Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: ZOMBIE UPDATE 2015

Příspěvekod LeonardoDaVinci » 26 bře 2015, 20:20

Z extrému do extrému... Najprv spravíte mod kde treba behať a kempenie sa vôbec neoplatí a rok či koľko na to spravite totálne nudný, nezáživný kempiaci mod aký to ma zmysel?
Myslím že adrenalin môžte kľudne zrušiť aj tak je k ničomu=raz do teba sekne zm a adrenalin v p...
Crab zm=aj keby si do neho strieľal z tankom tak ho to zrýchľuje...
Vampire zm či jak sa volá totálne bez využitia.
Tipnem si že si ten mod si robil a pritom si zm mod nehral aspoň 2 roky keď si ho vôbec dakedy hral...Mody by mali robiť ludia čo vedia ako to tam chodí a čo sa tam robí...Myslím že po 4 rokoch hrania zm(keď nie viac) je toto najhorší mod(ako som už písal z extrému do extrému) a už nevidím zmysel daľej hrať hento tu že "mod" gg wp.
PS: Už aby bol nový update lebo tento je už nudý a nezáživný. nehehehehehe
LeonardoDaVinci
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 26 bře 2015, 20:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Ven0m » 26 bře 2015, 20:33

Asi budu jediný co jsem napíše pozitivní komentář ale tento update se mi hrozně líbí,baví mě nový ZM hlavně ty nové zbraně a vylepšování které nemusí být jen tak :) (nalezení klíče a rvačka o něj)
jen bych chtěl podotknout že na některých mapách když jsem byl v Kempu tak z ničeho nic něco blouchlo počas kola a zabilo mě to
asi 4 kola za sebou.. psal jsem i N3MOvi ale ten mě asi přehlédl nevím co to je.. dalo by se to vyhledat v HLTV..

A ještě bych tu chtěl dát něco co jsem dneska zachytil na Zombie Chronic 1

http://www.imgbank.cz/vvU

Asi nejvíce mě pobavilo to když nás bylo 9 Terminátorů,možná víc a zbyl jsem jen já.. (inf) :D :D
Obrázek
Ven0m
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Dwandy » 26 bře 2015, 20:45 VIP

LeonardoDaVinci píše:Z extrému do extrému... Najprv spravíte mod kde treba behať a kempenie sa vôbec neoplatí a rok či koľko na to spravite totálne nudný, nezáživný kempiaci mod aký to ma zmysel?
Myslím že adrenalin môžte kľudne zrušiť aj tak je k ničomu=raz do teba sekne zm a adrenalin v p...
Crab zm=aj keby si do neho strieľal z tankom tak ho to zrýchľuje...
Vampire zm či jak sa volá totálne bez využitia.
Tipnem si že si ten mod si robil a pritom si zm mod nehral aspoň 2 roky keď si ho vôbec dakedy hral...Mody by mali robiť ludia čo vedia ako to tam chodí a čo sa tam robí...Myslím že po 4 rokoch hrania zm(keď nie viac) je toto najhorší mod(ako som už písal z extrému do extrému) a už nevidím zmysel daľej hrať hento tu že "mod" gg wp.
PS: Už aby bol nový update lebo tento je už nudý a nezáživný. nehehehehehe

