Re: ZOMBIE UPDATE 2015
Dwandy píše:DesmondGamingSk píše:Ahojte,chcel by som napísať jednu veľmi ale veľmi zlú vec.......Keď som First tak ma asi za 30 sekúnd dajú dole, a to ani neni nákaza....Nedali by ste tomu Firstovi aspoň 8000 HP ?
on má HP podle počtu hráčů
Platí to aj pre Nemesis pri móde Nemesis vs. Survivol?
-
gump497 - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
jenže musíš brát potaz v to,že na chronicu nejsou ty zbraně tak silné jako na bloodu a proto by to chtělo vylepšit nějakou upravu HL zombieho na bloodech 

-
birotomas - Zkušený
birotomas píše:jenže musíš brát potaz v to,že na chronicu nejsou ty zbraně tak silné jako na bloodu a proto by to chtělo vylepšit nějakou upravu HL zombieho na bloodech
Když je hl skilla, tak se mu povede i hezká nákaza, ale souhlasím, minimálně bych udělal pro firsta takový ten štít, který by zabránil vysokému demage.

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
MaxwellCZE píše:birotomas píše:jenže musíš brát potaz v to,že na chronicu nejsou ty zbraně tak silné jako na bloodu a proto by to chtělo vylepšit nějakou upravu HL zombieho na bloodech
Když je hl skilla, tak se mu povede i hezká nákaza, ale souhlasím, minimálně bych udělal pro firsta takový ten štít, který by zabránil vysokému demage.Už to tady bylo.
Vážně? Když je hl skilla?

*32
-
Eco - Pokročilý
Když ten mód jste (s prominutím) doj*b*li, tak aspoň můžete dát vyvolenému světýlko aby se vědělo kam se jde, protože tá hra je strašně tmavá a nefunguje ani světilko ani Light (N) Děkuji (omlouvám se za sprosté slovo)
Smysl hry není ve vítězství, ale ve hře samé.
-
Matesino - Amatér
Matesino píše:Když ten mód jste (s prominutím) doj*b*li, tak aspoň můžete dát vyvolenému světýlko aby se vědělo kam se jde, protože tá hra je strašně tmavá a nefunguje ani světilko ani Light (N) Děkuji (omlouvám se za sprosté slovo)
u vyvolených to nešlo ani na starým updatu,né ?

-
birotomas - Zkušený
Dwandy píše:DesmondGamingSk píše:Ahojte,chcel by som napísať jednu veľmi ale veľmi zlú vec.......Keď som First tak ma asi za 30 sekúnd dajú dole, a to ani neni nákaza....Nedali by ste tomu Firstovi aspoň 8000 HP ?
A nespravíte že term budej aj na ďalšie kolo ako to aj bolo????
-
DesmondGamingSk - Zkušený
DesmondGamingSk píše:Dwandy píše:DesmondGamingSk píše:Ahojte,chcel by som napísať jednu veľmi ale veľmi zlú vec.......Keď som First tak ma asi za 30 sekúnd dajú dole, a to ani neni nákaza....Nedali by ste tomu Firstovi aspoň 8000 HP ?
A nespravíte že term budej aj na ďalšie kolo ako to aj bolo????
V jednu chvíli se nahodil opakující se Terminátor a i laserové granáty. Bohužel to mělo zásadní účinek a mělo to velký vliv na nákazu, proto jsme to stáhli.
Ovšem nevylučuji, že by se to vrátit nemuselo. Dokud provádíme sledování serverů a updatu, stále se něco může změnit.

-
Xter - Spamerův sluha
podle mě by se to chtělo víc zaměřit na ZOMBIE než humans,protože co si budeme povídat krom toho že má HL mín HP a že jsou dva za kolo a když je menší nákaza tak se ještě nakazí další(se jinak nic moc nezměnilo) chtělo by to vymyslel ještě nějaký BONUS věci pro zombie (třeba zamrazení HUMANS granaty,nebo něco podobného)
-
birotomas - Zkušený
Nebo vylepšení pro humans tak i vylepšení pro zombie (třeba lepší skoky za sprity,nebo víc imuní proti zbraním za sprity a tak podobně)
)

-
birotomas - Zkušený
birotomas píše:Nebo vylepšení pro humans tak i vylepšení pro zombie (třeba lepší skoky za sprity,nebo víc imuní proti zbraním za sprity a tak podobně))
Všichni budou vylepšovat pouze lidské schopnosti. Vylepšování ZM schopností by nevyužil nikdo.
-
Xter - Spamerův sluha
Xter píše:birotomas píše:Nebo vylepšení pro humans tak i vylepšení pro zombie (třeba lepší skoky za sprity,nebo víc imuní proti zbraním za sprity a tak podobně))
Všichni budou vylepšovat pouze lidské schopnosti. Vylepšování ZM schopností by nevyužil nikdo.
Třeba jo,třeba né

Jinak s tím Terminátorem,dřív to bylo že byl i další kolo a prostě se ti obnovoval do tý doby dokuď tě někdo nezabil,ale proč to neudělat třeba jen na dvě kola ?
-
birotomas - Zkušený
birotomas píše:Matesino píše:Když ten mód jste (s prominutím) doj*b*li, tak aspoň můžete dát vyvolenému světýlko aby se vědělo kam se jde, protože tá hra je strašně tmavá a nefunguje ani světilko ani Light (N) Děkuji (omlouvám se za sprosté slovo)
u vyvolených to nešlo ani na starým updatu,né ?
Nešlo právě

Smysl hry není ve vítězství, ale ve hře samé.
-
Matesino - Amatér
Já pořád nechápu, proč vám na tom Terminátorovi na více kol tak záleží. Přeci jenom v tomto updatu není VŮBEC složité nasbírat body na nového s 550 AP.
Ano, jistě, zrodíte se s celkem slušným armorem, ale jsem toho názoru, že jde fakt o maličkost. Jistě, že hráčům to vadí a to z jediného důvodu - stále si myslí, že by měli být neporazitelní a nejlépe bychom udělali udělat toho Terminátora nesmrtelného.
Ano, jistě, zrodíte se s celkem slušným armorem, ale jsem toho názoru, že jde fakt o maličkost. Jistě, že hráčům to vadí a to z jediného důvodu - stále si myslí, že by měli být neporazitelní a nejlépe bychom udělali udělat toho Terminátora nesmrtelného.

-
Xter - Spamerův sluha
mě o toho Terminátora ani nejde,nějak zvlášť ho ani nepoužívám 
jen mě napadlo něco takového z toho důvodu že je to hodně řešitelný a třeba by to vyřešilo jejich problém
jinak je mi celkem jedno jestli je TERM na jedno kolo nebo na deset
jak sem předtím psal,spíš bych udělal nějaký vylepšení pro ZOMBIE než pro humans protože co si budeme povídat
Humans mají tolik nových a vychytaných zbraní že to je vůči zombie kolikrát nefer
proto bych navrhoval aspon na nějakou zkušební dobu nějaký vychytávky i pro zombie
)

jen mě napadlo něco takového z toho důvodu že je to hodně řešitelný a třeba by to vyřešilo jejich problém

jinak je mi celkem jedno jestli je TERM na jedno kolo nebo na deset
jak sem předtím psal,spíš bych udělal nějaký vylepšení pro ZOMBIE než pro humans protože co si budeme povídat
Humans mají tolik nových a vychytaných zbraní že to je vůči zombie kolikrát nefer

proto bych navrhoval aspon na nějakou zkušební dobu nějaký vychytávky i pro zombie

-
birotomas - Zkušený