Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: ZOMBIE UPDATE 2015

Příspěvekod Majooo666666 » 21 bře 2015, 01:32

Sakra nerád toľko otravujem ale spomenul som si zasa na to že tie spirity čo padajú zo zm sa často stáva že z firsta naberiem aj 30 sp niekedy viac a nevyužijem ich lebo za celú mapu nespadne z nikoho spiritova karta. Málo z nich padajú keď je server plný.
Funkcie si človek ani nestihne doladiť jedine keď sú boti :-D Kým nazbieram len damage na full tak to už je skoro po mape a nestihnem si to užiť :-) Za ďaľšie čo som si všimol ,kuša -jej šíp prejde cez firsta a nespôsobuje mu damage. Je to zámer či bug??
Ďalej ak mám damage na full na tej kuši to nepoznať ,berie strašne málo. Ešte doplním ,kamarát mi požičal svoju by z ktorej som vystrelil a vrátil som mu ju,následne som si z bodov ktoré som získal kúpil svoju,no akurát že tá nová čo som si kúpil odpočítavala a nebola pripravená prečo??
Majooo666666
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 21 bře 2015, 01:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod AlbertWesker » 21 bře 2015, 08:06

S tou bz to bol možno bug a ešte k tomu co si tu pisal že tie vylepsenia si nedtihnes užiť,je to hovadina ,na arctun fun som za 3 kola mal speed,armor a damage na max,ako vravím ide len o šťastie no niekedy sa stabe že sa sstratka nedari to je všetko :)
Old Legend of Zombies Servers ;)
AlbertWesker
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod keron » 21 bře 2015, 09:01

Zmena nazoru:

Je to lahke a klucov pada dostatok.
keron
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod birotomas » 21 bře 2015, 10:17

Majooo666666 píše:Dwandy som rád že reaguješ ,chodievam hrávať na chronic 1 takmer pravidelne a dá sa to je to ťažké ako sviňa :-D No moje postrehy napíšem sem aby sa to vyladilo čo najskôr lebo keď si to aj niekto všimne neunúva sa aby to sem napísal. Bol som prvý first ,len že po tom ako ma zabili a vznikol ,,first druhý" mňa už nevrátilo do hry a ostal som v spectate a tak som si chcel hodiť inf pred koncom kola :-D Ďaľšia vec vysvetli mi ako tvorca ako je možné že mňa vidí human keď mám aktivovanú funkciu na ghostovi??? Bola mapa egyptian a v nej je tzv.slimák do ktorého keď vôjdeš tak má také lemi na spodu že nevidno tieň z ghosta ako teda hráč vedel že som tam , keď som tam prišiel už z funkciou. A toto sa mi stane aj v prípade keď je textúra tmavšie kde nemá človek šancu vidieť nejaký tieň . Tak jedná sa o cheatera alebo čo to je?? Ešte taká malá vecička :-) Prečo niektorý hráči majú taký dlhý dosah akoby mali 2x väčšiu ruku alebo čo :-) Majú upravené cfg??? Poznám to z knife serverov môžu to uplatňovať za neprítomnosti Adnima aj na našom serveru??

s tím spectem se to stalo i mě,máš pravdu :) Jinak co se týče ghost tak těžko říct jestli má WH nebo nemá každopádně ghost jako takový jde vidět (stín) i když má zapnutou funkci neviditelnosti,
ale je možné že někdo WH používat mohl,bůh ví(těžko posoudit).
Jinak nikdo nemá protažený ruce,to spíš tě seknul zombie (bot) který se docela dobře trefuje do hlavy :-D
birotomas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Gustik » 21 bře 2015, 13:24 VIP

Hlavní je stín zombíka, který je na zemi, tak to poznáš hned :).

