Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Zombie Stary Update

Příspěvekod david5508 » 15 bře 2015, 22:01

Dwandy , pokial si toto čítaš prosím ta odpíš my
Chcem sa len opítat či by bolo mozne ze by si spravil taky jeden zombie server na ktorom by bol uplne najstaršy update (ten uplne prvý). A ešte sa chcem opítat k tomu novemu update na zombie serveroch , Prečo na cpl only nebude ten nový update a na vsetkych ostatných serveroch bude... A este sa chcem opítat že prečo je na zombie evolution uplne iný update ako na ostastných serveroch , trochu sa podobá starému update. A este jedna vec , či by bolo možne rezervovat si nejaký CS 1.6 server ako napr. cpl only , ze by si vytvoril klon serveru cpl only a ludia by si ho mohli rezervovat , Ale nebolo by to zadarmo ako tie classic servery čo si mozte zadarmo rezervovat. Pokial si toto čítaš a súhlasíš s týmto tak napis Dwandymu... Dakujem.
david5508
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zombie Stary Update

od Rumcajz » 15 bře 2015, 22:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie Stary Update

Příspěvekod Xter » 15 bře 2015, 22:05

Nevím, proč to píšeš na fórum, když jsem ti skrze svého administrátora již dávno odpověděl. Cožpak ti má odpověď nestačila?

Evolution = starý mód ZM beze změny. Ne že se podobá staré verzi. To stará verze je.
CPL_MILL = rozhodli jsme se tak, což jsem ti také přeposílal, ale tobě to je nejspíš někde...

Rezervace ZM serveru je nesmysl. Zombie není tvořen pro rezervaci.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod david5508 » 15 bře 2015, 22:08

Xter , 1. Na evolution nejde stary update mozem ti to dosvecit pokial chces...
2. To ze na cpl nebude novy update to viem.. Ale preco ? sa pýtam
3. A rezervace ZM serveru neni hlupost a myslím si že keby bola rezervace serverov tak by si ludia určite rezervovali servery...
david5508
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Malkin » 15 bře 2015, 22:44

Já to prostě nechápu..Na fóru nevidím víc příspěvků než ohledně starého ZM módu a jak moc ho chcete zpět. Když vám ale člověk, který módy vlastnoručně dělá napíše, že na poloprázdném Evolutionu ten váš starý mód je, tak říkáte, že to není pravda.
Za to, že se pro některý z vás nechává ten nevyvážený mód co fungoval do teď, byste měli být rádi..Pokud se vám tedy nelíbí aktuální a vyváženější verze. Je to tady den co den, ale ZM servery jsou plné furt :lol:
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014
Obrázek
Malkin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Luther » 16 bře 2015, 06:19

1. Souhlasím, že se nejedná o nejstarší update. Evo v té době bylo trochu jiné (evoluční) a tak obsahoval více skinů hráčů a hlavně třeba climb zombie (aliena), který na Chronicu vůbec nebyl v té době. ;)
2. Podle mě je to tím, že tento server se se svými mapami nehodí pro nynější mod, takže tam zatím zůstane ten, co je tam aktuálně.
3. Podle mě je to zbytečné. Už vidím jak se zájemci jen hrnou, aby si mohli zahrát. ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod david5508 » 16 bře 2015, 19:42

1. Souhlasím, že se nejedná o nejstarší update. Evo v té době bylo trochu jiné (evoluční) a tak obsahoval více skinů hráčů a hlavně třeba climb zombie (aliena), který na Chronicu vůbec nebyl v té době. ;)
2. Podle mě je to tím, že tento server se se svými mapami nehodí pro nynější mod, takže tam zatím zůstane ten, co je tam aktuálně.
3. Podle mě je to zbytečné. Už vidím jak se zájemci jen hrnou, aby si mohli zahrát. ;)

