• Stránka 1 z 1
Simon/Sajmon?
Mám takú otázku, ohľadom oslovovania "vedúceho". Keď niektorý z dozorcov napíše /simon viete, čo mu to dá. No, keď sa stáva Simonom tak dáva príkazy. Jeden z príkazov bol: Zahráme si na Simona (čítajte tak ako vidíte). Druhý: Zahráme sa na Sajmona (taktiež). Chcem sa opýtať teda adminov, keďže túto skúsenosť mám s adminom tiež, ktorý povedal simon a nie sajmon, platí sa hra na sajmona aj ked povie simon alebo sajmon?
Don't say anything, just Admire Me.
JailBreak #4 [VIP] AdmireMe
JailBreak #4 [VIP] AdmireMe
-
AdmireMe - Amatér
Simon/Sajmon?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Simon/Sajmon?
Nechápem čo riešiš... V oboch prípadoch je fonetika slova simon [simon] alebo [sajmon] rovnaká. Teoreticky si ho kľudne volajte i [šimon]
-
Hoover - Spamer
Simon nesmie hráčov na toto nachytávať jednalo by sa o slovičkarenie ... avšak prekvapuje ma že v dneštnej dobe ešte pár jedincom nie je jesné ako sa správne číta slovo simon... so situáciou ktoru popisuješ som sa za posledný rok veru nestretol.
každopádne správne sa to ma vyslovovať Sajmon
každopádne správne sa to ma vyslovovať Sajmon

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál
Pravdu ti poviem, mám spolužiaka Simona a hádaj ako nazýva väčšina školy a profesori? No samozrejme, že [simon], to len ja som ten kto ho volá [sajmon]

e. ale ako vraví Dyki, vaša tendencia vydrbávať s hráčmi je až neúnosná... Najbližšie príďte, že si dostal ban za delostrelectvo keď to je kanón

e. ale ako vraví Dyki, vaša tendencia vydrbávať s hráčmi je až neúnosná... Najbližšie príďte, že si dostal ban za delostrelectvo keď to je kanón

-
Hoover - Spamer
Vysvetlené to tu máš, ak by ti však ešte bolo čokoľvek nejasné pokojne napíš PMku mne alebo mojím kolegom tu na webe a my ti radi odpovieme, takže tu zamykám 

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1