• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Lojza159
1. Vek: 15
2. Nick v hre: Lojza159
3. Originálny MC: ano
4. Primárny server kde chcete práva: Survival
5. Denná aktivita: 4-5 h/d
6. Priestupky na gamesites: ne
7. Priestupky mimo gamesites: ne
8. Něco kratkého o mně (25slov ):Jsem osoba mužského pohlaví. Narodil jsem se před 15 lety.
postava je spíše menší a štíhlá. Na hlavě mám kratke,hnědé vlasy.zakulaceny obličej,oči zelene.
jsem zabavný,jsem věčný šprímař.hodne často sedím u MC
Snaží se upřímně ,slovy, činy. Problémy druhých hraču řešit a pokaždé se snaží najít tu správnou radu a snažim se pomahat druhym, a hledam slova která zahřejí a pomohou.
9. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 30 slov):
Vážený admin týme ste ten nejlepši admin team a chtěl bych být součástí vašeho týmu.
reaguji na vaší nabídku stát se ADMINEM.tetka mam moc volneho času.a rad bych pomahal ostatnim hračům.
Na gamesites hraji kratce od roku 2015. hrani Minecraftu me moc bavi muj začatek byl na hodně servrech a na jednom se byl eventmaster.
Budu adminem na kterého se můžete stoprocentně spolehnout. Moje znalosti z MC jsou velke. Ovladám pluginy. moc rad byc se naučil spoustu nového. Ban nerad davam.S pozdravem a diky Lojza159
2. Nick v hre: Lojza159
3. Originálny MC: ano
4. Primárny server kde chcete práva: Survival
5. Denná aktivita: 4-5 h/d
6. Priestupky na gamesites: ne
7. Priestupky mimo gamesites: ne
8. Něco kratkého o mně (25slov ):Jsem osoba mužského pohlaví. Narodil jsem se před 15 lety.
postava je spíše menší a štíhlá. Na hlavě mám kratke,hnědé vlasy.zakulaceny obličej,oči zelene.
jsem zabavný,jsem věčný šprímař.hodne často sedím u MC
Snaží se upřímně ,slovy, činy. Problémy druhých hraču řešit a pokaždé se snaží najít tu správnou radu a snažim se pomahat druhym, a hledam slova která zahřejí a pomohou.
9. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 30 slov):
Vážený admin týme ste ten nejlepši admin team a chtěl bych být součástí vašeho týmu.
reaguji na vaší nabídku stát se ADMINEM.tetka mam moc volneho času.a rad bych pomahal ostatnim hračům.
Na gamesites hraji kratce od roku 2015. hrani Minecraftu me moc bavi muj začatek byl na hodně servrech a na jednom se byl eventmaster.
Budu adminem na kterého se můžete stoprocentně spolehnout. Moje znalosti z MC jsou velke. Ovladám pluginy. moc rad byc se naučil spoustu nového. Ban nerad davam.S pozdravem a diky Lojza159
- Lojza159
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Lojza159
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lojza159
- Okopírovaná žiadosť
VIP/NO VIP?
klame ohľadom priestupkov, zdá sa mi ho že som ho banoval za urážky, + tento ban za strieľanie z no pvp - http://prntscr.com/6hytdg
NEDOPORUČUJEM!
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
+ Aktivita
+ přihláška splnuje všechny náležitosti
Vyzkoušet by se mohl. Každý má dostat šanci..
doporučuji
+ přihláška splnuje všechny náležitosti
Vyzkoušet by se mohl. Každý má dostat šanci..
doporučuji
-
Jurachudy - Kolemjdoucí
Snad se mohu vyjádřit.. 
- Okopírovaná žádost!!.. (jurachudy) To nemáte vlastní hlavu na to vymyslet 20 slov ohledně vás ?..
- Aktivita rozhodně nesedí..
- Registrace na fóru kvůli právům..
Nedoporučuji,..

- Okopírovaná žádost!!.. (jurachudy) To nemáte vlastní hlavu na to vymyslet 20 slov ohledně vás ?..
- Aktivita rozhodně nesedí..
- Registrace na fóru kvůli právům..
Nedoporučuji,..
Kostik, CHeCHtak, juraj11, Rainox atp..
navždy v paměti 

-
HellmutTV - Pokročilý
• Stránka 1 z 1