• Stránka 1 z 1
The God/Capture the flag 3
1. Můj stručný popis Takže hrál jsem si v klidu na výše uvedeném serveru, když v to přišel admin a začal spamovat takovým tím bílým písmem přes celou obrazovku, asi 5x nebo i vícekrát hodil toto upozornění všem hráčům na jejich monitory. Myslím si, že by to stačilo jednou nebo dvakrát. Takže tyto nápisy mi asi jednu minutu překážely ve hře, tak jsem samozřejmě napsal adminovy, aby přestal spamovat. On se svojím egem až někde v nebesích mi napsal, ať nemám blbé kecy.., No já nevím, co je blbého na tom upozornit admina, když brání, nebo překáží ostatním hráčům ve hře. Přeci tu jsou pravidla, která snad platí i pro adminy, nebo snad ne??
Admin na serveru kickoval hodně hráčů a vůbec tyto kicky nezdůvodňoval a proto jsem si do něj trochu rýpnul a napsal jsem: "On si kickuje jen tak" a v tu chvíli ban.... No, tak si to shrňme, admin porušoval pravidla(Spamoval a tím kazil hru ostatním hráčům), po upozornění že spamuje, mne bezdůvodně kicknul a kickoval i ostatní hráče, a když se ho zeptali: " za co kick?" Tak je admin ignoroval a kickoval vesele dál....
2. Důkazy Jako důkazy mám bohužel jenom těchto pár snímku z konzole: http://jpeg.cz/nahrano , ale pokud by někdo chtěl, tak se může podívat do logů. Čas je zhruba 18:20 nebo 19:20.
Touto stížnosti chci jenom říci, že chování některých adminů je velmi arogantní a většině hráčů, pak přítomnost takových adminů vádí. Měli by si brát příklad od svých zkušenějších kolegů, kteří jednají s hráči s úctou.
Admin na serveru kickoval hodně hráčů a vůbec tyto kicky nezdůvodňoval a proto jsem si do něj trochu rýpnul a napsal jsem: "On si kickuje jen tak" a v tu chvíli ban.... No, tak si to shrňme, admin porušoval pravidla(Spamoval a tím kazil hru ostatním hráčům), po upozornění že spamuje, mne bezdůvodně kicknul a kickoval i ostatní hráče, a když se ho zeptali: " za co kick?" Tak je admin ignoroval a kickoval vesele dál....
2. Důkazy Jako důkazy mám bohužel jenom těchto pár snímku z konzole: http://jpeg.cz/nahrano , ale pokud by někdo chtěl, tak se může podívat do logů. Čas je zhruba 18:20 nebo 19:20.
Touto stížnosti chci jenom říci, že chování některých adminů je velmi arogantní a většině hráčů, pak přítomnost takových adminů vádí. Měli by si brát příklad od svých zkušenějších kolegů, kteří jednají s hráči s úctou.
-
Matthieu - Pokročilý
The God/Capture the flag 3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: The God/Capture the flag 3
Zase většina hráčů kempila, tak jsem na sklo hodil upozornění, že začnu ty co porušují pravidla trestat. Poprvé jsem tvoje připomínky ignoroval, podruhé si dostal kick s posledním upozorněním a poté ban na 10 minut.
Každý kick jsem odůvodnil, jenom si napřed vyřeším takový, jako ty.
Každý kick jsem odůvodnil, jenom si napřed vyřeším takový, jako ty.
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014

-
Malkin - Spamerův sluha
Ale mé připomínky byly zcela oprávněné, přeci to upozornění stačí dát jednou a nemusíš ho spamovat 5x nebo i vícekrát. Přeci ve pravidlech je zmínka o spamu, a že ty si admin neznamená, že ty to pravidlo můžeš ignorovat...
-
Matthieu - Pokročilý
Pokud adminom prochazi banovani na 24h za slovo dement tak spam jim prejde urcite 
ale stim mi nic neudelame spamatovat by se mnel nekdo jinej

ale stim mi nic neudelame spamatovat by se mnel nekdo jinej

/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
Keďže nevisím žiadne dôkazy musím žiadosť uzavrieť a s adminom si prejdem písanie upozornení pravidiel.
Lock.
Lock.

-
letec29 - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1