Re: ZOMBIE UPDATE 2015
Nevím jak často tam chodíš,ale na blood 2 a blood 3 často dohlížím já a maxwell
a tím často myslí dost často
S Ecem se známe.

Jinak na blood 2 ty klíče už padají celkem v pohodě. Ze startu skoro vůbec, ale asi když se hráči naučili kempit ve skupinách, tak to padá jako po másle.

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE

-
MaxwellCZE - Profesionál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
1)Nechcete dát zpět do map i long jump?
2) Nemesis vs. Vyvolení pri techto pomerne malých mapách co jsou v seznamu a bez toho velkého výskoku co měli vyvolení se to nedá hrát za humany, ještě jsem neviděl kolo, které by vyhráli vyvolení a to byli zakempení i ve 4-5 vyvolených pohromadě, ale jakmile přiběhnou nemesis, je do 30s konec. Obvykle to bývají jedny z nejrychlejších kol
2) Nemesis vs. Vyvolení pri techto pomerne malých mapách co jsou v seznamu a bez toho velkého výskoku co měli vyvolení se to nedá hrát za humany, ještě jsem neviděl kolo, které by vyhráli vyvolení a to byli zakempení i ve 4-5 vyvolených pohromadě, ale jakmile přiběhnou nemesis, je do 30s konec. Obvykle to bývají jedny z nejrychlejších kol
Suchý listí, prdel čistí
-
Mac22 - Amatér
Mac22 píše:1)Nechcete dát zpět do map i long jump?
Nevím jak je to na serverech bez přebíjení, ale na bloodech vyhrávají i vyvolení, tím pádem si na nic nestěžuji.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.

-
MaxwellCZE - Profesionál
gump497 píše:Leaper Human nefunguje, mal by skákať silno na diaľku pomocou CTRL + SPACE a nestáva sa tak...
funguje, ale nejde to s knifem v ruce.
Jinak jsem tedka udělal nějaký menší úpravy a opravy chyb který jsem zase postřehl. Jedna z úprav je například to, že za nakažení přes infekční granát už nejsou takové odměny - i když člověk nakazí 10 lidí, dostane počet spiritů i počet infikovaných jako kdyby nakazil jen jednoho, protože pak bylo příliš snadné nasbírat vylepšení + to vlastně bylo jako protilátka.
Pak se teda trochu upravilo nemesis vs vyvolení a opravilo několik chyb, který hráči využívali.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
birotomas píše:Eco píše:MaxwellCZE píše:Já nevím jak to mají na ostatních bloodech, ale na blood 2 nepadají skoro vůbec klíče, protože to hráči nejsou schopni hrát ve skupinách a tím pádem jeden hráč těch zm ani moc nestihne zabít. Možná by se to mohlo na tom bloodu lehce navýšit, protože to tam je o hodně obtížnější a hlavně na chronicu jich padá hodně co minutku, protože je v jedné kempě nedají natož na blood 2 to zatím není možné získat a když už tak spíše na konci mapy. Bylo by dobré, kdyby se to ještě nějak přiměřeně upravilo.
Jinak chtěl jsem se zeptat proč jste odebrali přebíjení s mini serverů a darknessu, někteří hráči s darknessu si totiž stěžovali, ale samozřejmě si asi zvyknou.
S tím bohužel musím souhlasit. Když jsem zkoušel update na ZmCH1 tak i jako nonvipovi mi padaly klíče. na ZmB2 jsem neviděl ani jeden, ani jsem ho neviděl spadnout komukoliv jinému. A ano, je to ztížené díky přebíjení, co mě ale trápí víc je nedostatek adminů - nebo na ten server admini kašlou. Protože 7 eVIP hráčů se tam mezi sebou nechává a hrají si svobodně. Když jsem byl pak hlavní a odmítl kohokoliv nechat, už se rozjely nadávky a z pánů serveru byli uplakánci. Kdyby tam chodili víc admini, nemělo by se tohle nikdy stávat. Prosil bych o zařazení více adminů na Blood2. Díky
Nevím jak často tam chodíš,ale na blood 2 a blood 3 často dohlížím já a maxwell
a tím často myslí dost často
Z nedostatku času už méně, ale taky proto, že na ZmB2 před updatem hrávali převážně BOTi lidi žádní. Teď, když se lidi vrátili, se zase jedině porušují pravidla. Svého času (2-3 roky zpět) tam bývalo víc než dost adminů. Teď tam potkávám nanejvýš Patresse (nevím, zda je ještě admin) a nebo Maxwella. Po ostatní se slehla zem. Netuším jak moc to tam hlídáte, ale v momentě kdy tam nejste si všichni dělají co chtějí.
*32
-
Eco - Pokročilý
Dwandy a hrozně to bije do očí...
Slovo "kvůli" se píše dohromady, nikoli zvlášť. Píšeš to jak tady na webu, tak jsem to i na serveru viděl.
Slovo "kvůli" se píše dohromady, nikoli zvlášť. Píšeš to jak tady na webu, tak jsem to i na serveru viděl.

