• Stránka 1 z 1
MaxwellCZE
Okey.. Skype mám, ale momentálně nemám PC, takže by to asi nemuselo být tak rychle. Přidej si mě na skype. Jmenuji se tam MaxwellCZE, obrázek AK47 + nick. Bylo by fajn, když bys mi orientačně aspoň napsal tvůj věk a co ze serverem zamýšlíš + jestli to chceš nahodit na server placený, popřípadě jen pro kámoše. Jestliže chceš platit server, tak se ti určitě tato možnost vyplatí, protože na tom serveru můžeš i vydělat.
Hlavně mi napiš co bys na tom potřeboval rozchodit a já ti orientačně napíši, jestli je to v mých možnostech. Jinak o tom prosím nikde nemluv, protože bych mohl přijít o práva a to bych moc nechtěl.
- Odoberte tomuto kokotkovy práva !

-
david5508 - Kolemjdoucí
MaxwellCZE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MaxwellCZE
Nazdar, kamaráde. Ano dal jsem ti šanci mi vysvětlit proč to chceš apod.. Jenže nic takového neudělám někomu jako jsi ty. Přesně toto jsem čekal a proto jsem ti napsal, že nic nebude. Zkontroloval jsem si tě a zjistil jsem, že bys byl přesně ten týpek co by spamoval reklamu v minichatu apod.. Ještě k tomu jsi mi nabídl EVIP, které bylo aktivováno a to jsem ti značně vysvětlil. Kamaráde jen proto, že jsem ti chtěl pomoci a udělat ti něco málo, tak ty takto? Okey. Jak vidíš ojebal jsi se sám, protože oblbovat by ti asi šlo. Já ti napíši, že ti to neudělám a ty budeš pokračovat tímto stylem. Jinak aby ostatní věděli, tak jsem to tomuto mamlasovi nevzal a poslal ho někam.
PS: měl jsem udělat nějaké základy zombie módu, jenže tento frajírek si myslel, že mu to celé udělám skoro za darmo a teď by mě rád vydíral.
To by bylo asi vše.
PS: měl jsem udělat nějaké základy zombie módu, jenže tento frajírek si myslel, že mu to celé udělám skoro za darmo a teď by mě rád vydíral.

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Presunuté do správnej sekcie... 

-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
Co na to říct,Maxwell je dobrý a aktivní admin (podle mě jeden z nejlepších co chodí hrát na blood 2-3)
Jeho věk a jeho vyjadřování a celkově jeho chování je dost vyzrálí (myslím že spousta kluků v jeho věku se mají co učit)
rozhodně to není jak ty říkáš nějakej kokoutek)
a nemyslím si že by měl přijít o práva
Jeho věk a jeho vyjadřování a celkově jeho chování je dost vyzrálí (myslím že spousta kluků v jeho věku se mají co učit)
rozhodně to není jak ty říkáš nějakej kokoutek)

a nemyslím si že by měl přijít o práva
-
birotomas - Zkušený
Zamítám.
PS: Administrátory bych ale opravdu nerad viděl dělat jiný server ZM. Příště se to nebude opakovat.
PS: Administrátory bych ale opravdu nerad viděl dělat jiný server ZM. Příště se to nebude opakovat.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1