• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Server CS 1.6
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Win 8.1
- Verzia hry: Steam předsi
- Kedy sa problém začal prejavovať: Dneska jsem zapl komp v 9-10 hodin a už to nešlo
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Takže jako klasicky si chci zahrát 1.6 no ale mám tu problém, servery oblíbené servers atd mi prostě nejdou vyhledat vyhledají se ale třeba to trvá 5 minut a stejnak se najdou jenom 4 třeba, v oblíbených serverech mám asi 10 serverů dám refresh za 1 minutu načítá se načte jen 1, dám znova refresh za 1 minutu se načtou 4 a pak třeba 3 a tak random to je ale nikdy se mi nančte těch mích 10 serverů na servery se jde připojout pouze (connect IP) bohužel i to občas nefunguje takže nemůžu hrát 1.6 kterou chci hrát vzhledem k tomu že mám na goučku Cooldown 7 dnů kvůli děckám co nepochopí nic díky .)
- Operačný systém: Win 8.1
- Verzia hry: Steam předsi

- Kedy sa problém začal prejavovať: Dneska jsem zapl komp v 9-10 hodin a už to nešlo
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Takže jako klasicky si chci zahrát 1.6 no ale mám tu problém, servery oblíbené servers atd mi prostě nejdou vyhledat vyhledají se ale třeba to trvá 5 minut a stejnak se najdou jenom 4 třeba, v oblíbených serverech mám asi 10 serverů dám refresh za 1 minutu načítá se načte jen 1, dám znova refresh za 1 minutu se načtou 4 a pak třeba 3 a tak random to je ale nikdy se mi nančte těch mích 10 serverů na servery se jde připojout pouze (connect IP) bohužel i to občas nefunguje takže nemůžu hrát 1.6 kterou chci hrát vzhledem k tomu že mám na goučku Cooldown 7 dnů kvůli děckám co nepochopí nic díky .)
asdasdas
-
cunik - Profesionál
[vyřešeno] Server CS 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Server CS 1.6
ještě dodám to ověření paměti nebo integrity nebo co to je sem zkoušel =) a nezabralo
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Re: Server CS 1.6
Zdar, tento problém jsem měl taky a způsoboval mi to extrémní packet loss.
Zkus si zde změřit internet a vyfoť výsledek, následně ho sem hoď.
Zkus si zde změřit internet a vyfoť výsledek, následně ho sem hoď.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Server CS 1.6
Z toho bohužel nelze usoudit, jestli ti to bloknul firewall, jak se tam píše, nebo máš opravdu 100%.
Udělej to tedy úplně nejlehčím způsobem. Připoj se na TS3 a klikni na svoje jméno kolečkem. Vyjede ti tabulka, kde najdeš přibližný ping a packet loss.
Udělej to tedy úplně nejlehčím způsobem. Připoj se na TS3 a klikni na svoje jméno kolečkem. Vyjede ti tabulka, kde najdeš přibližný ping a packet loss.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
V tom případě zkus nastavit rate podle tohoto návodu, nebo napiš rychlost downloadu.
-
SponErko - Mistr Yoda
DSL
Průměrná rychlost připojení: [?]28,35 Mbit/s
Průměrná rychlost stahování dat:[?]5,392 MB/s
Průměrná rychlost uploadu: [?]1,68 Mbit/s
----------------------------------------------- rychlost
Stáhování 28,5 Mbit/s
Nahrávání 1,2 Mbit/s
Odozva (ping) (Nižšia je lepšia)
5,7 ms
MP3 za 0,6 sec
CD za 1,8 min
DVD za 14,2 min
---------------------------------------------------------- Moje raty
cl_cmdbackup "2"
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
cl_dlmax "1024"
ex_interp "0.1"
Ty raty sem píšu protože nevím jaký si mám vlastně nastavit nikdy jsem to nepochopil
ten návod.
Průměrná rychlost připojení: [?]28,35 Mbit/s
Průměrná rychlost stahování dat:[?]5,392 MB/s
Průměrná rychlost uploadu: [?]1,68 Mbit/s
----------------------------------------------- rychlost
Stáhování 28,5 Mbit/s
Nahrávání 1,2 Mbit/s
Odozva (ping) (Nižšia je lepšia)
5,7 ms
MP3 za 0,6 sec
CD za 1,8 min
DVD za 14,2 min
---------------------------------------------------------- Moje raty
cl_cmdbackup "2"
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
cl_dlmax "1024"
ex_interp "0.1"
Ty raty sem píšu protože nevím jaký si mám vlastně nastavit nikdy jsem to nepochopil

asdasdas
-
cunik - Profesionál
Asi bych byl nejradši za nastavení těch rates, zapl jsem si akorát 1.6 a už mi to nějak funguje zase nevím co to bylo za chybu
díky

asdasdas
-
cunik - Profesionál
Pro tebe jsou to příkazy
Snad tedy vyřešeno, pokud by ti to znova nešlo, ozvy se mi v PM, lock.
- Kód: Vybrat vše
rate "25000"
cl_cmdrate "99"
cl_cmdbackup "8"
cl_updaterate "99"
cl_dlmax "1024"
ex_interp "0.03"
Snad tedy vyřešeno, pokud by ti to znova nešlo, ozvy se mi v PM, lock.
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1