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Gustik píše:Dwandy a hrozně to bije do očí...
co bije do očí?
-
Gustik píše:Dwandy a hrozně to bije do očí...
Nevím v jakém kontextu to bylo, ale jsou verze "kvůli" i "k vůli"

*32
-
Eco - Pokročilý
Dwandy píše:Gustik píše:Dwandy a hrozně to bije do očí...
co bije do očí?
No píše se "kvůli", ne "k vůli".
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Gustik píše:Dwandy píše:Gustik píše:Dwandy a hrozně to bije do očí...
co bije do očí?
No píše se "kvůli", ne "k vůli".
napsal si to dost divně. vyznělo to jako 2 problémy. Každopádně tady to už neřešte, už k vůli mě

-
Dwandy píše:gump497 píše:Leaper Human nefunguje, mal by skákať silno na diaľku pomocou CTRL + SPACE a nestáva sa tak...
funguje, ale nejde to s knifem v ruce.
Jinak jsem tedka udělal nějaký menší úpravy a opravy chyb který jsem zase postřehl. Jedna z úprav je například to, že za nakažení přes infekční granát už nejsou takové odměny - i když člověk nakazí 10 lidí, dostane počet spiritů i počet infikovaných jako kdyby nakazil jen jednoho, protože pak bylo příliš snadné nasbírat vylepšení + to vlastně bylo jako protilátka.
Pak se teda trochu upravilo nemesis vs vyvolení a opravilo několik chyb, který hráči využívali.
ok za 1. nejde to s knifom? WHAT? kto na zm servreroch skace so zbranou???
ok za 2.s tou infou je to sice dobra zmena ale ptm tie vylepsenia nebudu az take silne,ok uznavam ze niekto je dobry a da si vsetko na max ale ked ste dali inf bombu na 15tch v kempe mali ste aspon 20 SP a tie vylepsenia stali za to,teraz ked to tak nebude tak tie vylepsenia nebudu mat skoro ani vyznam bo pochybujem ze niekto uvidi tu rychlost ked bude mat speed na 3,jedine na co budu tie vylepsenia dobre bude fakt len ten armor
ok za 3. dufam ze ked bude plaque tak aspon nebudu nemesisovia taki nesmrtelni
JEDNA OTAZKA : da sa za vyvoleneho teraz davat long jumpy?
Old Legend of Zombies Servers 

-
AlbertWesker - Pokročilý
Po pár kolech na bloodu - vybrané mapy nic moc, zrušení kombinace motorová pila / BZ je naprostá sebevražda a nedá se tak hrát. Což by se dalo překousnout, kdyby se položky v menu nerozházely všemožně jinak. Protože cokoliv chci v menu koupit v rychlosti pod nátlakem zm, tak koupím něco jiného
Byl takový problém dát ty zbraně na konec menu? Nebo to byl záškodnický úmysl? 

*32
-
Eco - Pokročilý
Zdravím vás,chtěl bych jen ještě upozornit na pár nedodělků a chyb
1(už jsem nějaký chyby psal zde a nikdo mi na ně neodpověděl posílal sem jak demo tak screen)
2 když mám motorovku tak se mi občas stane že řeže tak jako kdybych měl jen nůž (i když nemám BZ)
3 někdy se stane to,že umřu,ale už se zpět nezrodím až v dalším kole
prooosím o opravení děkuji.
)))
1(už jsem nějaký chyby psal zde a nikdo mi na ně neodpověděl posílal sem jak demo tak screen)
2 když mám motorovku tak se mi občas stane že řeže tak jako kdybych měl jen nůž (i když nemám BZ)
3 někdy se stane to,že umřu,ale už se zpět nezrodím až v dalším kole

prooosím o opravení děkuji.

-
birotomas - Zkušený
Eco. Ta motorovka s Bz je dobra volba, je to teraz lepsie a je to aj tak hratelne. Da sa to. Je to easy.
Co mi vsak vadi, ze sa znova posilnili ludia tymi fire a freeze minami. Je to krok spat. Staci prilozit minu na stenu a cakat, zombie sa chyti. Tazsie sa potom zombie dostane do ukrytov a myslim, ze by sa tento krok mal naozaj prehodnoti, lebo sa znehodnotila hra. Vo velkych kempoch je to o nicom, tam so zombie ani nechodim.
Ludia budu mat aj tak vyhodu, ked sa to viac ludi nauci hrat.
Co mi vsak vadi, ze sa znova posilnili ludia tymi fire a freeze minami. Je to krok spat. Staci prilozit minu na stenu a cakat, zombie sa chyti. Tazsie sa potom zombie dostane do ukrytov a myslim, ze by sa tento krok mal naozaj prehodnoti, lebo sa znehodnotila hra. Vo velkych kempoch je to o nicom, tam so zombie ani nechodim.
-
keron - Zkušený
keron píše:Eco. Ta motorovka s Bz je dobra volba, je to teraz lepsie a je to aj tak hratelne. Da sa to. Je to easy.
je to jen na zkoušku

-