• Stránka 1 z 1
Furien11/ N1 #FALTYXCZ
Zdravím.
Chtěl bych nahlásit admina N1 #FALTYXCZ
1. Popis situace - takže,přišel jsem na furien,byly tam 3hráči dohromady jsme byly 4,já byl na středu kde byly oba hráči z protějšího teamu.. hodil jsem granát a dorazil nožem o chviličku později mě Admin #FALTYXCZ grabnul a hodil o zem.. když jsem se admina ptal proč to udělal tak mi napsal toto -
2015-03-19 22:45:09 onli knife no granate. Gamesites.cz ^Furien #11 de_dust2009
2. Důkazy - http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites Čas -- 19. 03. 21:26 Mapa--de_dust2009
Vyčasování -- 81:28
Vůbec se mi tu nemusíš omlouvat,protože to co jsi mi napsal na Steamu to mi stačilo a o tvou omluvu nestojím,jen stojím o to aby jsi byl tvrdě potrestaný..
toto tu nikoho vůbec zajímat nebude ale přesto to sem dám aby každý věděl jaký je
dodávám to co mi pan FALTYXCZ napsal --
OnLy#: si děláš srandu?
N1 #FALTYXCZ: ne sou to novipka a ty kokot granary
OnLy#: a co já s tím??
N1 #FALTYXCZ: okej
N1 #FALTYXCZ: ale když se na něčem ve 4 lidech domluvíme
OnLy#: ale mě žádný 4 lidi nezajímaj.... je to furien... a tu mužu používat co chci
N1 #FALTYXCZ: dělej si co chceš demente
OnLy#: dobře
N1 #FALTYXCZ: už vidim jak zítra ráno budeš plakat na forku
OnLy#: ještě dneska
------------------------------------------------------------------------------------------------
Děkuji moc
Chtěl bych nahlásit admina N1 #FALTYXCZ
1. Popis situace - takže,přišel jsem na furien,byly tam 3hráči dohromady jsme byly 4,já byl na středu kde byly oba hráči z protějšího teamu.. hodil jsem granát a dorazil nožem o chviličku později mě Admin #FALTYXCZ grabnul a hodil o zem.. když jsem se admina ptal proč to udělal tak mi napsal toto -
2015-03-19 22:45:09 onli knife no granate. Gamesites.cz ^Furien #11 de_dust2009
2. Důkazy - http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites Čas -- 19. 03. 21:26 Mapa--de_dust2009
Vyčasování -- 81:28
Vůbec se mi tu nemusíš omlouvat,protože to co jsi mi napsal na Steamu to mi stačilo a o tvou omluvu nestojím,jen stojím o to aby jsi byl tvrdě potrestaný..

toto tu nikoho vůbec zajímat nebude ale přesto to sem dám aby každý věděl jaký je

dodávám to co mi pan FALTYXCZ napsal --
OnLy#: si děláš srandu?
N1 #FALTYXCZ: ne sou to novipka a ty kokot granary
OnLy#: a co já s tím??
N1 #FALTYXCZ: okej
N1 #FALTYXCZ: ale když se na něčem ve 4 lidech domluvíme
OnLy#: ale mě žádný 4 lidi nezajímaj.... je to furien... a tu mužu používat co chci
N1 #FALTYXCZ: dělej si co chceš demente
OnLy#: dobře
N1 #FALTYXCZ: už vidim jak zítra ráno budeš plakat na forku
OnLy#: ještě dneska
------------------------------------------------------------------------------------------------
Děkuji moc

-
Ven0m - Profesionál
Furien11/ N1 #FALTYXCZ
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien11/ N1 #FALTYXCZ
Ahoj, zapomněl si na jednu věc napsal sem hned po tom co si se připojil do hry
2015-03-19 22:44:24 ony jdeme onky knife . Gamesites.cz ^Furien #11 de_dust2009 jsou tam jisté překlepy, ale jednoznačně je vidět co sem tím chtěl říci...
takže jsem tě grabl za to, že si házel na hráče granaty, ano je to svým způsobem grabnutí bez důvodu, ale zde jde o princip..
hned vysvětlím:
Je večer a na serverech ubývá lidí a když jich tam zbude do 5, tak se většinou domlouvají "only knife" (to znamená žádné guny, frosty, HE).. ano Only měl jistě právo hrát, tak jak chce sám, ale přijde mi to nefér k ostatním hráčům, kteří se na něčem domluví a pak se to "nedodržuje"
co je hlavní náplň adminů? udržovat server "čisté" a zajišťovat na serveru zábavu
tím grabem a znovu napsáním do chatu sem se snažil jen tu zábavu udržet.. toto bych v žádném případě nekickoval ani nebanoval
snad chápete, že sem tímto grabem nechtěl nic jiného, než zpříjemnit hru většině
já to beru tak, že sem zpříjemňoval hru většině a né, že sem zneužíval práva a proto se ti za ten grab omlouvat nebudu..
na steamu sem byl v afektu
proto sem psal to co sem psal
každopádně na steamu jsme si potom ještě chvilku psali a myslím, že už bylo vše v pořádku 
ode mě je to zatím vše
2015-03-19 22:44:24 ony jdeme onky knife . Gamesites.cz ^Furien #11 de_dust2009 jsou tam jisté překlepy, ale jednoznačně je vidět co sem tím chtěl říci...
takže jsem tě grabl za to, že si házel na hráče granaty, ano je to svým způsobem grabnutí bez důvodu, ale zde jde o princip..
hned vysvětlím:
Je večer a na serverech ubývá lidí a když jich tam zbude do 5, tak se většinou domlouvají "only knife" (to znamená žádné guny, frosty, HE).. ano Only měl jistě právo hrát, tak jak chce sám, ale přijde mi to nefér k ostatním hráčům, kteří se na něčem domluví a pak se to "nedodržuje"
co je hlavní náplň adminů? udržovat server "čisté" a zajišťovat na serveru zábavu
tím grabem a znovu napsáním do chatu sem se snažil jen tu zábavu udržet.. toto bych v žádném případě nekickoval ani nebanoval
snad chápete, že sem tímto grabem nechtěl nic jiného, než zpříjemnit hru většině
já to beru tak, že sem zpříjemňoval hru většině a né, že sem zneužíval práva a proto se ti za ten grab omlouvat nebudu..
na steamu sem byl v afektu

ode mě je to zatím vše
Ex ALL Furien Admin
Ex CS 1.6 Support
Ex Lock a Edit
steamcommunity.com/id/FALTYX/
Ex CS 1.6 Support
Ex Lock a Edit
steamcommunity.com/id/FALTYX/
-
FaLtYxCZ - Kazatelův učeň
Admin zrušen za zneužití práv. Omlouváme se za zbytečné potíže.
Edit by garlin: Pod zneuzitim prav sa chape v tomto priapde nezmyselne obmedzenie hracov na serveri. + nevhodne urazky hracov do chatu.
Edit by garlin: Pod zneuzitim prav sa chape v tomto priapde nezmyselne obmedzenie hracov na serveri. + nevhodne urazky hracov do chatu.
-
noblemar - Spamerův sluha
Zrušen samozřejmě i ze supportu
LOCK
LOCK
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1