• Stránka 1 z 1
Zombie mapy
Dobrý deň, chcem sa spýtat, prečo ste odstránili všetky priestorné (veľké) mapy? Však priestorné su naj mapy, väčšia šanca na killi. Zatiaľ čo na malej mape ako zm_arctic fun za 2 minúty je konec kola pretože zm vyhrávajú. Nemohli by ste dat spet aspon mapu zm_dust2_newedition? alebo zm_dd ? Boli by to lepšie pretože teraz tám sú iba same malé mapy.
-
R3ZN1K - Profesionál
Zombie mapy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie mapy
Taky by mě zajímalo proč se zrovna zm_dust2_newedition odstranila. To samé platí i pro zm_dd, ta by se mohla vrátit místo té malé verze zm_dd_evolution.
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
No však to. A ešte teraz sa ani zm hrat nedda, ked všetky mapy su male co za necele 2 minuty su vsetci nakazeny. Preto by som bol rad ja aj ini keby ste dali aj nejake viac priestornejsie mapy.
-
R3ZN1K - Profesionál
Luther píše:Taky by mě zajímalo proč se zrovna zm_dust2_newedition odstranila. To samé platí i pro zm_dd, ta by se mohla vrátit místo té malé verze zm_dd_evolution.
zm_dd na serveroch padala + pre tento mód nevhodná, zm_dust2_newedition neviem, prečo bolo odstránená, ale trúfam si povedať, že aj táto mapa je nevhodná pre tento mód čo momentálne je na serveroch.
-
N3mO - Mistr
Aj mohli by dat vyvolenym nejaku schopnost ako napr long jump alebo tie vysoke skoky.
-
R3ZN1K - Profesionál
R3ZN1K píše:Aj mohli by dat vyvolenym nejaku schopnost ako napr long jump alebo tie vysoke skoky.
tebe je jedno ako sa bude hrať. Ty chceš byť nesmrteľný. Lenže musíš brať ohľad aj na tých čo sú ZM. Dobre vieš ako to vyzeralo keď mali vyvolený long jump. Celú mapu preskákali a nebolo ich možné zabiť. Tieto tvoje postrehy z hry ako je ten update na dve veci nikoho nezaujímajú.

Priznám sa ti, že ma ten straý mód už nebavil. Človek kúpil motorovku a za minútu mal terminátora, SG a BZ. Teraz so rád keď za celú mapu teho terminátora sezeneš.

-
N3mO - Mistr
Mne sa pači update ale to sa mi nepáći že vyvoleny majú iba 2200 hp a nemesis 20000. Inač je to proste SUPER. Jedine to my iba vadi
-
R3ZN1K - Profesionál
R3ZN1K píše:Mne sa pači update ale to sa mi nepáći že vyvoleny majú iba 2200 hp a nemesis 20000. Inač je to proste SUPER. Jedine to my iba vadi
Ale to, že gramatiku máš otrasnú tak to ti asi nevadí?

-
N3mO - Mistr
Cielom tohoto update bolo vyrovnať silu zm a ct, prípadne nakloniť misku váh na stranu zm a som rád, že tie skoky zmizli... Tak sa ukáž, či vieš hrať aj ked si lovený.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Ta váha sa moc nevyrovnala
. Ked F dostane má 2000 hp a dostame 2x bz a žije
. A ked je mala mapa Term nema šancu ked nanho ide 4 zm a ktomu F
.

-
R3ZN1K - Profesionál
R3ZN1K píše:Ta váha sa moc nevyrovnala. Ked F dostane má 2000 hp a dostame 2x bz a žije
. A ked je mala mapa Term nema šancu ked nanho ide 4 zm a ktomu F
.
Čo by nemal, len to nevieš. Všetko sa dá prežiť len ide to pri tej hre myslieť. Neni to ako starý mód bezrozmyslu do všetkých ZM. Skús pri hre používať mozok a uvidíš, že je to ľahké.

-
N3mO - Mistr
Ja nikdy nemyslím, ja vždy idem priamy útok 

-
R3ZN1K - Profesionál
R3ZN1K píše:Ja nikdy nemyslím, ja vždy idem priamy útok
Tak začni ten brain použivať a nesťažuj sa.
ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
Myslím, že tohle téma vyvolení a Nemesis jsme už s tebou řešili, tudíž toto téma už je tu znovu zbytečně. Jasně jsem ti řekl, jak to bude.
Lock.
Lock.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1