Znáš Zombie? Mě totiž příjde že ne... Prakticky všechny servery na světě se zombie modem jsou udělané tak, že si musíš zalézt do kempu a doufat, že přežiješ. Nemáš vůbec na výběr, jaký styl hry si zvolíš, prostě budeš kempit a hotovo. My jsme chtěli jít před nějakým časem jinou cestou, a tak jsme lidi "donutili" z kempu vylézt, aby hra byla jiná (a to taky byla). Jenže postupem času se ukázalo, že se ztratilo to kouzlo zombie, protože v kempu nebyl nikdo a stala se z toho hra na honěnou, ve které se nedalo hrát za zombie stranu. Musela přijít změna ... byl úmysl lidi dostat zase tak trochu do kempů, ale zároveň můžou běhat a sem tam trochu zombie lovit. Jestli ty sám nemůžeš hrát jinak, než v kempu, tak je chyba jenom v tobě, protože spousta hráčů, které na serveru potkávám (a už je jich docela dost) začíná update chápat a na lov se vydávají. Že je lov těžší než dřív? Ano je, ale hrát se to dá, jen to chce u hry trochu přemýšlet. Ještě pořád se například najde X lidí, který by chtěli zpátky SG, ale já nechápu proč. Vždyt zbraně, který tam jsou, se s trochou vylepšenýho damage stanou mnohem silnějšími, jak nějaké SG. V čem je tedy problém? No v tom, že hráč musí vynaložit trochu úsilí.

Asi nemá smysl se nějak extra vyjadřovat k tomu, jestli mody hraju nebo nehraju. Nepotřebuju bejt na serveru 24 hodin denně, abych měl o hře představu a věděl jak má vypadat. Pokud ti připadá špatný, že zombie teďka nepadají jako hrušky ze stromu sotva se narodí, že je nenahání banda termů a hannibalů s motorovkama a oni jsou bezmocní, že hra za ně má mnohem větší smysl než dřív (už jen proto že si hráč může i po nákaze zahrát za humana třeba 10x v jednom kole), že hra za humana není ve stereotypu: bz+term+sg ale má na výběr hrát X způsobama, tak máš pravdu, bude nejlepší, když to tu hrát nebudeš, protože takhle to momentálně má být a bude to.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod AlbertWesker » 26 bře 2015, 21:15

Dwandy tak aspon vrat toho terminatora nech ostava prosim aj na dalsie kola
Old Legend of Zombies Servers ;)
AlbertWesker
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Majooo666666 » 26 bře 2015, 21:29

Povedal by som že teraz je to lepšie ,pretože aspoň kým som v práci a pripojím sa večer tak môj rebríček ,,miesto"v top 15 sa udrží dlhšie keď že cez deň veľa borcov neuspeje tak rýchlo :-) Akurát ma štve iba ten B-hop ako som už písal,keď je tak obľúbený a chránený viacerými hráčmi ,prečo ho teda využívajú iba večer keď sa teda nebanuje?? Keď na toto dostanem odpoveď budem šťastný prešťastný a sľubujem že už dám s touto témou pokoj. Ono to dosť naštve keď sa niekto zvýhodňuje . Pri plnom servru sú niektoré mapy malé myslím. Tie kľúče pri plnom servru nieje možné aby ich človek nazbieral dostatok aby to bolo citeľné. Keďže každý sa snaží si niečo ukradnúť pre seba a všetci tí odvážnejší sú ako supy vrátane mňa :-) Ďakujem príjemný deň :-)
Majooo666666
Amatér
Amatér

Příspěvekod Dwandy » 26 bře 2015, 21:36 VIP

ten bhop se trochu upravoval a už by to nemělo jít přes ty scripty
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Mac22 » 26 bře 2015, 21:42

Gustik píše:
Majooo666666 píše:Plne súhlasím z MaxwellCZ nehodí sa to na noví update a zbabelo tak unikajú. A že je to len umenie??? Keď dosahuje vačších rýchlostí ktoré ani pán boh nechytí... Proste nech má každý rovnaké práva bez špekulácií. Bolo by to tak fér pretože nájdu sa tu ľudia ktorý si to bránia už len kvoli tomu že ináč hrať nevedia.

Nene, jen ty to chceš zrušit, protože to sám neumíš :P. Je to dovednostní hra, kdo umí - umí, kdo neumí - čumí :shock:.

