Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

staré VIP

Příspěvekod tomas0053 » 21 bře 2015, 08:51

Zdravím chcem sa spýtať pár mesiacov som tu nehral vidím že sa tu toho dosť zmenilo hlavne servery a teda by som chcel vedieť ako to funguje keď som mal najstaršiu verziu VIP ešte zo začiatkov GS na creative 1 a PVP dokonca po 2x pretože na nicku tomas0053 ktorý nieje premium a tomas053 na ktorý som si výhody kúpil cez market systém a či je možné že tie výhody ešte mať budem alebo je to stratené. Zatiaľ som s tým nemal nikdy problém a výhody mi vždy v minulosti vrátili tak by som bol rád keby aj teraz aspoň na účet tomas053 na survival serveri.

Ďakujem
tomas0053
Amatér
Amatér

staré VIP

od Rumcajz » 21 bře 2015, 08:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: staré VIP

Příspěvekod Mersi96 » 21 bře 2015, 09:09 VIP

Ahoj, tiež som mal VIP na Creative 1 dokonca aj na Creative 2 a 3 mal som Vip aj na tom serveri Craft či ako sa to volalo tiež by som chcel mat Vip na survivale no myslím si, že nám nevyhovejú (Mersi) hlavne, že keď si kupuješ VIP alebo EVIP je tam napísane, že NAVŽDY! pekný ofajč ...len aby si si do nekonečna kupoval nové a nové VIP ale NAVŽDY

Po 2 mesiacoch zrušia server a urobia nový len aby si zase každý kúpil VIP ktoré má byť navždy v slovenskom slovníku to znamená "navždy p.trvalo ,natrvalo" a nie aby si si stále kupoval nové a nové VIP ako taký debil ...
Nazdar ;)
Mersi96
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod tomas0053 » 21 bře 2015, 09:19

tak ako do teraz som nemal s tým problém ako hovorím vždy keď sa niečo dialo zo servermi tak mi VIP dali naspäť už od roku 2011 do teraz som s tým fakt problém nemal ale fakt keď je navždy tak navždy a creative 1 len tak zaniknúť nemohol pretože po 5 rokoch zrušiť server by znamenalo veľké straty od poskytovateľa serveru takže podľa mňa na to VIP stále nárok mám ak jeto stále ten istý server.
tomas0053
Amatér
Amatér

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 21 bře 2015, 09:22

Ak sú výhody navždy, tak navždy len pre ten určitý server. Keď sa zruší server, rušia sa aj tvoje výhody. Je to napísané tam v podmienkach, tuším že pár bodov pod bodom navždy..

V tvojom prípade, bohužial výhody sa ti presunúť na nový server z toho zrušeného nedajú.
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Mersi96 » 21 bře 2015, 09:34 VIP

Tak neviem no ale Creative 1 bol niekolko rokov a myslím si, že všetko šlo ako malo hrali tam hráči denno denne a zrazu sa zmazal potom sa urobil SurvivalCraft či ako sa to volalo ten bol koľko 1až2 mesiace? :D a zmazal sa a teraz sa urobil Survival a ten bude tak počítam max do nového roka aj to je asi veľa a zase sa zmaže... a stále si kupovať nové a nové VIP si myslím, že sa určite nikomu nechce, kedže tie servery sú stále také isté len sa záhadne menia no :lol: môj názor keby som si pamätal presné ceny za ViP určite by som prišiel k sume na všetky VIP aj okolo 20 až 30 € ktoré som na to minul a napriek tomu ho aj tak nemám
Mersi96
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod tomas0053 » 22 bře 2015, 10:32

čisto teoreticky creative1 fičal už asi od roku 2010 alebo 2009 čo je dosť dlho na to aby som veril že len tak ste ten server zrušili navyše keď hneď na to vznikol nový nemalo význam ho rušiť a keby aj stálo by minimálne za námahu dať niekde nejaký oznam o tom že sa zrušil server a VIP pre starších hráčov aby boli o tom informovaný. a keď bezdôvodne zrušíte server s tým že rovnaký začne fungovať o pár dní alebo ako to bolo neviem nebol som tu tak to nieje zrušenie ale obnovenie a hráči čo do toho investovali tie peniaze majú nárok aspoň na niečo hlavne keď som do toho dal asi 30 eur napriek tomu že server existuje.Podla mňa navždy je navždy pokial sa nezruší definitívne sekcia MINECRAFT u gamesites.
tomas0053
Amatér
Amatér

Příspěvekod Kovi » 22 bře 2015, 14:38

že len tak ste ten server zrušili navyše keď hneď na to vznikol nový

Len tak sa rozhodne nezrušil, len by trébalo mať info z dôvodom a potom posudzovať.
Nový sa hneď miesto creative založil? Zaujímave, že nič také sa tu nikdy nedialo...
Pokiaľ viem, bolo xx creative + xx skyblock + xx heroes + xx pvp atď. a s každého druhu sa spravil 1server a nie zrušenie jedného a hneď rovnakého založenie.

dať niekde nejaký oznam o tom že sa zrušil server a VIP pre starších hráčov aby boli o tom informovaný

Podľa hratelnosti je už úplne jasné čo sa zo serverom bude diať a o zrušení vip je písane v obchodných podmienkách, ktoré aj ty si mal k dispozicií.

(každá druhá téma je o tomto istom, dobre by bolo miesto zbytočne založenej novej témy, si len prečítať nejakú od iných)

Lock.
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
Kovi
Drbna
Drbna

Zpět na VIP poradna