Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Zamítnuto] BAN

Příspěvekod Stapo » 25 bře 2015, 17:33

Dobrý den dne 25.3. 2015 v 17:00 jsem byl pernamentně zabanován na serveru Furien#3 chci doložení z dema... A volal jsem s kámošem přes skype vím že je to též zakázaný ale toto není Wallhack ..... Děkuji za odpověd
Stapo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] BAN

od Rumcajz » 25 bře 2015, 17:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BAN

Příspěvekod KillerRapper7 » 25 bře 2015, 17:59

Ahoj, prvně píšeš do špatné sekce.
Ale jsem ochotný sem dodat demo: zde
Časování: 18:17 - Zkoušel vyskočit na bednu, nepovedlo se mu to šel kousek dál podíval se a zastřelil tčko.
23:18 - střílel Wallhang na tutovku.
24:48 - střílel jedno tčko které se pak skrčilo (nebyla vidět krev), později tam vyskočil a dodělal ho.
Samozřejmě pokud chceš můžeš kouknout i celé demo.
Odkaz na BAN
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
KillerRapper7
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Stapo » 25 bře 2015, 18:13

Hele prosimtě nerozumíš slovu *VOLAL JSEM NA SKYPE?*
Taktéž jsem střílel tam kam jsem tušil když se někdo 2x po sobě schová na stejné místo asi tušíš že tam bude zas ne ??

DEMO jsem schlédl celé a WH tan není vidět můžu dát kontakt na kámoše který mi akorát říkal kde jsou.... Takže bych to chctěl probrat .... A Dostat UNBAN.
Stapo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Stapo » 25 bře 2015, 18:16

Jo a toho s Wall-Hangem mám buglé z knife#4 že vidím DMG a pokud nejsi slepý vycákla z něj krev... :) Tak jsem začal střilet dál.
Je to jen obyčejnej SKYPE a BUG (za který nemůžu :) )
Stapo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Stapo » 25 bře 2015, 18:18

A v pravidlech žádnej skype není... :* čiže bych prosil unban..
Stapo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KillerRapper7 » 25 bře 2015, 18:27

Mě žádný tvůj skype nezajímá a upřímně mě nezajímáš ani ty.
Tvůj názor na to že jsi na demu wh neviděl není důležitý, důležitý bude názor od CHH.
Jo a volání přes skype, někdo ti poradí "jo zrovna tam kam koukáš je" a ty ho zastřelíš.
Já nevím jestli jsi na skype nebo ne, z mého pohledu to je wh a tak se to i banuje.
PS: Nespamuj příspěvky a počkej na vyjádření někoho z vyšších. ;)
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
KillerRapper7
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Stapo » 25 bře 2015, 18:35

Takže se nademou budeš ještě vyvišovat ?? Ten skype probýhal tak že: mám 2 monitory to je v dnešní době docela normální...
Na jednom monitoru mám zaplej skype na druhém mám CS a když má kámoš Web-kameru (to se dnes taky používá) , tak mi ukazuje kde jsou a tak ho asi zastřelím ne ??? JEstli si to chcete ověřit můžem se klidně nemám stím problém osobně sejít ...
Ale jinak toto není WH ... už jsem tam hrál i předtím pod jménem Strapo nebo Jolanda, volal jsem s kámošem a hrál jsem ...
Chtěl bych vyjádření nějakého zkušenějšího než jsi ty děkuji.... Nejdřív to pořádně ověřit a pak teprve dávám ban ne ??
A ty hned ban a pak nic ... A to že tě ten můj skype nezajímá je že nemáš vůbec úctu k hráčum ... Na admina bych tě nikdy nedal.
Protože jestli takhle zabanuješ 20x lidí za den tak máte do týdne vybanovanej celej Furien.. :) Jinak ti co tam lítají jako mouchy a dají každe kolo Crazy all head-shot to je v pohodě ?? :) Tak jo to jsem teda spokojenej asi půjdu podat stížnost na Gamesites, že jsi s prominutím arogantní blbec kterej hráče vůbec nevnímá a neposlouchá... Toto je asi celé chcem tu požádat někoho s vyšími pravy aby rozhodl děkuji .. :)
Stapo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 25 bře 2015, 18:47

Presunuté do správnej sekcie...
Počkaj si na vyjadrenie CHH
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Stapo » 25 bře 2015, 18:48

Děkuji můžu se zeptat co je to vaše CHH??

e. AwesomeM4RT1N: V príspevku pod to máš, ale pre istotu - CHH - CHeat Hunter, ktorý posudzuje demá a vynesie verdikt, či je ban oprávnený, alebo nie
Stapo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KillerRapper7 » 25 bře 2015, 18:55

Ujasníme si to: 1) Máš dva monitory, na prvním skype na druhém csko, když vidíš že ti přes skype ukazuje nepřítele tak si tu jednu obrazovku vypnu. Je to výhoda kterou ti poskytuje hráč a kterou ty využíváš i když nemusíš.
2) Určitě budu zjíšťovat např napíšu na sklo: "Volá někdo tady s panem Stapem ? Mám podezření že má WH." Tohle budu dělat až mi to nařídí mé vedení. Což se zatím nestalo.
3) Pokud se k tobě chovám arogantně, tak to pardon. Nejsem člověk který se baví normálně s někým kdo "porušuje pravidla", jestli se ukáže že nic nemáš s radostí se ti omluvím ještě jednou.
Dál už se nebudu vyjadřovat pokud to nebude žádané, pak by jen vznikal zbytečný spam jak ode mne tak od tebe. Jak jsi psal je třeba počkat až sem napíše Cheat Hunter (CHH) nebo Hlavní Server Admin (HL SA) popřípadně vyšší jako jsou šerifové nebo vedení GS. Díky za přesunutí.
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
KillerRapper7
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Stapo » 25 bře 2015, 19:01

Repper kdybys jen viděl že opravdu nic nemám vše by se normálně vysvětlilo... Ale jinak takto se mi už líbýš s tou omluvou atd.
I já bych se ti měl omluvit za ty slova co jsem ti napsal takže sorry bro. :)
Stapo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AwPGamer » 25 bře 2015, 19:38

Moc spamu další vyjádření jen CHH.
Prozatím lock.
AwPGamer
Spamer
Spamer

Re: [ČEKÁ SE NA CHH] BAN

Příspěvekod noblemar » 26 bře 2015, 00:33

a když má kámoš Web-kameru (to se dnes taky používá) , tak mi ukazuje kde jsou a tak ho asi zastřelím ne ???

A to, že tam není speciálně napsán SKYPE nás nezajímá :*********

WH UB zamítnut. LOCK.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Unban Žádost