• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[vyřešeno] Nehorázny drop fps
- Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Z ničoho nič. Pred niekolkými mesiacmi to začalo ale teraz je to nehorázne. Nepomohlo ani preinštalovanie windowsu.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Zapnem hru, mám nastavených 100fps aby sa mi pekne hralo.. Ale ako náhle sa pripojím na server kde je 5+ hráčov a pozriem sa hoci na 1 alebo 2 hráčov tak mi fps padnú zo 100 na 40 30. Keď idem na server kde je 20+ hráčov...koniec... 15-20 fps ked pozerám na hráčov. Keď nemám ani 1 hráča v zornom poli na servery kde je nás 20 napríklad tak 100 fps, ale ako náhle vidím čo len 1 40 fps a klesá.. Skúšal som hádam všetko..Prebádal som celé gs fórum, aj rr windowsu, rr steamu aj cska, všetky príkazy aj s grafickou všetko možné a nič. Môže mi niekto pomôcť?
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Z ničoho nič. Pred niekolkými mesiacmi to začalo ale teraz je to nehorázne. Nepomohlo ani preinštalovanie windowsu.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Zapnem hru, mám nastavených 100fps aby sa mi pekne hralo.. Ale ako náhle sa pripojím na server kde je 5+ hráčov a pozriem sa hoci na 1 alebo 2 hráčov tak mi fps padnú zo 100 na 40 30. Keď idem na server kde je 20+ hráčov...koniec... 15-20 fps ked pozerám na hráčov. Keď nemám ani 1 hráča v zornom poli na servery kde je nás 20 napríklad tak 100 fps, ale ako náhle vidím čo len 1 40 fps a klesá.. Skúšal som hádam všetko..Prebádal som celé gs fórum, aj rr windowsu, rr steamu aj cska, všetky príkazy aj s grafickou všetko možné a nič. Môže mi niekto pomôcť?

- dxtrn
- Amatér
[vyřešeno] Nehorázny drop fps
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nehorázny drop fps
Zdravím tě,
zkus zadat tyto příkazy "po jednom" do konzole.
Měli by ti pomoct:
fps_max "101"
cl_bob "0"
cl_bobcycle "0"
cl_corpsestay "10"
cl_himodels "0"
cl_weather "0"
cl_cmdrate "101"
A ještě tyto:
gl_affinemodels "0"
gl_keeptjunctions "0"
gl_lightholes "0"
gl_max_size "128"
gl_picmip "1"
gl_round_down "10"
gl_playermip "3"
zkus zadat tyto příkazy "po jednom" do konzole.
Měli by ti pomoct:
fps_max "101"
cl_bob "0"
cl_bobcycle "0"
cl_corpsestay "10"
cl_himodels "0"
cl_weather "0"
cl_cmdrate "101"
A ještě tyto:
gl_affinemodels "0"
gl_keeptjunctions "0"
gl_lightholes "0"
gl_max_size "128"
gl_picmip "1"
gl_round_down "10"
gl_playermip "3"
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
"Hernej"
PRCSR: AMD Phenton(tm) II X2 545 3.00 GHz
RAM: 2 GB
Win 7 64bit

Win 7 64bit
- dxtrn
- Amatér
čus skus napsat do konzole fps_max 1000 a fps_override 1 to ti vytahne fps uplne na max co ti dovoli tvuj pc, tak teoreticky kdybys mel 200-300 fps tak i pres ten drop by to melo byt v pohode hratelne:) skus a pak napis
-
krChN4 - Drbna
O týchto 2 príkazoch viem. Vždy ich píšem ale dávam si väčšinou fps_max 101...
btw. fps mi vybehnú po zadaní príkazov do konzole ked na nikoho nepozerám tak mi to skočí aj na 200+ ale akonáhle sa pozriem na niekoho tak 40 50 60 fps
btw. fps mi vybehnú po zadaní príkazov do konzole ked na nikoho nepozerám tak mi to skočí aj na 200+ ale akonáhle sa pozriem na niekoho tak 40 50 60 fps

- dxtrn
- Amatér
dxtrn píše:"Hernej"![]()
Win 7 64bit
hernej s 2Gb RAM ?

-
johnybr - Profesionál
Re: [Riesime]Nehorázny drop fps
Ved preto je to "hernej" v úvodzovkách ako irónia
Typ GK: NVIDIA GeForce 9600 GT

- dxtrn
- Amatér
Zdar, nepřehřívá se ti náhodou PC ?
Zkus vše důkladně pročistit, pokud jsi tak již neučinil.
Také je dobré nějakým způsobem monitorovat vytížení PC, ať víme, která část trpí nejvíce.
Doporučuji ve správci úloh sledovat vytížení procesoru a paměti + sledovat teplotu stroje.
Zkus vše důkladně pročistit, pokud jsi tak již neučinil.
Také je dobré nějakým způsobem monitorovat vytížení PC, ať víme, která část trpí nejvíce.
Doporučuji ve správci úloh sledovat vytížení procesoru a paměti + sledovat teplotu stroje.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
dxtrn píše:Ved preto je to "hernej" v úvodzovkách ako irónia![]()
obdobnu GK som mal aj ja ale sapphire 5870 ale DDR5 coz je o kus vacsi vykon 512 mb tiez a vytiahlo mi to na 2jadre v pohode 80-90 fps s menším prehrievaním skus to ceknuk ako hore píše karmik
-
johnybr - Profesionál
Ta grafika je celkem na nic, ale i přes to se z toho dá něco vytáhnout. Je to zcela logické, že máš takové dropy FPS. Čím více hráčů je na serveru, tím větší jsou dropy FPS. Je to způsobeno tím, že se ti zobrazuje více modelů, popř. i VIP modely hráčů. Na mapách ve stylu JB, ZM, atd. ty dropy budou ještě větší, protože textury jsou rozlehlé. Předtím jsem vytvářel videotutoriál, jak si správně nastavit GK nvidia, zkus to, pokud to nepomůže, zkusíme něco jinýho ODKAZ ZDE > >
-
Hoolder - Spamer
Hoolder to som skúšal ani to nepomohlo.
- dxtrn
- Amatér
Ona ta grafika je celkem stará, ale nějak se to vychytat dá. Napiš mi na ts a něco stím provedem.
-
Hoolder - Spamer
Zkoušel jsi v control panelu jít do manage 3d settings-program settings vybrat half-life a vypnout vertical sync ?
-
Romees - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 2 • 1, 2