• Stránka 1 z 1
Roxtedy / Jailbreak 1
Zdravím všechny, popis: po dlouhe době jsem zašel na muj oblibeny mod jailbreak odreagovat BEZ PROBLEMU A UMYSLU UDELAT NECO ZLEHO, byl jsem u ct od zacatku mapy oasis prefinalv2 hrál jsem v pohodě pak jedno kolo vzal simona fenomen já ho poprosil ať mi dá stavitele a jestli si můžu vzít gravitaci tak mi dal stavitele vzal jsem si gravitaci a šel jsem hledat vhodne misto pro stavbu pak jsem se koukal kolem zbrojky a Fenomena mezitim zabili tak byl novy simon chtěl jsem jít za ním jenže v tu chvíli na server přišel Roxtedy a bezdůvodu mě přehodil, nenapsal mi ani důvod proč to udělal.
Demo: http://leteckaposta.cz/765796734
Díky za přečtení demo bych doporučil sledovat od času 19:56 tam je cele to kolo.
Demo: http://leteckaposta.cz/765796734
Díky za přečtení demo bych doporučil sledovat od času 19:56 tam je cele to kolo.
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
- nobra1n
- Pokročilý
Roxtedy / Jailbreak 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Roxtedy / Jailbreak 1
Napojil som sa na server a sledoval hru. Fenomen bol simon a ty stavitel. Mal si gravitaciu. Spectoval som ta a nevidel som, ze by si ako stavitel tvoril nejaku skakaciu atrakciu. Mal si vytvoreny blok, po mape si si s tym blokom poskakoval aj s gravitaciou.
Napisal som Fenovi na steam ci mas nieco postavit, odpovedal ze ano. Kedze si si neplnil povinnosti stavitela (postavit/vytvorit nejaku skakaciu atrakciu) a ani si nestrazil simona a hral si sa, presunul som ta k T. Sledoval som chat ci sa spytas alebo mi nieco napises. Ak si mi pisal a ja som si to nevsimol sa ti ospravedlnujem.
Z mojej strany vsetko
Napisal som Fenovi na steam ci mas nieco postavit, odpovedal ze ano. Kedze si si neplnil povinnosti stavitela (postavit/vytvorit nejaku skakaciu atrakciu) a ani si nestrazil simona a hral si sa, presunul som ta k T. Sledoval som chat ci sa spytas alebo mi nieco napises. Ak si mi pisal a ja som si to nevsimol sa ti ospravedlnujem.
Z mojej strany vsetko
-
Roxtedy - Mistr
Už mi došlo že mě přehazuješ za každou kravinu naschvál, hledal jsem vhodné místo na postavení atrakce,Fenomen mi neřekl že mam postavit nějakou atrakce podle planu jen mi dal stavitele a v té době co jsi mě přesunul padnul simon a já šel za tím novým. Viz. demo
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
- nobra1n
- Pokročilý
Ahoj,
Dakujeme za nahlasenie s Roxtedym si o tom promluvim. Kazdopadne ospravedlnenie tu mas
LOCK
Dakujeme za nahlasenie s Roxtedym si o tom promluvim. Kazdopadne ospravedlnenie tu mas

LOCK

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Jen doplnim, ze sis vyzadal stavitele na to, aby sis mohl "beztrestne" behat po mape. Skaces si tam, mackas tlacitka, blokujes pomoci bloku dvere, atd. Vubec nechapu, proc si vlastne stezujes, kdyz sam vis, ze sis presun zaslouzil.
Admin na serveru nepochybil a omluva na miste neni. Priste, az si budes chtit stezovat na admina, tak radeji natoc jeho prohresek, a ne ten svuj
Admin na serveru nepochybil a omluva na miste neni. Priste, az si budes chtit stezovat na admina, tak radeji natoc jeho prohresek, a ne ten svuj

-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1