Já jsem stále a stále nespokojen s módem Nemesis vs Vyvolení. Ať zakempíš jakkoli, Nemesis jsou vždy o dost silnější. Byli jsme v kempu asi 4 vyvolení a 4 normal, ale stejně se tam Nemesis dostali a pozabíjeli nás. Mělo by to být trošku vyrovnanější...
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod birotomas » 21 bře 2015, 16:22

zdravím,posílám vám krátké video o zvážení super infekce konkrétně na mapě zm_zod_toronto
když někdo vleze například do baráku tak jako zombie superinfekce se tam nemůžu nějak dostat,protože je to na velký skok což tenhle zombie neumí viz krátké demo na ukázku :)
http://leteckaposta.cz/967862953
birotomas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DesmondGamingSk » 21 bře 2015, 19:34

Hlavní je stín zombíka, který je na zemi, tak to poznáš hned :).

Já jsem stále a stále nespokojen s módem Nemesis vs Vyvolení. Ať zakempíš jakkoli, Nemesis jsou vždy o dost silnější. Byli jsme v kempu asi 4 vyvolení a 4 normal, ale stejně se tam Nemesis dostali a pozabíjeli nás. Mělo by to být trošku vyrovnanější...

To sa stáva aj mne.....keď do neho ideme 5 vyvolený nás dá.......
DesmondGamingSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Majooo666666 » 21 bře 2015, 20:19

Chlapi čo sa týka toho ghosta nerobte zo mňa blbca :-) Viem ako funguje ale neviem si predstaviť ako rýchlo dokáže jeden jediný hráč reagovať tak rýchlo na neho keď som bol neviditeľný. Čo tam boli tie lemi na zemi ktoré zakrývali veškeré tiene a ak je tmavá textúra ako ma videl??? Strielal tak naisto akoby som mu viditeľný bol :-D Na chronicu 2 tam je admin skoro stále ale na jednotke málokedy preto si myslím že je to raj pre cheaterov.
Majooo666666
Amatér
Amatér

Příspěvekod Luther » 21 bře 2015, 20:39

Majooo666666 píše:Chlapi čo sa týka toho ghosta nerobte zo mňa blbca :-) Viem ako funguje ale neviem si predstaviť ako rýchlo dokáže jeden jediný hráč reagovať tak rýchlo na neho keď som bol neviditeľný. Čo tam boli tie lemi na zemi ktoré zakrývali veškeré tiene a ak je tmavá textúra ako ma videl??? Strielal tak naisto akoby som mu viditeľný bol :-D Na chronicu 2 tam je admin skoro stále ale na jednotke málokedy preto si myslím že je to raj pre cheaterov.

Pokud má hráč v nastavení hry grafiku na Software, tak je ghost vidět pořád, i když má aktivovanou neviditelnost. Někteří EVIP hráči tak mají tuto grafiku nastavenou úmyslně, aby je nemohl rozsekat hloupej Ghost. :)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod gump497 » 21 bře 2015, 22:35

Leaper Human nefunguje, mal by skákať silno na diaľku pomocou CTRL + SPACE a nestáva sa tak...
gump497
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod birotomas » 22 bře 2015, 10:15

Zdravím,prosil bych opravit chybu ve hře když zmáčknu TAB (abych se podíval na score) tak se mi počítá jen kolik sem toho zabil ale kolikrát sem mrtvý se mi nepočítá ani nikomu jinýmu takže všichni mají skore třeba 50:0
viz screen :) http://leteckaposta.cz/120509795
birotomas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod N3mO » 22 bře 2015, 10:30

birotomas píše:Zdravím,prosil bych opravit chybu ve hře když zmáčknu TAB (abych se podíval na score) tak se mi počítá jen kolik sem toho zabil ale kolikrát sem mrtvý se mi nepočítá ani nikomu jinýmu takže všichni mají skore třeba 50:0

Je to tak urobené naschvál. :)
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod birotomas » 22 bře 2015, 10:38