1.O tom hovorím , evolution není ten starý update , a ten stary update bol práve vyvazeny napr. First ta nepreminil na ranu , Terminator ti zostal na dalsie kolo , Lepsia Special Gun , skiny atd...
2.Nechapem prečo by sa nehodil tymi mapami ktoré sú tam , ale ked myslíš...
3.No ved , aspon by si si mohol zahrat sám alebo ked tak tak prizvat kamosa a s ním hrat.
david5508
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod WanderCZ » 16 bře 2015, 19:50

david5508 píše:1. Souhlasím, že se nejedná o nejstarší update. Evo v té době bylo trochu jiné (evoluční) a tak obsahoval více skinů hráčů a hlavně třeba climb zombie (aliena), který na Chronicu vůbec nebyl v té době. ;)

1.O tom hovorím , evolution není ten starý update , a ten stary update bol práve vyvazeny napr. First ta nepreminil na ranu , Terminator ti zostal na dalsie kolo , Lepsia Special Gun , skiny atd...
3.No ved , aspon by si si mohol zahrat sám alebo ked tak tak prizvat kamosa a s ním hrat.

Hráč myslí mód, cca 2 a půl roku zpátky na chronicu.
Pokud chceš poradit ohledně VIP nebo Knife módu - Rád Ti pomůžu ;)
  • „Pokud nechceš mít problém, nech mě na pokoji“ - Andrew Lincoln
WanderCZ
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod stargate » 16 bře 2015, 20:16

Nemyslí spíše ještě starší zm mod, kde na serveru byl např. Fly zombie, bhop zombie nebo raketomet a laser gun? Tohle je starý tzv ten starý mod. To ještě neexistoval special gun a nejlepší zbraní byla rychlopalka.
Obrázek
stargate
Drbna
Drbna

Příspěvekod v0tr3lec » 16 bře 2015, 20:17

No nazdar :) ,opäť sa pridám do tohto príspevku ,pretože je zaujímavý :D :

Znovu sa tu hovorí o rôznych časových obdobiach na Zm serveroch.Najstarší Zombie mod som nehral,takže tam sa moc nevyznám.Čo viem isto tak Evolution určite nieje najstarší Zm-Evo je niečo úplne iné.

david5508 píše:1. Souhlasím, že se nejedná o nejstarší update. Evo v té době bylo trochu jiné (evoluční) a tak obsahoval více skinů hráčů a hlavně třeba climb zombie (aliena), který na Chronicu vůbec nebyl v té době. ;)

Toto je zas niečo iné :) -Môj obľúbený Zm mod (nazývam ho starý update).Bol dosť vyrovnaný,žiaden adrenalin,levely,dobré mapy,skvelé zombie classy,First s 20000hp ... proste super.Určite súhlasím s návrhom aby sa vytvoril server s týmto updatom.

Malkin píše:Já to prostě nechápu..Na fóru nevidím víc příspěvků než ohledně starého ZM módu a jak moc ho chcete zpět. Když vám ale člověk, který módy vlastnoručně dělá napíše, že na poloprázdném Evolutionu ten váš starý mód je, tak říkáte, že to není pravda.
Za to, že se pro některý z vás nechává ten nevyvážený mód co fungoval do teď, byste měli být rádi..Pokud se vám tedy nelíbí aktuální a vyváženější verze. Je to tady den co den, ale ZM servery jsou plné furt :lol:

Panebože snáď musíte vidieť všetky príspevky a názory hráčov o návrate zm čias z 2010-2012.Je ich tu na fóre kopec(zrejme to tu hráči nepíšu zo srandy :D ).
v0tr3lec
Amatér
Amatér

Příspěvekod david5508 » 16 bře 2015, 21:07

Presne tak v0tr3lec , úplne si ma vystihol čo som chcel povedat no len problém je taký že treba povedat dwandymu aby si toto prečítal a možno nás vypočuje a predza len spravý ten server zo starým updatom , Podla mna by to netrvalo ani dlho lebo si myslím že má uloženžý niekde ten stary update.
david5508
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Xter » 16 bře 2015, 21:19

Ne, lock...
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Zombie Servery