• Stránka 1 z 1
Šikana????
Dobrý den,
Chci nahlásit ŠIKANU a vymívání. Od Hráče Grace. Furt píše mé jméno přejmenovává se dává muj FB a vysmíva se mi Dekuji
Chci nahlásit ŠIKANU a vymívání. Od Hráče Grace. Furt píše mé jméno přejmenovává se dává muj FB a vysmíva se mi Dekuji
- LopikLP
- Kolemjdoucí
Šikana????
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Šikana????
Nazdár,
chcel by som aj ja niečo povedať k tomuto. Pokiaľ je to , čo píšeš pravda, tak to nieje prvý krát čo nY robí niečo podobné. No v tomto prípade mi to také nevinné z tvojej strany nepríde.
1. Anti-Spirith a veci, čo ste tam vystrájali sa dajú tiež označiť ako šikana
2. Kebyže prestaneš so svojim "inteligentným" bratom 13radimom13 nadávať ostatným hráčom do rodiny a kaziť hru, možno sa to prestane.
3. Tak isto (síce v menšej forme) šikanuješ napríklad Spartanka a to len preto, lebo je od teba mladší.
Ako som povedal, možno to je pravda.. No skús sa aj ty zamyslieť, čo vystrájaš.
chcel by som aj ja niečo povedať k tomuto. Pokiaľ je to , čo píšeš pravda, tak to nieje prvý krát čo nY robí niečo podobné. No v tomto prípade mi to také nevinné z tvojej strany nepríde.
1. Anti-Spirith a veci, čo ste tam vystrájali sa dajú tiež označiť ako šikana
2. Kebyže prestaneš so svojim "inteligentným" bratom 13radimom13 nadávať ostatným hráčom do rodiny a kaziť hru, možno sa to prestane.
3. Tak isto (síce v menšej forme) šikanuješ napríklad Spartanka a to len preto, lebo je od teba mladší.
Ako som povedal, možno to je pravda.. No skús sa aj ty zamyslieť, čo vystrájaš.

あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Takže se to řešit nebude????
- LopikLP
- Kolemjdoucí
My s tím nemáme co udělat, facebook kvůli tomu nedokážeme zrušit, jediná možnost pro tebe je sekce porušení pravidel, kde ho můžeš nahlásit, způsobuje-li věci v rozporu s pravidly na serveru.
Lock.
Lock.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1