• Stránka 1 z 1
Zabudnuty Kod na Evip
Nickname na serveru: *Cheater-Kivi*
Kde mám VIP: Jail7 a CoD 1
Jak je VIP staré: Jail 7 Evip stare 8-9 mesiacov cez letne prazdniny som kupil za 8E CoD1 asi 5-7 mesiacov
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: 4 mesiacmi
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Nie
Popis problému: Zdravim kedze som uz dlho nebol na GSku kvoli osobnym problemom som ten kod vymazal z mobilu kedze som to nemal ulozene.A vyhodil som si to aj z emailu kedze som stale dostaval nove spravy ... Prosim vas ak by sa dalo to moje Vip este zachranit ci by ste mi nemohli poslat na moj email opet ten kod alebo nejak to zachranit Ak mate otazky napiste mi dam aj aj Email .
Dufam ze sa to vyriesi
Kde mám VIP: Jail7 a CoD 1
Jak je VIP staré: Jail 7 Evip stare 8-9 mesiacov cez letne prazdniny som kupil za 8E CoD1 asi 5-7 mesiacov
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: 4 mesiacmi
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Nie
Popis problému: Zdravim kedze som uz dlho nebol na GSku kvoli osobnym problemom som ten kod vymazal z mobilu kedze som to nemal ulozene.A vyhodil som si to aj z emailu kedze som stale dostaval nove spravy ... Prosim vas ak by sa dalo to moje Vip este zachranit ci by ste mi nemohli poslat na moj email opet ten kod alebo nejak to zachranit Ak mate otazky napiste mi dam aj aj Email .
Dufam ze sa to vyriesi
- CheaterKivi
- Kolemjdoucí
Zabudnuty Kod na Evip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zabudnuty Kod na Evip
Ahoj, měl jsi si to nějak zálohovat. To je všem fuk, to je čistě tvůj problém, že sis to nezálohoval. Emaily na GS se uschovávají pouze půl roku, co já vím. Tím, že jsi kód ztratil, to je tvoje chyba..
Pokud chceš poradit ohledně VIP nebo Knife módu - Rád Ti pomůžu 

- „Pokud nechceš mít problém, nech mě na pokoji“ - Andrew Lincoln
-
WanderCZ - Pokročilý
Re: Zabudnuty Kod na Evip
V emailu je psáno, ať si ho ponecháš. Pokud jsi tak neučinil, tak kód nelze získat zpět.
lock
lock
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1