Re: ZOMBIE UPDATE 2015
Zdravím,keď už je reč o tom Termovy,tak ma práve napadol Term z pred 3 rokov a myslím že by sa ako kompromis dal využiť
:
Proste klasika,pri zakúpení 550 Hp/Ap.Na nové kolo 350 Hp/Ap .Teraz je však otázne či mu aj vrátiť heal +5 Ap za kill-nechám to na vás
Bola tu reč aj o Hannibalovy a o jeho obrovskej výdrži.Momentálny update je spravený skôr na kempenie,takže všetci kempia a kto bude behať po mape?Kedysi na to bol práve Hannibal ale teraz tu už nie je.
Mohol by sa vrátiť v prípade že by pri zakúpení mal 999 Hp/Ap a na nové kolo 500 Hp/Ap(ako kedysi).Myslím si že sa takto vyrieši aj jeho výdrž
Prajem pekný zvyšok dňa

Proste klasika,pri zakúpení 550 Hp/Ap.Na nové kolo 350 Hp/Ap .Teraz je však otázne či mu aj vrátiť heal +5 Ap za kill-nechám to na vás

Bola tu reč aj o Hannibalovy a o jeho obrovskej výdrži.Momentálny update je spravený skôr na kempenie,takže všetci kempia a kto bude behať po mape?Kedysi na to bol práve Hannibal ale teraz tu už nie je.
Mohol by sa vrátiť v prípade že by pri zakúpení mal 999 Hp/Ap a na nové kolo 500 Hp/Ap(ako kedysi).Myslím si že sa takto vyrieši aj jeho výdrž

Prajem pekný zvyšok dňa

-
v0tr3lec - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
birotomas píše:mě o toho Terminátora ani nejde,nějak zvlášť ho ani nepoužívám
jen mě napadlo něco takového z toho důvodu že je to hodně řešitelný a třeba by to vyřešilo jejich problém
jinak je mi celkem jedno jestli je TERM na jedno kolo nebo na deset
jak sem předtím psal,spíš bych udělal nějaký vylepšení pro ZOMBIE než pro humans protože co si budeme povídat
Humans mají tolik nových a vychytaných zbraní že to je vůči zombie kolikrát nefer![]()
proto bych navrhoval aspon na nějakou zkušební dobu nějaký vychytávky i pro zombie)
zombie vychytávky nepotřebujou, protože je mají ve vlastnostech. Chceš zmrazovat? zvol si takovýho zombie, chceš přitahovat? zvol si takovýho zombie .. když si to spočítáš, tak co zombie, to minimálně jedna vlastnost + mají ještě nějaký ty extraitemy a odhazovací granát zdarma, z čehož vyplývá, že zombie toho maj víc, než lidi
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
v0tr3lec píše:Zdravím,keď už je reč o tom Termovy,tak ma práve napadol Term z pred 3 rokov a myslím že by sa ako kompromis dal využiť:
Prajem pekný zvyšok dňa
Takže vlastně chceš vrátit to, co bylo odebráno kvůli tomu, že to nefungovalo...
Přečti si celé toto téma; je tu napsáno, proč to vše bylo odebráno. Hannibala zpět už určitě nevrátíme.
-
Xter - Spamerův sluha
Xter píše:v0tr3lec píše:Zdravím,keď už je reč o tom Termovy,tak ma práve napadol Term z pred 3 rokov a myslím že by sa ako kompromis dal využiť:
Prajem pekný zvyšok dňa
Takže vlastně chceš vrátit to, co bylo odebráno kvůli tomu, že to nefungovalo...
Přečti si celé toto téma; je tu napsáno, proč to vše bylo odebráno. Hannibala zpět už určitě nevrátíme.
Drahý pán Xter

