• Stránka 1 z 1
Skiny (vip)
Dobrý den, chtěl by sem se zeptat jestli je možné poslat mi Evip skiny (ak,awp,deagle,m4a1)
Mám u vás 4Evip a 3vip takže ty skiny mám, ale hodím je do složky a prostě nefungují jak tam hodím nějaké jiné tak to jede nechápu to :/ hledal jsem všude ale našel jsem jen m4a1 a awp a já to chci vše.. protože jsou fakt luxus
předem díky Tibor
Mám u vás 4Evip a 3vip takže ty skiny mám, ale hodím je do složky a prostě nefungují jak tam hodím nějaké jiné tak to jede nechápu to :/ hledal jsem všude ale našel jsem jen m4a1 a awp a já to chci vše.. protože jsou fakt luxus

předem díky Tibor
-
Zebra - Kolemjdoucí
Skiny (vip)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Skiny (vip)
Díky moc, ale nevíš proč mi to nejde? 
Nechybí třeba p_akgs.mdl...?
ale jinak díky za ochotu

Nechybí třeba p_akgs.mdl...?
ale jinak díky za ochotu

-
Zebra - Kolemjdoucí
Mne to tiež nešlo, ale stiahla som si tie subory atd... a stále to pýtalo odomňa skin Simpson aj keď som ho tam mala... reštarovala som počitač prezrela složku, zapla csko cez steam a išlo to.. cez nonsteam mi to nešlo, tak trba skúšať 

-
SlnkoLifeStyle - Kolemjdoucí
To je jasné, že ti to nepůjde když je budeš mít takto pojmenované, musíš si ty vip modely pojmenovat stejně jako jsou ty obyčejné - př. v_m4gs přejmenovat na v_m4a1 atd.
-
PraBz
Už to jede strašně děkuju
můžete LOCK.
E by Cobre: tak tedy lock

E by Cobre: tak tedy lock

-
Zebra - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1