• Stránka 1 z 1
[Off topic] The Mustaffa#/Jailbreak 5/Multi freekill
Netuším jestli si ze mě ted děláte srandu nebo né. Budu mluvit jen na osobu Ceco protože jses k tomu vyjádřil. Píšeš že nemáš důkaz, a já jsem ti ho dala. Proč myslíš že jsem napsala čas, datum a mapu ? Aby jsis to demo stáhnul a podíval jses protože mě to nejde. A pokud jsi admin, tak myslím že bych mohl mít trochu snahy a pomoct mi v téhle věci. Více screenshot, myslíš že by CT jen tak zabilo 5 hráču najednou? Nejspíš né ! Hráč který da MFK neřešíte ale hráč který dá jeden FK tak dostane ban... Pokud jsi se hlásil že chceš být adminem, tak si najdi na to sakra čas a né že mě takhle odpalkuješ. Je mi jasný že mi tohle lockneš a napíšeš nějakou zase chytrou zprávu jak nemáš čas, a že to je má chyba že mi to nejde a jiné kecy. Pokud tohle nevyřešite, tenhle MFK tak opravdu s Gamesites končím protože to vaše jednání v poslední době je hrůza... Tod odemně vše.
-
Simmy - Pokročilý
[Off topic] The Mustaffa#/Jailbreak 5/Multi freekill
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: The Mustaffa#/Jailbreak 5/Multi freekill
Simmy víš jak to tu chodí, pamatuješ na to jak jsi mi napsala na steamu, že ti někdo nakecal, jak ti na serveru nějaký hráč nadával, ty jsi mě poslala výpis z chatu a nakonec z toho všeho vzešlo jen to, že si z tebe dělal někdo jen srandu a já mu dal ban, přitom ten hráč vůbec nenadával? To je přesně ono. Chceme na demu vidět celou situaci, že dal MFK a ne jen to jak se k tomu přiznává. To, že někdo napíše dal jsem MFK, vůbec pravda být nemusí.
Ceco nemůže banovat jak se mu zachce, on musí mít důkazy a ty očividně nejsou z tvé strany dostatečné.
Ceco nemůže banovat jak se mu zachce, on musí mít důkazy a ty očividně nejsou z tvé strany dostatečné.

Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Re: [Off topic] The Mustaffa#/Jailbreak 5/Multi freekill
... Len dodám, vytváraním ďalších topicov si nepomôžeš. Bez dema ban nebude.
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1