-
v0tr3lec - Amatér
Hra bude vyrovnanější - postupem času a sledováním budeme předělávat HP Zombies. Znevažovat hru zase na stranu CT není řešení. Zvláště v případě vrácení Hannibala, který by ovlivnil tu hru tolik, že by došlo zase k huntění ZMs.
-
Xter - Spamerův sluha
Hehehe čítať to je sranda
Pokiaľ nieje na serveri cheater tak mi nič nevadí a je to super
No chcel by som navrhnúť zváženie infekčného granátu .Keď ho hodím nemám sa na čo tešiť. Spôsobím síce nákazu ale čo s toho?? Prišiel som o body mám len jeden spirit z akéhokoľvek počtu nakazených a ten čo ho nehodil má body navyše. Čiže už sa nám neoplatí hádzať inf je to ako predražený spirit z ktorého nemám takmer nič . A keď viac hráčov minie celý madness do kempu v ktorom je vačšina z bz ktorá sa nabíja dostatočne rýchlo nemáme šancu ich tam nakaziť a tak sa dostať k spiritom . Kým sa zrodím na konci sveta a prídem k miestu už majú nabitú bz znova
Ten inf keby sa vrátil ako bol, by bol super
Doposiaľ som sa dostal len k max damage funkcii a k rýchlosti na polovicu
Bohužiaľ ostatné nemám možnosť vyskúšať keďže bez damage funkcii nedám toľko killov a tak nemám dostatok spiritov na iné funkcie
Tak že v prvom rade si dávam vždy damage a pomocou nej neskôr hoc ktorú inú ale nikdy sa mi nepodarý aj za celú mapu spraviť minimálne všetky aspoň na polovicu
,,Tie spirity čo padajú Je ako deliť sa z 31 hráčmi o jednu hranolku z MCdonalds
" A to som v top 15
Ten inf by to zmenil je aj tak jediný za celé kolo a aj tak ak niekto s ním trafí hejno ct-čkárov tak nech má aspoň radosť zo svojej dobre namierenej mušky 

- Majooo666666
- Amatér
Majooo666666 píše:Hehehe čítať to je srandaPokiaľ nieje na serveri cheater tak mi nič nevadí a je to super
No chcel by som navrhnúť zváženie infekčného granátu .Keď ho hodím nemám sa na čo tešiť. Spôsobím síce nákazu ale čo s toho?? Prišiel som o body mám len jeden spirit z akéhokoľvek počtu nakazených a ten čo ho nehodil má body navyše. Čiže už sa nám neoplatí hádzať inf je to ako predražený spirit z ktorého nemám takmer nič . A keď viac hráčov minie celý madness do kempu v ktorom je vačšina z bz ktorá sa nabíja dostatočne rýchlo nemáme šancu ich tam nakaziť a tak sa dostať k spiritom . Kým sa zrodím na konci sveta a prídem k miestu už majú nabitú bz znova
Ten inf keby sa vrátil ako bol, by bol super
Doposiaľ som sa dostal len k max damage funkcii a k rýchlosti na polovicu
Bohužiaľ ostatné nemám možnosť vyskúšať keďže bez damage funkcii nedám toľko killov a tak nemám dostatok spiritov na iné funkcie
Tak že v prvom rade si dávam vždy damage a pomocou nej neskôr hoc ktorú inú ale nikdy sa mi nepodarý aj za celú mapu spraviť minimálne všetky aspoň na polovicu
,,Tie spirity čo padajú Je ako deliť sa z 31 hráčmi o jednu hranolku z MCdonalds
" A to som v top 15
Ten inf by to zmenil je aj tak jediný za celé kolo a aj tak ak niekto s ním trafí hejno ct-čkárov tak nech má aspoň radosť zo svojej dobre namierenej mušky
Vůbec jsem nepochopil, co bys vlastně chtěl... Napiš mi to jasně a stručně a bez milionu smajlíků. Děkuji.
-
Xter - Spamerův sluha
Xter
Využil som maximálne povolených 10 smajlíkov
Písal som o infe hlavne aby sa vrátili z neho spirity v takom počte v ktorom zasiahol množstvo ct
Ďakujem 

- Majooo666666
- Amatér
Prosím vás, nemohli by ste pridať na všetky Zombie servery 3 mapy s názvami zm_snowbase3, zm_school (ktorú opravoval Luther) a zm_long_jump? A zmazať mapu zm_zod_toronto, kvôli super infekcii (hore sa nemožno dostať, keď som CT, ale aj ZM)
-
gump497 - Zkušený
a co takhle udělat jednoho univerzálního ZOMBIEKA pro EVIP hráče (měl by všechno co ostatní zombieci) s tím rozdílem že by se ty schopnosti museli koupit za body nápř. (10 bodů vždycky jedna schopnost a trvala by do vypršení určitého času)
výhoda je že když bych potřeboval někoho přitáhnout tak bych nemusel někam jít aby mě někdo zabil a teprve pak si dát třeba smockera nebo když bych potřeboval někam vyskočit tak bych si koupil třeba JUMPA na nějakou dobu
)
výhoda je že když bych potřeboval někoho přitáhnout tak bych nemusel někam jít aby mě někdo zabil a teprve pak si dát třeba smockera nebo když bych potřeboval někam vyskočit tak bych si koupil třeba JUMPA na nějakou dobu