Souhlasím s Gustíkem, už když si vygoogliš něco málo o bhopu, tak se říká, že kto se ho naučí, posouvá se o úrověň (v csku) výše a je fakt, že na zm serverech s padákem a různými typy (ted už vylepšeními za sp) humany je to jednoduché jako facka.. a to že to pár lidí dokáže a ostatní zase ne znamená, že budeme házet všechny do jednoho pytle a bhop zakážem a zrušíme?? CSko jako hra taková umožňuje tento "bug" není snad bhop taky určitým způsobem taktika jak hrát? Pokud ne, tak co takhle zrušit "bhoperskeho" zombie craba, nebo tuto jeho schopnost, když už zrušit bhop tak komplet hmm?? Vůbec si nemyslím, že hráč, který používá bunnyhop zdržuje hru, jde ho hravě zastavit smokerem, frostem (pokud není last), dohnat se zmiňovaným crabem a zm granatem a to že to prostě někteří nedokážou chytit přece nemusí znamenat, že to zrušíme... Dám příklad: plno lidí neumí s motorovkou, tak ji snad zrušíme?? Podle mě to hodně oživuje tuto hru.. kempením se hra opravdu zdržuje, někde cupet v rouře a solit plný kotel nábojů jedním směrem 1min 15sec v kuse je opravdu nezáživné. Ano je pravda, že nový mod umožňuje vylepšit postavu úplně každému a hrát for fun bez kempu, ale taky toto všichni nedokážou, takže proč to taky neupravit?? nezakázat??? Jen si myslím, že jste vůči bhopu dost krutí a dost hráčů, kteří si chtějí užít aktivní hru plnou pohybu toto od zm serveru odradí.
Suchý listí, prdel čistí
Mac22
Amatér
Amatér

Příspěvekod Xter » 26 bře 2015, 21:53

95% hráčů na ZM stejně využívají jen BHOP script. Zbylí 5 % hráčů se to mohlo naučit - pravdou je, že na ZM skákat BHOP není vůbec nic těžkého díky nižší gravitaci s nožem. No a suma sumárum je 99% hráčů, kteří ten BHOP stejně jen zneužívají.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Xter » 26 bře 2015, 21:55

Zapomněl jsem dodat. Tomu 1% hráčů se omlouváme za komplikace, ale bohužel jeden za všechny, ...
Pakliže se tu oháníte tím, jak jde o um a dovednosti, vězte, že to tak může být, ale ruku na srdce a ne že ne - BHOP se na ZM opravdu jen a pouze zneužíval. Neměl jiné využití. Nehledě na to, že dotyčným to přišlo strašně k smíchu.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Mac22 » 26 bře 2015, 22:12

Xter píše:Zapomněl jsem dodat. Tomu 1% hráčů se omlouváme za komplikace, ale bohužel jeden za všechny, ...
Pakliže se tu oháníte tím, jak jde o um a dovednosti, vězte, že to tak může být, ale ruku na srdce a ne že ne - BHOP se na ZM opravdu jen a pouze zneužíval. Neměl jiné využití. Nehledě na to, že dotyčným to přišlo strašně k smíchu.

zneužití? přiznávám, že plno lidí toho zneužívá, ale nejsou nepolapitelní, jde je opravdu hravě chytit.. Já osobně jsem to využíval dost při startu.. stojíš (běžíš) 4m od humana, který se zrazu stane firstem (fast) např. utečeš mu? Pokud si tě všimne, tak ani náhodou, v mžiku jsi jim nakažený. Uteču pouze bhopem, pokud včas zareaguju. Takže v hodně případech se stává, že jsi tzv. obětí dané situace.. nemáš žádnou jinou cestu, než se nechat nakazit.
Suchý listí, prdel čistí
Mac22
Amatér
Amatér

Příspěvekod gump497 » 26 bře 2015, 22:37

Ven0m píše:Asi budu jediný co jsem napíše pozitivní komentář ale tento update se mi hrozně líbí,baví mě nový ZM hlavně ty nové zbraně a vylepšování které nemusí být jen tak :) (nalezení klíče a rvačka o něj)
jen bych chtěl podotknout že na některých mapách když jsem byl v Kempu tak z ničeho nic něco blouchlo počas kola a zabilo mě to
asi 4 kola za sebou.. psal jsem i N3MOvi ale ten mě asi přehlédl nevím co to je.. dalo by se to vyhledat v HLTV..

