• Stránka 1 z 1
Vyměním můj smurf účet na CS:GO
Zdravím jak jste si mohli všimnout vyměním svůj smurf účet,kde mám nahraný rank LEGENDARY EAGLE,pokud bude mít někdo zájem nebo tak,tak si mě přidejte na můj oficiální účet http://steamcommunity.com/profiles/76561197979413733/ ,a kdyby někoho zajímalo proč ho nechci nebo tak,tak se ho chci prostě zbavit,a hrávat jenom na svém.
-
WREX - Amatér
Vyměním můj smurf účet na CS:GO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vyměním můj smurf účet na CS:GO
neberte ho, je to scam... cheatoval na nim a teraz ho chce vymenit za skiny.
-rep
-rep

-
L0GiC1337 - Sponzor
Vůbec nevím o čem mluvíš,nejsem malé dítě,a nikdy bych cheaty nepoužil,pokud mi nevěříte jsem ochotný dát svůj telefon,a můžeme o tom debatovat,jsem i ochotný sdělit svou adresu.
-
WREX - Amatér
Dias píše:neberte ho, je to scam... cheatoval na nim a teraz ho chce vymenit za skiny.
-rep
Keby na nom cheatoval a ze ho chce vymenit tak by mal VAC a kedze sa pozres na jeho profil a nema ho tam tak asi nemas pravdu

S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
Strateny píše:Dias píše:neberte ho, je to scam... cheatoval na nim a teraz ho chce vymenit za skiny.
-rep
Keby na nom cheatoval a ze ho chce vymenit tak by mal VAC a kedze sa pozres na jeho profil a nema ho tam tak asi nemas pravdua aj keby mal nejaky undetected cheat tak buduceho majitela to nijak neovplyvni pretoze to nieje na steam profile
VAC se neuděluje hned, to by jsi měl vědět, můžeš ho dostat třeba i po měsíci, když už necheatuješ.....
-
Rainox - Spamer
A proč se všichni bavíte o cheatech? já žádný nikdy neměl,jsem jeden asi z mála z těch co jsou proti tomu.
-
WREX - Amatér
Můžete to locknout vidím že v dnešní době děti nemají co na práci...
-
WREX - Amatér
• Stránka 1 z 1