Re: ZOMBIE UPDATE 2015
N3mO píše:Eco píše:Pár lidí mi psalo na blood2 a docela upgrade kritizovali - zkoušeli hota kombinace zbraní mi přijde docela jako dobrý nápad, ale jak silné a praktické jsou ty vip/evip zbraně netuším. Jinak Dwandy, radši žádné takové hlasování nedávej
víš jak by to dopadlo. Radši popřemýšlej o tom zrušení votování map, jestli by to nějak nešlo
tú kombínáciu si veľa neužiješ. Možno to všetko vystriedaš, ale dve tri mapy a budeš kupovať len jednu možno dve. Pochybujem, že by sa niekomu chcel stále meniť 5 zbraní.
no já o tom právě že nepochybuju, protože ty zbraně jsou postavený tak, aby každá byla dobrá do jiný situace a když má někdo aspon 3 tak pak může dělat spoustu špatností
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Dwandy, a ako je na tom update ? nenapíšeš nám nejaké bližšie informácie ???
-
DesmondGamingSk - Zkušený
DesmondGamingSk píše:Dwandy, a ako je na tom update ? nenapíšeš nám nejaké bližšie informácie ???
nerozumim
-
Dwandy píše:DesmondGamingSk píše:Dwandy, a ako je na tom update ? nenapíšeš nám nejaké bližšie informácie ???
nerozumim
Asi ho zajímá to,co je tu už několikrát napsaný...
-
birotomas - Zkušený
Som si myslel že sa na tom update niečo ešte robí. Ak som sa dočital na blood 1.
-
Ahojte.
Ja neviem kempit. Da sa to hrat aj bez kempenia, ci hned zdechnem?

-
keron - Zkušený
keron píše:Ahojte.
vylepšíš si speed a armor a nemusíš pořád jen kempit
-
konečně se mi povedlo zjistit, proč server padá a opravil jsem. Takže update budu zase nahazovat dál.
-
to padal chronic ? nebo to je ta příčina proč se na blood měl dávat nový update až v pondělí a díky tomu že si to zjistil ted tak to tam bude dřív ? 

-
birotomas - Zkušený
Ano, bude to skôršie ? 

-
DesmondGamingSk píše:Ano, bude to skôršie ?
Prostě až to bude tak to bude, když by napsal, že to bude dříve, tak byste pak nadávali, že říkal, že to bude dříve. Ne napsal, že to bude do konce tohoto týdne a to se nemění. Jinak zbláznit se z toho fakt nemusíme, když se na to tak těšíš, tak ne, že na bloodech pak budete nedávat, co to je za blbý update.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
MaxwellCZE píše:DesmondGamingSk píše:Ano, bude to skôršie ?
Prostě až to bude tak to bude, když by napsal, že to bude dříve, tak byste pak nadávali, že říkal, že to bude dříve. Ne napsal, že to bude do konce tohoto týdne a to se nemění. Jinak zbláznit se z toho fakt nemusíme, když se na to tak těšíš, tak ne, že na bloodech pak budete nedávat, co to je za blbý update.
Na bloodech už teď někteří na update nadávají. Místo aby si užili ještě starý mód tak se furt budou vyptávat jak malí. Jestli chcete hrát nový mód, choďte na chronic

*32
-
Eco - Pokročilý
Ďakujem za opravu padania serveru,zároveň chcem upozorniť čo sa tu už písalo tak to vynechávanie streľby sa neopravilo ešte. Strielal som z laserovkou a proste vynecháva až tak niekedy že nestriela aj 2-3 sec a ping mám 24-25. Nestávalo sa to v starom zm móde. Ďalej napríklad infekčný granát sa mi namiesto hodu na určené miesto prichytil o moju hlavu to bola zúrivosť
DD
Poprosil by som o ne spochybňovanie toho čo som napísal pretože každý by rád už hral bez bugov a verím že spoločne to čoskoro dáme do kopy
Ps: ešte jedna veľmi dôležitá vec aby som nezabudol tuším predvčerom t.j. 16.3.2015 sa mi v mape birioza na zm chronic-1 stalo že na streche veľkej budovy som strielal z bz a naraz sa mi zmenil pohľad akoby som sa pozeral z poza svojho chrbta a predo mnou svietila akási priesvitno biela raketa. Dalo sa to do pôvodného stavu až po obnovení ďalšieho kola. Prajem pekný deň a poprosím reagujte či sa niečo riešilo alebo nie aby sa to tu nepísalo 200x. Ďakujem 

Poprosil by som o ne spochybňovanie toho čo som napísal pretože každý by rád už hral bez bugov a verím že spoločne to čoskoro dáme do kopy

- Majooo666666
- Amatér
Dwandy píše:>> opravena chyba s oživovacím granátem, který nefungoval, pokud ho někdo koupil po použití protilátky
No čo som si všimol, tak tento granát stále nefunguje po použití protilátky

-
OxoGS - Pokročilý
Majooo666666 píše:Ďakujem za opravu padania serveru,zároveň chcem upozorniť čo sa tu už písalo tak to vynechávanie streľby sa neopravilo ešte. Strielal som z laserovkou a proste vynecháva až tak niekedy že nestriela aj 2-3 sec a ping mám 24-25. Nestávalo sa to v starom zm móde. Ďalej napríklad infekčný granát sa mi namiesto hodu na určené miesto prichytil o moju hlavu to bola zúrivosťDD
Poprosil by som o ne spochybňovanie toho čo som napísal pretože každý by rád už hral bez bugov a verím že spoločne to čoskoro dáme do kopyPs: ešte jedna veľmi dôležitá vec aby som nezabudol tuším predvčerom t.j. 16.3.2015 sa mi v mape birioza na zm chronic-1 stalo že na streche veľkej budovy som strielal z bz a naraz sa mi zmenil pohľad akoby som sa pozeral z poza svojho chrbta a predo mnou svietila akási priesvitno biela raketa. Dalo sa to do pôvodného stavu až po obnovení ďalšieho kola. Prajem pekný deň a poprosím reagujte či sa niečo riešilo alebo nie aby sa to tu nepísalo 200x. Ďakujem
Laser gun vynechává schválně (u toho pomalejšího, ale silnějšího režimu), dělá to random, ale 2-3 sec myslím že ne, max je asi sekunda, zkus to nějak víc měřit. Jinak ty další věci by měli bejt opravený od 17.3. co si pamatuju
-