvědčilo.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Na ty pruhy bude stačit toto, nemusíš nic zálohovat (původní soubor máš v tom, .zip archivu), ale funguje to jen u NS verze 
Nakopíruj to do složky s cskem, ne do složky cstrike

Nakopíruj to do složky s cskem, ne do složky cstrike

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Odpovědi zde máš, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1