Re: ZOMBIE UPDATE 2015
N3mO píše:Myslím si, že ja ta v pohode chytnem, ale 80% serveru nie.
zombie-kompletni-tutorial-t64567.html
Je to síce ešte tutoriál na predošlí mód, ale myslím, že to pravidla sa nezmení.
Tak nechápu, proč to zakazovat. Přeci nikdo ti na Publicu nezakazuje skočit na bednu, na kterou ostatní neskočí. Nebo používát Fast zoom, ostatní to totiž neumí a je potom v nevýhodě, když on musí mířit. Co si vymyslíte dalšího? A nechytil bys mě

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Gustik píše:N3mO píše:Myslím si, že ja ta v pohode chytnem, ale 80% serveru nie.
Je to síce ešte tutoriál na predošlí mód, ale myslím, že to pravidla sa nezmení.
Tak nechápu, proč to zakazovat. Přeci nikdo ti na Publicu nezakazuje skočit na bednu, na kterou ostatní neskočí. Nebo používát Fast zoom, ostatní to totiž neumí a je potom v nevýhodě, když on musí mířit. Co si vymyslíte dalšího? A nechytil bys mě.
Máme na to své důvody a ty s tebou fakt řešit nepotřebujeme. Jedná se o to, že zdržuje a obvykle je last, jen kvůli toho uskakování. Je to zbabělé a hlavně na tento nový mód se to už nehodí.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Gustik píše:N3mO píše:Myslím si, že ja ta v pohode chytnem, ale 80% serveru nie.
Tak nechápu, proč to zakazovat. Přeci nikdo ti na Publicu nezakazuje skočit na bednu, na kterou ostatní neskočí. Nebo používát Fast zoom, ostatní to totiž neumí a je potom v nevýhodě, když on musí mířit. Co si vymyslíte dalšího? A nechytil bys mě.
Chytil.

-
N3mO - Mistr
Plne súhlasím z MaxwellCZ nehodí sa to na noví update a zbabelo tak unikajú. A že je to len umenie??? Keď dosahuje vačších rýchlostí ktoré ani pán boh nechytí... Proste nech má každý rovnaké práva bez špekulácií. Bolo by to tak fér pretože nájdu sa tu ľudia ktorý si to bránia už len kvoli tomu že ináč hrať nevedia.
- Majooo666666
- Amatér
Majooo666666 píše:Plne súhlasím z MaxwellCZ nehodí sa to na noví update a zbabelo tak unikajú. A že je to len umenie??? Keď dosahuje vačších rýchlostí ktoré ani pán boh nechytí... Proste nech má každý rovnaké práva bez špekulácií. Bolo by to tak fér pretože nájdu sa tu ľudia ktorý si to bránia už len kvoli tomu že ináč hrať nevedia.
Nene, jen ty to chceš zrušit, protože to sám neumíš

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Tak dnes nad ránom som si trošku zahral z botmi a čo sa nestalo?? Na zm chronic 1 bol bot first nick ,,Blodhust" a bol jump.
Dal som si terma pálim do neho pozerám v bete pri spawne na neho dole z múriku a zrazu ma dal ale telepaticky nie tak že sa ma dotkol. tak som myslel že sa mi to zdalo že sa oživím a dám ho znovu a čo sa nestalo?? Znova ma dal telepaticky . Normálne ma nakazil first bot kua to ani nieje apríl a už si robíte žartíky??
Prajem Vám to aby ste si vyskúšali hehe 
Dal som si terma pálim do neho pozerám v bete pri spawne na neho dole z múriku a zrazu ma dal ale telepaticky nie tak že sa ma dotkol. tak som myslel že sa mi to zdalo že sa oživím a dám ho znovu a čo sa nestalo?? Znova ma dal telepaticky . Normálne ma nakazil first bot kua to ani nieje apríl a už si robíte žartíky??

- Majooo666666
- Amatér
Majooo666666 píše:Tak dnes nad ránom som si trošku zahral z botmi a čo sa nestalo?? Na zm chronic 1 bol bot first nick ,,Blodhust" a bol jump.
Dal som si terma pálim do neho pozerám v bete pri spawne na neho dole z múriku a zrazu ma dal ale telepaticky nie tak že sa ma dotkol. tak som myslel že sa mi to zdalo že sa oživím a dám ho znovu a čo sa nestalo?? Znova ma dal telepaticky . Normálne ma nakazil first bot kua to ani nieje apríl a už si robíte žartíky??Prajem Vám to aby ste si vyskúšali hehe
občas se stane že bot má zbran a střílí a nakazí tak na dálku, je to ale jen vyjímečně
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Gustik píše:Majooo666666 píše:Plne súhlasím z MaxwellCZ nehodí sa to na noví update a zbabelo tak unikajú. A že je to len umenie??? Keď dosahuje vačších rýchlostí ktoré ani pán boh nechytí... Proste nech má každý rovnaké práva bez špekulácií. Bolo by to tak fér pretože nájdu sa tu ľudia ktorý si to bránia už len kvoli tomu že ináč hrať nevedia.
Nene, jen ty to chceš zrušit, protože to sám neumíš. Je to dovednostní hra, kdo umí - umí, kdo neumí - čumí
.
Za BHOP nemůžete dostat nikdy BAN! Je ale důležité vědět, že BHOP na Zombie nepatří. Gamesites má speciální BHOP server, kde si ho můžete skákat. BHOP administrátor řeší pouze v tom případě, kdy hráč úmyslně kazí hru (utíká před Zombie jako poslední člověk atd.). V tu dobu má administrátor právo tohoto hráče potrestat zabitím (slay). Klasicky stačí pár slapů (pohlavkování), aby hráč vyletěl z dráhy skoků. Každopádně je důležité nejdříve hráče upozornit. BHOP skript na Zombie nebanujeme. Postupujeme stejným způsobem jako u normálního BHOPu.
Tady máš ústrižok zo ZM tutoriálu, kde je krásne vysvetlené pravidlo o Bhopu.

-
N3mO - Mistr
Tak co, už se to někomu povedlo?
OBRÁZEK
OBRÁZEK
-
Dneska jsem to snižoval na 40, protože když jsem měl těch 50, byl jsem fakt hodně silnej (ale ne nepřemožitelnej) Těch 40 bude akorát si myslím.
-
Dwandy píše:
Dneska jsem to snižoval na 40, protože když jsem měl těch 50, byl jsem fakt hodně silnej (ale ne nepřemožitelnej) Těch 40 bude akorát si myslím.
No, lebo mne na serveri išlo len do 30.

-
N3mO - Mistr
Dnes som hral na Zm Blood 1,prežil som kolo a mal som Terma.Čo je však zvlaštne tak som na nové kolo Terma nedostal.Neviete prečo?Dúfam že to není schválne
-
v0tr3lec - Amatér
-
Eco - Pokročilý