• Stránka 1 z 1
Unban
Dobrý deň...
Dostal som ban na servery Furien 11 od admina menom ''Nikdo''. Je to s dôvodu že som mu nadával áno priznávam ale mal som na to dôvod pretože je v spectatore a nesleduje že ostatný hráči robia spawnkemp. Dal mi ban na 1 deň. Je mi to ľúto a ospravedlňujem sa. Chcel by som aby ste mi dali Unban pretože to hrám s kamarátmi a veľmi nás to baví. Pokúsim sa aby sa to už neopakovalo (ak admini budú dávať pozor už sa to nezopakuje). A Unban by som mal mať z dôvodu aj z toho, pretože som Extra VIP. A ako sa píše vo výhodách už tuším, že VIP: keď VIP dostanú ban s neakého dôvodu, majú právo na UNBAN.
Ďakujem a dovidenia...
S pozdravom Váš verný hráč ''$oter''
Dostal som ban na servery Furien 11 od admina menom ''Nikdo''. Je to s dôvodu že som mu nadával áno priznávam ale mal som na to dôvod pretože je v spectatore a nesleduje že ostatný hráči robia spawnkemp. Dal mi ban na 1 deň. Je mi to ľúto a ospravedlňujem sa. Chcel by som aby ste mi dali Unban pretože to hrám s kamarátmi a veľmi nás to baví. Pokúsim sa aby sa to už neopakovalo (ak admini budú dávať pozor už sa to nezopakuje). A Unban by som mal mať z dôvodu aj z toho, pretože som Extra VIP. A ako sa píše vo výhodách už tuším, že VIP: keď VIP dostanú ban s neakého dôvodu, majú právo na UNBAN.
Ďakujem a dovidenia...
S pozdravom Váš verný hráč ''$oter''
- Soter
- Kolemjdoucí
Re: Unban
Ahoj, to pravo na odbanovanie je myslene tak, ze pokial dostanes ban napr. za cheating, mozes ho vymenit za unban na serveri.
Teda to znemena, ze prides o svoje VIP = mozes hrat na serveri.
Teda to znemena, ze prides o svoje VIP = mozes hrat na serveri.
-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
-
Potato20 - Mistr
Re: Unban
Ty tu nejsi od toho, abys kontroloval nebo hodnotil praci adminu. Pokud mas namitky proti tomu, co admin na serveru dela/nedela, od toho tu mame topic.
Sam jsi se priznal, ban je opravneny.
K moznosti, co jsi psal - chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
Zamitam.
Lock.
Sam jsi se priznal, ban je opravneny.
K moznosti, co jsi psal - chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
Zamitam.
Lock.
Aut vincere aut mori.
Steam: GS.cz # FiM
Steam: GS.cz # FiM
-