• Stránka 1 z 1
zlý ban
no takže toto ma velmi nasralo, teraz jeden týpek bol na JB1 premenoval sa na moje meno ako mám ja a pán super skvelý admin dal zlý ban, mne dá FK ten čo si dá moje meno a ja dostanem ban? to čojetoto?!!!!!!!!!!!!!

Ahojte, hrávam Furien 8 2 roky , Jailbreak 1 a jednoznačne MW3 SaveXp3 server <3 , na Furien a Jailbreak mám EVIP , mám steam účet,. ked tak napíštemi rád odpíšem som zdatný hráč a kamarát!:) 16 years old.
-
becausee - Kolemjdoucí
zlý ban
a ban bol daný zlému (mne) adminom: niktoin či ako sa volá!!!!
Ahojte, hrávam Furien 8 2 roky , Jailbreak 1 a jednoznačne MW3 SaveXp3 server <3 , na Furien a Jailbreak mám EVIP , mám steam účet,. ked tak napíštemi rád odpíšem som zdatný hráč a kamarát!:) 16 years old.
-
becausee - Kolemjdoucí
Re: zlý ban
Ahoj.
Já bych se ti za to chtěl omluvit. Překoukl jsem se. Každý dělá chyby, nejsme přeci stroje. Ihned po tom, co jsem ti dal omylem ban, jsem napsal Maxipsovi Takže se ti ještě jednou omlouvám.
S pozdravem
nikotiN`++
Já bych se ti za to chtěl omluvit. Překoukl jsem se. Každý dělá chyby, nejsme přeci stroje. Ihned po tom, co jsem ti dal omylem ban, jsem napsal Maxipsovi Takže se ti ještě jednou omlouvám.
S pozdravem
nikotiN`++
Do it right, with a smile. Or don't do it.
-
nikotiN - Pokročilý
dober dakujem, ale vieš musíš ma pochopiť že toto ma veľmi nasralo, proste musíš to chápať , a nechápal som ako som dostal ban.... toľko 

-
becausee - Kolemjdoucí
Chápu tvoje rozhořčení. Unban si dostal. A jak říkám, každý se může pomýlit, přehlédnout. Takže ještě jednou se ti omlouvám za vzniklé potíže. Příště si na to dám větší pozor. 

Do it right, with a smile. Or don't do it.
-
nikotiN - Pokročilý
Unban Ti admin vyridil jeste pred tim, nez jsi stacil zalozit tento topic. Jeden nejmenovany skodic si zmenil nick a doufal, ze za nej dostane trest nekdo jiny. To se ale seredne spletl.
Unban jsi dostal, omlouvame se Ti za potize.
Lock.
Unban jsi dostal, omlouvame se Ti za potize.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1