N3mO píše:
birotomas píše:Zdravím,prosil bych opravit chybu ve hře když zmáčknu TAB (abych se podíval na score) tak se mi počítá jen kolik sem toho zabil ale kolikrát sem mrtvý se mi nepočítá ani nikomu jinýmu takže všichni mají skore třeba 50:0

Je to tak urobené naschvál. :)

v tom případě nechápu z jakého důvodu :-D a jestli je to tu napsaný,tak sem to asi přehlídnul :-D
birotomas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Eco » 22 bře 2015, 10:59

MaxwellCZE píše:Já nevím jak to mají na ostatních bloodech, ale na blood 2 nepadají skoro vůbec klíče, protože to hráči nejsou schopni hrát ve skupinách a tím pádem jeden hráč těch zm ani moc nestihne zabít. Možná by se to mohlo na tom bloodu lehce navýšit, protože to tam je o hodně obtížnější a hlavně na chronicu jich padá hodně co minutku, protože je v jedné kempě nedají natož na blood 2 to zatím není možné získat a když už tak spíše na konci mapy. Bylo by dobré, kdyby se to ještě nějak přiměřeně upravilo.

Jinak chtěl jsem se zeptat proč jste odebrali přebíjení s mini serverů a darknessu, někteří hráči s darknessu si totiž stěžovali, ale samozřejmě si asi zvyknou.

S tím bohužel musím souhlasit. Když jsem zkoušel update na ZmCH1 tak i jako nonvipovi mi padaly klíče. na ZmB2 jsem neviděl ani jeden, ani jsem ho neviděl spadnout komukoliv jinému. A ano, je to ztížené díky přebíjení, co mě ale trápí víc je nedostatek adminů - nebo na ten server admini kašlou. Protože 7 eVIP hráčů se tam mezi sebou nechává a hrají si svobodně. Když jsem byl pak hlavní a odmítl kohokoliv nechat, už se rozjely nadávky a z pánů serveru byli uplakánci. Kdyby tam chodili víc admini, nemělo by se tohle nikdy stávat. Prosil bych o zařazení více adminů na Blood2. Díky :)
*32
Eco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod birotomas » 22 bře 2015, 12:24

Eco píše:
MaxwellCZE píše:Já nevím jak to mají na ostatních bloodech, ale na blood 2 nepadají skoro vůbec klíče, protože to hráči nejsou schopni hrát ve skupinách a tím pádem jeden hráč těch zm ani moc nestihne zabít. Možná by se to mohlo na tom bloodu lehce navýšit, protože to tam je o hodně obtížnější a hlavně na chronicu jich padá hodně co minutku, protože je v jedné kempě nedají natož na blood 2 to zatím není možné získat a když už tak spíše na konci mapy. Bylo by dobré, kdyby se to ještě nějak přiměřeně upravilo.

Jinak chtěl jsem se zeptat proč jste odebrali přebíjení s mini serverů a darknessu, někteří hráči s darknessu si totiž stěžovali, ale samozřejmě si asi zvyknou.

S tím bohužel musím souhlasit. Když jsem zkoušel update na ZmCH1 tak i jako nonvipovi mi padaly klíče. na ZmB2 jsem neviděl ani jeden, ani jsem ho neviděl spadnout komukoliv jinému. A ano, je to ztížené díky přebíjení, co mě ale trápí víc je nedostatek adminů - nebo na ten server admini kašlou. Protože 7 eVIP hráčů se tam mezi sebou nechává a hrají si svobodně. Když jsem byl pak hlavní a odmítl kohokoliv nechat, už se rozjely nadávky a z pánů serveru byli uplakánci. Kdyby tam chodili víc admini, nemělo by se tohle nikdy stávat. Prosil bych o zařazení více adminů na Blood2. Díky :)

Nevím jak často tam chodíš,ale na blood 2 a blood 3 často dohlížím já a maxwell
a tím často myslí dost často :)
birotomas
Zkušený
Zkušený

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery