Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: ZOMBIE UPDATE 2015

Příspěvekod birotomas » 24 bře 2015, 13:10

Dwandy píše:
keron píše:Eco. Ta motorovka s Bz je dobra volba, je to teraz lepsie a je to aj tak hratelne. Da sa to. Je to easy.

Co mi vsak vadi, ze sa znova posilnili ludia tymi fire a freeze minami. Je to krok spat. Staci prilozit minu na stenu a cakat, zombie sa chyti. Tazsie sa potom zombie dostane do ukrytov a myslim, ze by sa tento krok mal naozaj prehodnoti, lebo sa znehodnotila hra. Vo velkych kempoch je to o nicom, tam so zombie ani nechodim.

Ludia budu mat aj tak vyhodu, ked sa to viac ludi nauci hrat.

je to jen na zkoušku :) uvidíme jaký to bude. Je to další věc, která nutí člověka přemýšlet a taktizovat, proto jsem to chtěl zkusit.

Někdy mi příjde že moje příspěvky nejdou vidět :-D
birotomas
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 24 bře 2015, 13:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Dwandy » 24 bře 2015, 13:22 VIP

chyby se opravujou průběžně bez ohledu na to, zda sem napíšu, že to opravený je, nebo není.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod keron » 24 bře 2015, 14:29

Dwandy píše:chyby se opravujou průběžně bez ohledu na to, zda sem napíšu, že to opravený je, nebo není.

Napadla ma taka vecicka ohladom zombie.

Namiesto Vampirica by sa zombie volal Hypnotic zombie. Videl by cez steny a este ma funkciu nieco ako frost. Keby hrac trafil humana, tak by sa mu zacala motat obrazovka a nevidel by dobre na cestu :D :D Trvalo by to tak dlho, ako keby bol freeznuty. Alebo by mal pomylene chvilu sipky. :D hm? :)
keron
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Eco » 24 bře 2015, 15:11

birotomas píše:
Dwandy píše:
keron píše:Eco. Ta motorovka s Bz je dobra volba, je to teraz lepsie a je to aj tak hratelne. Da sa to. Je to easy.

Co mi vsak vadi, ze sa znova posilnili ludia tymi fire a freeze minami. Je to krok spat. Staci prilozit minu na stenu a cakat, zombie sa chyti. Tazsie sa potom zombie dostane do ukrytov a myslim, ze by sa tento krok mal naozaj prehodnoti, lebo sa znehodnotila hra. Vo velkych kempoch je to o nicom, tam so zombie ani nechodim.

Ludia budu mat aj tak vyhodu, ked sa to viac ludi nauci hrat.

je to jen na zkoušku :) uvidíme jaký to bude. Je to další věc, která nutí člověka přemýšlet a taktizovat, proto jsem to chtěl zkusit.

Někdy mi příjde že moje příspěvky nejdou vidět :-D

Blablabla rypálku :D Já jsem dřív s term kombinoval jedině motorovku, M79 a BZ :D M79 v háji a BZ s motorem nejdou. Upravené na kempení, tak kempím, ale než našetřím na zbraně se se zm dostanou tak blízko, že je bodám nožem :D to mi přijde na hlavu
*32
Eco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Majooo666666 » 24 bře 2015, 15:44

Dobrý deň všetkým :-) Zapísal som si pár vecí ktoré som si všimol na Zm chronic1. Aj tak som niektoré zabudol už tak napíšem to čo mám zatiaľ :-)
Climb je bugnutý aj keď je freeznutý stále lezie po stene ,prejde cez mínu a nič mu nieje alebo prejde cez mínu ktorá ho ani nezachytí a je po mne :-) Ďaľšia vec je že neoslepuje len tučko ale oslepuje už skoro každý zm čo som si všimol. Neviem či je tak len u Botoch ale stáva sa to. Po dvoch killoch sa nejde oživiť ako ponúka menu. (ako kedy) A to neskúšam vtedy keď je posledný human nažive . Cca 50% nakazených a 50% humanov ,chcem sa oživiť za 2 killi ktoré som dal za zomba no nejde,proste to niekedy nevezme. A veľmi čo mi vadí je to že bz niekedy vynecháva ,viem že po zrodení zm pár sekúnd je nesmrteľný no strieľali do neho 2 hráči a bolo vidieť ako z neho cáká krv :-D Tak som strelil s bz a čuduj sa svetu zm prežil nemal nesmrtku červený nebol a dal ma :-) Je toto možné??? Stáva sa to častejšie. ôôUrčite teraz po mne všetci skočíte ale B-hop by som zrušil lebo tak ďaleké skoky niekoľko krát ktorý niektorý humani využívajú lebo je to že vraj povolené si myslím že priam zneužívajú. Zm ho nemá šancu ani zo speedom dobehnúť. Načo sú potom vylepšenia keď b -hop je zadarmo??? Je to podľa mňa nefér preto že ak sa nájde cheater väčšinou dostane ban za to že znepríjemňuje akýmkoľvek spôsobom hru hráčom ktorý je vínimočný od funkcie ost.hráčov. Tak prečo b-hop ešte nieje zakázaný??? Nevyužívam ho ja a takmer viac hráčov , ale nájde sa aj pár takých ktorý sú vďaka tejto schopnosti vždy posledný humani po nákaze. Nieje to výhoda ,,neriešeného ,,b-hopu"??? Určite budem stáť o jeho zrušenie pretože ak dnes je to už o tom aby hráči premýšľali a taktizovali a pokiaľ chcú mať niečo extra tak prosím sú tam vylepšenia a nie že niekto si upraví napr config.cfg aby porušoval originalitu serveru.
Majooo666666
Amatér
Amatér

Příspěvekod Dwandy » 24 bře 2015, 16:00 VIP

Majooo666666 píše:Dobrý deň všetkým :-) Zapísal som si pár vecí ktoré som si všimol na Zm chronic1. Aj tak som niektoré zabudol už tak napíšem to čo mám zatiaľ :-)
Climb je bugnutý aj keď je freeznutý stále lezie po stene ,prejde cez mínu a nič mu nieje alebo prejde cez mínu ktorá ho ani nezachytí a je po mne :-) Ďaľšia vec je že neoslepuje len tučko ale oslepuje už skoro každý zm čo som si všimol. Neviem či je tak len u Botoch ale stáva sa to. Po dvoch killoch sa nejde oživiť ako ponúka menu. (ako kedy) A to neskúšam vtedy keď je posledný human nažive . Cca 50% nakazených a 50% humanov ,chcem sa oživiť za 2 killi ktoré som dal za zomba no nejde,proste to niekedy nevezme. A veľmi čo mi vadí je to že bz niekedy vynecháva ,viem že po zrodení zm pár sekúnd je nesmrteľný no strieľali do neho 2 hráči a bolo vidieť ako z neho cáká krv :-D Tak som strelil s bz a čuduj sa svetu zm prežil nemal nesmrtku červený nebol a dal ma :-) Je toto možné??? Stáva sa to častejšie. ôôUrčite teraz po mne všetci skočíte ale B-hop by som zrušil lebo tak ďaleké skoky niekoľko krát ktorý niektorý humani využívajú lebo je to že vraj povolené si myslím že priam zneužívajú. Zm ho nemá šancu ani zo speedom dobehnúť. Načo sú potom vylepšenia keď b -hop je zadarmo??? Je to podľa mňa nefér preto že ak sa nájde cheater väčšinou dostane ban za to že znepríjemňuje akýmkoľvek spôsobom hru hráčom ktorý je vínimočný od funkcie ost.hráčov. Tak prečo b-hop ešte nieje zakázaný??? Nevyužívam ho ja a takmer viac hráčov , ale nájde sa aj pár takých ktorý sú vďaka tejto schopnosti vždy posledný humani po nákaze. Nieje to výhoda ,,neriešeného ,,b-hopu"??? Určite budem stáť o jeho zrušenie pretože ak dnes je to už o tom aby hráči premýšľali a taktizovali a pokiaľ chcú mať niečo extra tak prosím sú tam vylepšenia a nie že niekto si upraví napr config.cfg aby porušoval originalitu serveru.

opět je spousta z toho co jsi napsal opraveno od cca včera, jinak ten climb je schválně tak jak je. Má jako jediný možnost chodit přes freeze. Co se týká BZ, zombie klidně může mít nakoupený HP přes menu a pak neumře, nebo má zrovna nesmrtelnost od healera? nevím, nesetkal jsem se s tím.

A bunnyhop samozřejmě zakázaný je, banujeme to
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Majooo666666 » 24 bře 2015, 16:11

Fúú tak to ma tvoja správa veľmi potešila že vnímaš B-hop ako formu cheatingu. Preto že som sa stretol z viacerými hráčmi vrátane,,admina" ktorí ma presviedčali že B-hop je povolený a že to nieje cheating :-) S tým climbom oukej berem ale nereagoval si mi na to že prejde mínou a tá zostane nepoškodená :-) Neviem možno je to už opravené :-) A ďakujem že sa venuješ aj naďalej opravám :-) Ja som z updatom spokojný ako tak no najlepšie je si ho zahrať až o rok keď už všetko je vychytané :-) Ináč tá lego gun je úplne k ničomu :-) Podľa mňa a pár hráčov ktorý ju skúšali už x krát. Keby bola aspoň tak silná ako lasergun to by bolo ine kafe je to slabučká zbraň ktorej laser aj tak minie v pohybe :-) A máličko uberá to je škoda dať za ňu ľéé bodov či koľko stojí keď taký dmg spravím aj z Wather gunou :-D ,,nepíšem spisovne všetko tuším tak sa vopred ospravedlňujem :-)"
Majooo666666
Amatér
Amatér

Příspěvekod Dwandy » 24 bře 2015, 16:20 VIP

lego gun je do jiných situací, všechno je to o tom, kdy jakou zbran použít. Díky explozím lze lego používat jen jako granátomet, ale nemyslím si že by střelba byla nějak extra slabá. Naopak, je to 2há nejsilnější zbran ve hře při běžné střelbě. (když nepočítám brokovnice)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Majooo666666 » 24 bře 2015, 16:21

Cchem sa ešte spýtať či schvaľujete aj video v inom formáte ako .dem. Pretože nahrávam cez iný program ako dôkaz :-)
Majooo666666
Amatér
Amatér

Příspěvekod Gustik » 24 bře 2015, 17:46 VIP

Majooo666666 píše:Fúú tak to ma tvoja správa veľmi potešila že vnímaš B-hop ako formu cheatingu. Preto že som sa stretol z viacerými hráčmi vrátane,,admina" ktorí ma presviedčali že B-hop je povolený a že to nieje cheating :-)

To mi chceš říct, že na serveru nemůžu skákat bunny hop?
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Dwandy » 24 bře 2015, 17:46 VIP

Gustik píše:
Majooo666666 píše:Fúú tak to ma tvoja správa veľmi potešila že vnímaš B-hop ako formu cheatingu. Preto že som sa stretol z viacerými hráčmi vrátane,,admina" ktorí ma presviedčali že B-hop je povolený a že to nieje cheating :-)

můžeš, ale ne pomocí scriptů
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod N3mO » 24 bře 2015, 17:57

Gustik píše:

Ide o to, že keď ho skáčeš pred nejakým "hejnom" Zm, tak porušuješ pravidlo o bhopu. (Je to v tutoriálu) Bolo to strašne zneužívanie, keď bol ten mód pred tým, teraz už ani nie, ale aj tak sa nájdu nejaký tí jedinci. Podstúpili sme radikálne riešenie, lebo keď človek skáče bhop, tak ho nemá šancu ZM chytiť. Bývajú na to výmluvy, že to je len moje +, že to viem, ale taktiež by sa mu nepáčilo keby to robí on tebe. :)
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod Gustik » 24 bře 2015, 17:57 VIP

Dwandy píše:
Gustik píše:

můžeš, ale ne pomocí scriptů

Tak to je samozřejmé...
Ale přesně tady tohoto hráče jsem potkal na serveru. Když jsem ho zabil v kempu, tak mi říkal, že dostanu ban, za bunny hop, prej je zakázaný. :roll: Ovšem on neví, že to není nic těžkého a vůbec na to nepotřebuješ scripty.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Gustik » 24 bře 2015, 18:01 VIP

N3mO píše:Ide o to, že keď ho skáčeš pred nejakým "hejnom" Zm, tak porušuješ pravidlo o bhopu. (Je to v tutoriálu) Bolo to strašne zneužívanie, keď bol ten mód pred tým, teraz už ani nie, ale aj tak sa nájdu nejaký tí jedinci. Podstúpili sme radikálne riešenie, lebo keď človek skáče bhop, tak ho nemá šancu ZM chytiť. Bývajú na to výmluvy, že to je len moje +, že to viem, ale taktiež by sa mu nepáčilo keby to robí on tebe. :)

Bohužel to nemáš pravdu, oni to jen neumí. Máš jak granát, který stačí hodit před něj, tak několik výběrů zombie. Je jen na tobě, kterého použiješ. Když máš zavalitého tanka, tak je jasné, že mě nikdy nechytneš.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod N3mO » 24 bře 2015, 18:06

Gustik píše:
N3mO píše:Ide o to, že keď ho skáčeš pred nejakým "hejnom" Zm, tak porušuješ pravidlo o bhopu. (Je to v tutoriálu) Bolo to strašne zneužívanie, keď bol ten mód pred tým, teraz už ani nie, ale aj tak sa nájdu nejaký tí jedinci. Podstúpili sme radikálne riešenie, lebo keď človek skáče bhop, tak ho nemá šancu ZM chytiť. Bývajú na to výmluvy, že to je len moje +, že to viem, ale taktiež by sa mu nepáčilo keby to robí on tebe. :)

Bohužel to nemáš pravdu, oni to jen neumí. Máš jak granát, který stačí hodit před něj, tak několik výběrů zombie. Je jen na tobě, kterého použiješ. Když máš zavalitého tanka, tak je jasné, že mě nikdy nechytneš.

Myslím si, že ja ta v pohode chytnem, ale 80% serveru nie.
zombie-kompletni-tutorial-t64567.html
Je to síce ešte tutoriál na predošlí mód, ale myslím, že to pravidla sa nezmení. :)
N3mO
Mistr
Mistr

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery