I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Furien1 - De*ence

Příspěvekod killpo » 17 bře 2015, 18:16

Prosím vysvětlete mi, kde berete adminy kteří chodí na Furien 1.. Je to parta naprosto ignorantních idiotů, kteří vám akorát dávají kick a vyhrožují banem za to co ani neděláte. Na něco se jich zeptáte - neodpoví, když je pozdravíte taky ne. Nejlepší je asi Faltyx kterej mi dal už asi 4x kick hned po tom co jsem ho zabil.. Nebo že v pravidlech stojí že si má každý užívat hru.. Když je jeden tým silný a druhý proti němu nemá nejmenší šanci tak příjde nějaký admin a místo toho aby to proházel nebo se přidal ke slabšímu týmu přidá se ještě k tomu silnějšímu aby náhodou neměl špatný skore.. Myslel jsem že úkolem adminů je dohlížet na to aby hra bavila každého a aby se admin bavil se všema a pomáhal nebo odpovídal na dotazy ale na F1 to tak rozhodně není..

S pozdravem |*KillpoZ*| <3
|*KillpoZ*| <3
killpo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Furien1 - De*ence

od Rumcajz » 17 bře 2015, 18:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furien1 - De*ence

Příspěvekod FaLtYxCZ » 17 bře 2015, 18:43 VIP

Zdravím
ještě před tím než si budeš stěžovat, se podívej laskavě na svoje chování ;)
cituji

"ignorantních idiotů"
"to je pi cus"
"frenky ty si strasnej kripl"
"za de bi li tu"
"dalsi admin uplne k nicemu"
"zas hlava pi ce"
"pi ce hlavu mi da"

toto je z jen první strany chatu http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=55526
spíš by sis zasloužil BAN

a ohledně vyrovnávání teamu - snažím se to průběžně vyrovnávat ale nemůžu každé kolo přehazovat hráče..

zamysli se laskavě nad svým chováním a pak sem něco piš!!! :roll: :roll:
Ex ALL Furien Admin
Ex CS 1.6 Support
Ex Lock a Edit

steamcommunity.com/id/FALTYX/
FaLtYxCZ
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod killpo » 17 bře 2015, 19:13

Ano z posledních pár her.. Ty se to snažíš vyrovnávat aha :D a kde? Sotva příjdeš tak se hned přidáš k lepšímu teamu, když někdo poprosí o vyrovnání ani mu neodepíšeš hlavně že s hráčema kteří jsou vysoko v ranku vykecáváš pořád zatímco obyčejným hráčům ani neodpovíš umíš do nich jen drbat no camp, plant a defus a dávat kick a ban.. Tak se zamysli co by měl dělat admin.. Tohle co píšu nebo být rád že se sním chce každej bavit a být spravedlivej. A ban mi klidně dej jestli ti to udělá radost já vím že za to co občas napíšu si ho zasložím
|*KillpoZ*| <3
killpo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod killpo » 17 bře 2015, 19:17

*A jestli mi ho dáš je mi to jedno i kvůli tomu protože se třeba zastávám lidí kteří chtějí hrát i když jim to moc nejde.. Zastávám se třeba před takovým Bc.Max protože když to někomu nejde tak do něj začne valit že je lama, kid, nemá hrát atp.. Chci taky spravedlnost pro ostatní hráče ne jen pro sebe.
|*KillpoZ*| <3
killpo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AwPGamer » 17 bře 2015, 21:04

Když si stěžuješ na admina musíš mít důkazy, samotný admin se nemůže ze začátku přehodit sám do jakého teamu chce ..
Stížnost zamítám. Lock.
AwPGamer
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy