• Stránka 1 z 1
[Přijat] Prihláška na Admina Survival
Ahoj
Zdravím, chcel by som sa stať minecraft adminom
1. Vek 15+ = Mám len 19
2. Originálnu hru Minecraft = Mám
3. Mať TS3 (teamspeak3) a funkčný mikrofón = No na Teamspeaku3 som celí deň a mikrofón mám to je samozrejmosť .
4. Nahraných minimálne 35hod na serveri = Neviem koľko mám ale mám pocit, že určite aj viac.
5. Znalosť pravidiel a admin príkazov = No tak pamätám si 80% príkazov a všetko je napísane na foru, čiže nieje problém doučiť sa
6. 10 príspevkov na webe (žiadny FLAME) = Hádam 2300 bude stačiť
7. Aktivované VIP (čím aj preukážete, že nechcete práva len na ich zneužívanie) = No bohužiaľ mám taký problém, že mám na mobile aj 25e ale šlo mi kúpiť len VIP ale posnažím sa skontaktovať s operátorom nech mi povolia väčšiu platbu cez sms
chcel by som EVIP no
1. Vek: No mám zatiaľ len 19 rokov.
2. Nick v hre: Mersi
3. Originálny MC: Mám originalnu hru Minecraft na účte MersiGS no mám kúpené VIP na učte Mersi na ktorom hrávam.
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Áno, mám.
5. Primárny server kde chcete práva: Nikdy som skyblock nehral, čiže by mi stačil Survival.
6. Denná aktivita: Takto, mám 2 druhy dňov, keď mám náladu na Minecraft som tam aj celí deň ale, keď mám náladu na csgo hrám ho celí deň a na Minecraft ani nejdem.
7. Priestupky na gamesites: Vo verzií 1.4.2 ban za x-ray adminom Tunnelbreaker
8. Priestupky mimo gamesites: Nikdy som nikde inde nehral
.
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Volám sa tak ako ma pomenovali, keď ma mama čakala v bruchu. Mám rád fialovú farbu (nohomo), mám zatiaľ len 19 rokov, som vyučený Kuchár ak ma zoberiete do admin teamu niečo Vám môžem navariť. Bývam v meste Trenčín ak niekto býva blízko mňa dajte vedieť, mám rád deti
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): No adminom by som chcel byť preto, že mám volný čas, prácu mám takú, že keď mám toho veľa nie som tu aj 3 alebo 4 dni ale to sa stalo len raz. Myslím si, že som celkom dobrý hráč každému pomôžem ako najlepšie viem a nič za to nechcem veď je to len hra
. Adminom som už bol možno ma tu niekto ešte pozná vtedy to boli pekné časy no
, to bude asi všetko.
Za pokus nič nedám, nezoberiete ma svet sa nezrúti a život ide ďalej
Nazdar

Zdravím, chcel by som sa stať minecraft adminom
1. Vek 15+ = Mám len 19

2. Originálnu hru Minecraft = Mám
3. Mať TS3 (teamspeak3) a funkčný mikrofón = No na Teamspeaku3 som celí deň a mikrofón mám to je samozrejmosť .
4. Nahraných minimálne 35hod na serveri = Neviem koľko mám ale mám pocit, že určite aj viac.
5. Znalosť pravidiel a admin príkazov = No tak pamätám si 80% príkazov a všetko je napísane na foru, čiže nieje problém doučiť sa
6. 10 príspevkov na webe (žiadny FLAME) = Hádam 2300 bude stačiť

7. Aktivované VIP (čím aj preukážete, že nechcete práva len na ich zneužívanie) = No bohužiaľ mám taký problém, že mám na mobile aj 25e ale šlo mi kúpiť len VIP ale posnažím sa skontaktovať s operátorom nech mi povolia väčšiu platbu cez sms

1. Vek: No mám zatiaľ len 19 rokov.
2. Nick v hre: Mersi
3. Originálny MC: Mám originalnu hru Minecraft na účte MersiGS no mám kúpené VIP na učte Mersi na ktorom hrávam.
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Áno, mám.
5. Primárny server kde chcete práva: Nikdy som skyblock nehral, čiže by mi stačil Survival.
6. Denná aktivita: Takto, mám 2 druhy dňov, keď mám náladu na Minecraft som tam aj celí deň ale, keď mám náladu na csgo hrám ho celí deň a na Minecraft ani nejdem.
7. Priestupky na gamesites: Vo verzií 1.4.2 ban za x-ray adminom Tunnelbreaker

8. Priestupky mimo gamesites: Nikdy som nikde inde nehral

9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Volám sa tak ako ma pomenovali, keď ma mama čakala v bruchu. Mám rád fialovú farbu (nohomo), mám zatiaľ len 19 rokov, som vyučený Kuchár ak ma zoberiete do admin teamu niečo Vám môžem navariť. Bývam v meste Trenčín ak niekto býva blízko mňa dajte vedieť, mám rád deti

10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): No adminom by som chcel byť preto, že mám volný čas, prácu mám takú, že keď mám toho veľa nie som tu aj 3 alebo 4 dni ale to sa stalo len raz. Myslím si, že som celkom dobrý hráč každému pomôžem ako najlepšie viem a nič za to nechcem veď je to len hra

Za pokus nič nedám, nezoberiete ma svet sa nezrúti a život ide ďalej

Nazdar
-
Mersi96 - Mistr Yoda
[Přijat] Prihláška na Admina Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prihláška na Admina Survival
+ na sereveru ho vídám často
+ pěkná podaná přihláška
+ pomáhá ostatním hráčům
+ mám hlad
- ban za X-Ray
Pokud mohu; DOPORUČUJI
+ pěkná podaná přihláška
+ pomáhá ostatním hráčům
+ mám hlad

- ban za X-Ray
Pokud mohu; DOPORUČUJI
-
TheWuFanatic - Zkušený
Doporucuji Snad tu ani důvody psát nemusím , všichni známe 

Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha
Doporučujem,na servery som ťa niekedy videl a na servery je dosť málo adminov tak asi preto je to hlavný dôvod
Minecraft EM
-
D4vidKo - Amatér
Takisto doporučujem, je support, jeden z tých aktívnejších a ostatné dôvody tak ako písal Ray Code ani netreba vymenovávať 

-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
Ak sa môžem opýtať, aké sú tie ostatné dôvody?
Nechcem mať nejakú protekciu chcem isť normálne ako každý
e. AwesomeM4RT1N: Mersi neser
Žiadna protekcia ale tie samozrejmosti ako spoľahlivý, nekonfliktný, zhovorčivý, poslušný... 

e. AwesomeM4RT1N: Mersi neser

-
Mersi96 - Mistr Yoda
Nechcem byť drzí ja mám času dosť, len by som chcel vedieť teda asi ako som na tom.
Ďakujem, prepáčte za "spam"
Ďakujem, prepáčte za "spam"

-
Mersi96 - Mistr Yoda
Musíš počkat na hurvínka.
Bývalý:
-HL.EM,
-GTA Support Kapitán,SA C#5.

-
Restrbe - Mistr
• Stránka 1 z 1