-
birotomas - Zkušený
gump497 píše:Prosím vás, nemohli by ste pridať na všetky Zombie servery 3 mapy s názvami zm_snowbase3, zm_school (ktorú opravoval Luther) a zm_long_jump? A zmazať mapu zm_zod_toronto, kvôli super infekcii (hore sa nemožno dostať, keď som CT, ale aj ZM)
Ano to máš pravdu,když je superinfekce na torontu tak se nemají šanci zombie dostat do té budovy kde musí skočit daleko a to oni neumí,takže sem pro.
-
birotomas - Zkušený
gump497 píše:Prosím vás, nemohli by ste pridať na všetky Zombie servery 3 mapy s názvami zm_snowbase3, zm_school (ktorú opravoval Luther) a zm_long_jump? A zmazať mapu zm_zod_toronto, kvôli super infekcii (hore sa nemožno dostať, keď som CT, ale aj ZM)
zm_school mi nešla pri testovaní nových máp. Nechceli sme riskovať, že nepojde polke serveru.

-
N3mO - Mistr
v0tr3lec píše:Xter píše:v0tr3lec píše:Zdravím,keď už je reč o tom Termovy,tak ma práve napadol Term z pred 3 rokov a myslím že by sa ako kompromis dal využiť:
Prajem pekný zvyšok dňa
Drahý pán Xter,celú túto tému pravideľne sledujem a čítam,takže až taký debil niesom aby som sem pridával od veci príspevky.To by ma naozaj zaujímalo čo nefungovalo na Hannibalovi,ktorý mal na nové kolo o polovicu armoru/života menej?Kedysi ten Hannibal prežil sotva dve minúty(a to tam nebol frost,smoker a First nezabíjal na ranu) takže nechápem.Boli ste niekedy momentálne hrať na Bloode?Preto že ja tam hrám stále a vyzerá to tam tak že kolo skončí za pár minút, víťazstvom zombie(väčšinou vždy).Preto ma napadol ten Term s autorespawnom armoru a života na nové kolo,aby bola hra vyrovnanejšia.
Na kterým bloodu hraješ? já jsem ted poslední dny na jedničce hodně často a rozhodně zombie strana nevyhrává kola jak píšeš. Jinak na blood přišel update úplně naposled, takže tam se to lidi ještě pořád učí. Až update pochopí, hra za lidi bude snadnější.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
birotomas píše:a co takhle udělat jednoho univerzálního ZOMBIEKA pro EVIP hráče (měl by všechno co ostatní zombieci) s tím rozdílem že by se ty schopnosti museli koupit za body nápř. (10 bodů vždycky jedna schopnost a trvala by do vypršení určitého času)
výhoda je že když bych potřeboval někoho přitáhnout tak bych nemusel někam jít aby mě někdo zabil a teprve pak si dát třeba smockera nebo když bych potřeboval někam vyskočit tak bych si koupil třeba JUMPA na nějakou dobu)
Jo, Zombie trieda pre VIP alebo EVIP by mohla byť a to napr. Zombie vtak, ako je myslím že doteraz na Avatar serveroch...
-
gump497 - Zkušený
Majooo666666 píše:XterVyužil som maximálne povolených 10 smajlíkov
Písal som o infe hlavne aby sa vrátili z neho spirity v takom počte v ktorom zasiahol množstvo ct
Ďakujem
Taky bych to vrátil zpět.. od té změny jsem ještě nedokázal vylepšit postavu ani z poloviny.. pouze rychlost na max a damage do poloviny no a ouhej co se nestane.. je konec mapy, takže jsem si to ani pořádně neužil a spíše hrál celou mapu za zm, abych nasbíral nějaké ty sp
Suchý listí, prdel čistí
-
Mac22 - Amatér