I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

nahlasenie admina na COD 1

Příspěvekod LaGGer159 » 26 bře 2015, 14:49

1.Dobry den, dnes som hral na cod 1 a bol tam admin JACKSON hrala sa de_aztec.....zacalo sa kolo a ja som siel smerom na plant A kde som sa schoval za tie bedne v rohu a strazil som spawn(BOL SOM CT) zrazu ma ADMIN JACKSON grabol a hodil ma o zem co ma teda zabilo......ked som sa ho pytal preco on mi povedal:::NEPLNENIE POVINNOSTI PLANT/DEFOUSE ked som mu povedal, ze plantnute nebolo on mi nato::::: MAL SI STRAZIT PLANT.......TYMTO CHCEM POVEDAT AKA JE NEZNALOST V TOMTO ADMINOVI KEDZE NEVIE ANI ZAKLADY TYMTO ZIADAM O POTRESTANIE ADMINA.
2.dokazy nemam kedze sa to udialo tak rychlo ale viem ze si dokazete pozret chat za celu hru tak tam to je.....CAS CCA MEDZI 16:35 a :25
LaGGer159
Amatér
Amatér

nahlasenie admina na COD 1

od Rumcajz » 26 bře 2015, 14:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: nahlasenie admina na COD 1

Příspěvekod jackson » 26 bře 2015, 14:59 VIP

Ahoj takže já jsem tě hodil o zem protože jsi byl za krabicemi kdy by jsi stál vedle toho a nebo by tě šlo vidět tak nic neřeknu a psal ano kdy bys jsi strážil plant tak že nehodím o zem ale ty jsi doslova kempil proto jsem tě hodil o zem + jsem ti dal ban aby jsi se ukldnil tady máš http://leteckaposta.cz/312228641 screen zato jsi dostal ban za ty nadávky dal jsem ti aby jsi se uklidnil a k tomu grabu 1) pravidla znám 2) kdy bych neznal pravidla tak bych nešel k pohovoru 3) kdy by jsi nekempil ale strážil plant tak nic neřeknu a hraji dál ale když někdo kempi a kazí hru ostatním tak proč nezasáhnout do hry ten grab byl zato že jsi kempil za těma krabicemi kdy by jsi stál vedle té krabice a šlo tě vidět a nebo přední tak nic řeknu ale když tam kempil tak proč tě nemohu hodit o zem že kempil a ještě jsem psal T Plant / CT Defus takže a nebudu se tu hádat počkám si na vyjádření Hlsa nebo Šerifa a nebo Vedení. ještě bych řekl že já jsem v pohodě admin a všechno řeším v klidu takže kdy by jsi napsal slušně za co grab tak ti to do detailu napíšu a ne že tam budeš hned nadávat a když hráč jde hrát na nějaký server tak si přečte pravidla a nebude se tam s adminem hádat.
PS: taky mě jednou admin hodil o zem a říkal mě že jsem kempil a napsal jsem mu prosím tě mohl bys mě napsat zato grab a napsal mě to v klidu a já jsem mu odepsal ale já jsem nekempil jen jsem slyšel hráče jak jde tak jsem si na něho počal a on řekl okey tak to promiň a bylo to v klidu a když ty tady kempis + za krabicemi tak proč bych tě nemohl zabít
ode mě vše
Jackson
jackson
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod LaGGer159 » 26 bře 2015, 15:03

O bane tu nic nehovorim ten mi uz vyprsal a ten si uvedomujem ide mi len o tvoju neschopnost pravidiel
LaGGer159
Amatér
Amatér

Příspěvekod jackson » 26 bře 2015, 15:06 VIP

jak jsem psal nebudu se hádat počkám si na vyjádření
a psal jsem ti za kemp za krabicemi nic víc a pravidla umím jinak bych nemohl byt admin na CoD a že to tu píšu ale byl jsem Admin na Furien,Knife tedka jsem jen na CoD ale to jen malý detail
jackson
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod RadeGast » 26 bře 2015, 15:07

Admin to bude riešiť inak nabudúce, nehodí ťa hneď o zem, ale upozorní ťa.

Ďakujeme za nahlásenie, nebude sa to už opakovať.

Lock.
Admin od 10.07.2010
RadeGast
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy