• Stránka 1 z 1
Žádost o Unban
Ahoj chtěl by jsem dostat unban na serveru Furien 1. Koukal jsem se na lidi kteří dostali na Furien 1 ban, ale já mezi nima nebyl a to když se snažím dostat na furien 1 tak mi to napíše že mám ban.
[AMXBans] Furien 1
[AMXBans] Já nevím jaký admin mě zabanoval
[AMXBans] nick: **D.W.A_VIP_Monster**
[AMXBans] Teď jsem se šel kouknout na výpis z konzole když jsem se připojoval na furien 1 a napsalo mi to né ten výpis, ale napsalo mi to Vložené heslo není zprávné
[AMXBans] Šel jsem se učit. Jak jsem se doučil řekl jsem si že jsi pudu zahrát na server Furien 1 byl plný tak jsem to zkoušel furt až mi došli nervy tak jsem si řekl: OK tak pujdu mezitím na jiný sevrer asi po 20 minutách hraní na jiným sevreru mě to přestalo bavit tak jsem šel zkusit znovu Furien 1 tentokrát nebyl plný tak se mi to načítalo a nakonec se mi tam objevilo že mám BAN a ani nevím zaco.
[AMXBans] Jsem ExtraVip
Pls nevíte co by s tím mohlo být???,
[AMXBans] Furien 1
[AMXBans] Já nevím jaký admin mě zabanoval
[AMXBans] nick: **D.W.A_VIP_Monster**
[AMXBans] Teď jsem se šel kouknout na výpis z konzole když jsem se připojoval na furien 1 a napsalo mi to né ten výpis, ale napsalo mi to Vložené heslo není zprávné
[AMXBans] Šel jsem se učit. Jak jsem se doučil řekl jsem si že jsi pudu zahrát na server Furien 1 byl plný tak jsem to zkoušel furt až mi došli nervy tak jsem si řekl: OK tak pujdu mezitím na jiný sevrer asi po 20 minutách hraní na jiným sevreru mě to přestalo bavit tak jsem šel zkusit znovu Furien 1 tentokrát nebyl plný tak se mi to načítalo a nakonec se mi tam objevilo že mám BAN a ani nevím zaco.
[AMXBans] Jsem ExtraVip
Pls nevíte co by s tím mohlo být???,

- matej3390
- Kolemjdoucí
Žádost o Unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Unban
Jde o ban přes web - teď už by ses měl normálně napojit, jelikož už vypršel.
http://www.gamesites.cz/amxban/Warcraft ... p?bid=6309
Zabanovám jsi byl za: furien-1-textura-t82633.html
http://www.gamesites.cz/amxban/Warcraft ... p?bid=6309
Zabanovám jsi byl za: furien-1-textura-t82633.html
-
Xter - Spamerův sluha
Díky moc za toto info 

- matej3390
- Kolemjdoucí
nééééééé když jsem se snažil připojit na furien 1 tak mi to napsalo že Vložené heslo není správné 

- matej3390
- Kolemjdoucí
matej3390 píše:nééééééé když jsem se snažil připojit na furien 1 tak mi to napsalo že Vložené heslo není správné
Na Furienu, pokud vím, zrovna probíhá turnaj. Vyčkej na znovuotevření serveru.
Lock.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1