Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Unban žádost

Příspěvekod Kopernik » 22 bře 2015, 15:19

Admin: noblemar
Furien 1
Už mě to celkem přestává bavit, admini nedělají vůbec nic....Ti co plní povinosti mapy, dostávájí za nadávky Ban...Nezlobte se na mě, ale byt snad každý druhy Counter Terrorista na Textuře ze 13 hráčů mi přijde docela dost, admin nehnul ani prstem...Jak je mam potom zabít, když jsou na TXT ???? :-OOO To se ptám hlavně toho admina, který ani jednoho nezabanoval...Měl jsem SK a jdu k nim na texturu, samozřejmě mě slaynul...A ja mam byt v klidu, když oni si vesele střilí na textuře na De, dustu 2 u plantu na B ??? Vesele si hraješ, Klavik, pokud je ještě admin, tak ten to uplně ignoroval, vesele si hral tam Cheater s wallheckem a aimbotem, ale to už je mimo téma....Uvědomte si, komu dáváte práva...

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem noblemar.
[AMXBans] Zbyva jeste 2 hours , 41 minutes and 15 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : VajCcO !!! WH+AB CHEAT
[AMXBans] Duvod : ' Nadavky [Na Admina] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 296231871 '
[AMXBans] Tva IP : ' 213.195.237.25 '
[AMXBans] ===============================================
Invalid file type...skipping download of ../opengl32.dll
Invalid file type...skipping download of ../CTShield.dll
Invalid file type...skipping download of ../CT-Shield.asi
Invalid file type...skipping download of ../ChangerSteamByOstrog.dll
Invalid file type...skipping download of ../ChangerSteamByOstrogV2.dll
Invalid file type...skipping download of ../SteamID.dll
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na http://www.gamesites.cz/unban - Podive

Evip hráč
Kopernik
Amatér
Amatér

Unban žádost

od Rumcajz » 22 bře 2015, 15:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Unban žádost

Příspěvekod noblemar » 22 bře 2015, 15:46

A co vlastně chceš? přiznáš se, že si vlezl na texturu nadával mi. Na serveru jsem byl pouze já jako jediný admin, když jsem přišel na serveru žádný kavik tam nebyl. Za další admin nemůžee přijít na server a vědět v momentě co se tam děje jako ty, který tam si celou mapu situaci txt jsem začal řešit tebou, když jsem tě tam viděl jako jeediného v dalších kolech nasledovalo pár dalších lidi, kemp txt nadávky :)
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Kopernik » 22 bře 2015, 15:51

Co, mám čumět a čekat, než mě zabijou nebo co ???? Klavik byl chvili před tebou, špatně jsem to napsal....Pak jsi přišel ty....Jistě...Jak mohu dostat za texturu sley ???? KDyž jsme šel zabit CTčka...trochu na hlavu ne ??? Trochu se podivat, proč jsem tam asi šel...A ja mam byt pak klidny ??? I tak, co to je za buzeraci davat bany za nadavky nebo prostě za sprosté slova ? :-O Chodiš na základní školu ještě nebo co ? Děcka od 10 let mluvi jak prasata a mě 20leteho synka budeš buzerovat, kolik ti je 16 ??? Velky kluk ;)
Kopernik
Amatér
Amatér

Příspěvekod Stratenyy » 22 bře 2015, 15:53 VIP

Ospravedlnujem sa za vyjadrenie ale taký ako si ty by mali dostavat permu... to ze si ty vychovaný ako si to uz je tvoja vec ale nemusis tym zneprijemnovat hranie druhym a nemas ty co nadavat do druhych zamysli sa radsej nad tvojim vychovaním namiesto stazovania sa ze admin robi dobry poriadok na serveri.
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Kopernik » 22 bře 2015, 15:58

Co mi to tu povídáš prosím tě ? ??? Vychovaný, nejde o výchovu...Bohůžel sprostá slova se používají všude a vždy...Je to normalní věc...Nemluvě že na csku tak mluví každy...Takže mi nemluv, že mam špatnou vychovu ;) raději se zamysli nad tim, že kdyby admini dělali co měli a prvni sledovali mapu a pak davali bany, nedošlo by k žádným nadávkam...S nikym se tam nebavim, ale když admini to maji na háku, tak ja mam byt slušný??? Když mi dítě da ban na 24 hodin za co ? :D:D:D:D Vtipalci...Si na vašich serverech připadam jak v Mateřské školce :) Opět děkuji za pobavení ;) Děkuji
Kopernik
Amatér
Amatér

Příspěvekod noblemar » 22 bře 2015, 16:02

Mě nezajímá proč si tam lezl nemáš tam co chodit pak může nastat tento grab. V případě, že je hráč na txt admin se připojí do hry a vidí tam nějakého hráče tak hodí hráče o zem a nezajímá se proč tam byl nemá tam co dělat. Takto pravidlo funguje 4 roky od doby co jsem dostal SA. Takže nemluv nesmyl, že tam byl Franta, Pepa a Marie. V případě, že ti je 20 a myslíš si že si velký kluk si na omylu, dle tvého projevu bych řekl, že si zůstal v pubertě.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Cobretti » 22 bře 2015, 16:22

Kopernik píše:S nikym se tam nebavim, ale když admini to maji na háku, tak ja mam byt slušný??? Když mi dítě da ban na 24 hodin za co ?

Čéče, ty by sis měl vzít pilulky a jít se léčit, neboť ten tvůj herní chat je docela nechutný.
Admin se ti zde vyjádřil a vysvětlil ti jisté postupy, které tu fungují již několik let.
Pokud máš nutkání mluvit ve svém nynějším stylu, mluv radši do zdi, ne k lidem ;)

LOCK
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Zpět na Unban Žádost