A ještě bych tu chtěl dát něco co jsem dneska zachytil na Zombie Chronic 1

http://www.imgbank.cz/vvU

Asi nejvíce mě pobavilo to když nás bylo 9 Terminátorů,možná víc a zbyl jsem jen já.. (inf) :D :D

Tiež som za to, že sa mi tento update nesmierne páči, pretože znova mi to trošku pripomína staré časy (časy kempenia), adrenalín v kempu, keď som posledný nažive (proste BEST), vylepšenia atď... Fakt na tomto update sa nemám na čo sťažovať... Ale i prěs to, rád by som bol, keby sa pridali tie módy granátov, čo sa práve odskúšava a tiež pridanie máp ako je zm_inferno, zm_snowbase3.
gump497
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Majooo666666 » 26 bře 2015, 22:44

Súhlasím a ďakujem Xterovi a Dwandimu. Presne toto myslím. Že na zm sa to nehodí. Keď sa chcem vybujačiť idem na knife server a tam je to ako stvorené na b hop. A naozaj je to zneužívané hrám Zm hlavne po večeroch niekedy aj do rána a vidím že vtedy sa hráči vyťahujú ako to vedia či zo scriptom alebo bez čo nakoniec končí tak že si zapálim keď je last lebo sa mi ho nechce naháňať jednoducho ale nikto to v ten okamžik nerobí a nemá za potreby sa to učiť keď hrá na zm servru kde sú vytýčené pravidlá ktoré platia predsa pre každého. Som rád že tu pár ľudí premýšľa racionálne. Ďakujem vedeniu :-) A spol ktorý majú rovnaký názor za zachovanie originality Zm serverov :-)
Majooo666666
Amatér
Amatér

Příspěvekod MaxwellCZE » 27 bře 2015, 14:23

Majooo666666 píše:Súhlasím a ďakujem Xterovi a Dwandimu. Presne toto myslím. Že na zm sa to nehodí. Keď sa chcem vybujačiť idem na knife server a tam je to ako stvorené na b hop. A naozaj je to zneužívané hrám Zm hlavne po večeroch niekedy aj do rána a vidím že vtedy sa hráči vyťahujú ako to vedia či zo scriptom alebo bez čo nakoniec končí tak že si zapálim keď je last lebo sa mi ho nechce naháňať jednoducho ale nikto to v ten okamžik nerobí a nemá za potreby sa to učiť keď hrá na zm servru kde sú vytýčené pravidlá ktoré platia predsa pre každého. Som rád že tu pár ľudí premýšľa racionálne. Ďakujem vedeniu :-) A spol ktorý majú rovnaký názor za zachovanie originality Zm serverov :-)

Chci počkat s tím jak se to bude vyvíjet po updatu, protože už ten bhop, nevídám často. Když by se ve velkém zneužíval, tak osobně zkusím zařídit nějaké opatření. :) Zatím si mě můžeš přidat na steam a psát, když je problém, ale jestli hráváš po večerech, tak to je asi pro více adminů problém. :D
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod DesmondGamingSk » 27 bře 2015, 16:27

Ahojte,chcel by som napísať jednu veľmi ale veľmi zlú vec.......Keď som First tak ma asi za 30 sekúnd dajú dole, a to ani neni nákaza....Nedali by ste tomu Firstovi aspoň 8000 HP ?
DesmondGamingSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dwandy » 27 bře 2015, 16:37 VIP

DesmondGamingSk píše:Ahojte,chcel by som napísať jednu veľmi ale veľmi zlú vec.......Keď som First tak ma asi za 30 sekúnd dajú dole, a to ani neni nákaza....Nedali by ste tomu Firstovi aspoň 8000 HP ?

on má HP podle počtu hráčů
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery