• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Steam/Problém?
- Vaša mašina: Notebook
- Operační systém: Windows 8
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: -.-
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Zdravím,mám probém s tím že jsem dostal steam učet z GOčkem,ale když si chci přidat někoho do Friend Listu napíše mi to něco v tom smyslu že na to abych mohl využívat některé funkce tak si musím něco jakože koupit,nevím instaluji to a raději sem to napsal hned.. je možné že až se to doinstaluje tak to půjde v pohodě? má s tím někdo zkušenost?
za každou radu budu Rád..
Váš Milovaný OnLy# :P
- Operační systém: Windows 8
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: -.-
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Zdravím,mám probém s tím že jsem dostal steam učet z GOčkem,ale když si chci přidat někoho do Friend Listu napíše mi to něco v tom smyslu že na to abych mohl využívat některé funkce tak si musím něco jakože koupit,nevím instaluji to a raději sem to napsal hned.. je možné že až se to doinstaluje tak to půjde v pohodě? má s tím někdo zkušenost?
za každou radu budu Rád..
Váš Milovaný OnLy# :P

-
Ven0m - Profesionál
[vyřešeno] Steam/Problém?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam/Problém?
Zdar, tento problém se začal vyskytovat před nedávnem. Většinou se jedná o to, že si někdo koupí jen steam key a ono už se to nyní jako dříve nepočítá.
Mám dojem, že si musíš koupit nějakou hru za steam kredit.
Pokud ti to po nainstalování nepůjde, doporučuji získat nějaký karty a prodat je, potom za ně kup nejlevnější hru.
Btw. příště to piš do vhodnější sekce.
Mám dojem, že si musíš koupit nějakou hru za steam kredit.
Pokud ti to po nainstalování nepůjde, doporučuji získat nějaký karty a prodat je, potom za ně kup nejlevnější hru.
Btw. příště to piš do vhodnější sekce.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: Steam/Problém?
Nemáš zač, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1