• Stránka 1 z 1
Prestalo mi fungovať VIP a EVIP
Zdravím už som tu raz písal ale akosyk ste to asi prehliadli.Prestalo mi fungovať VIP a tým pádom aj EVIP zakúpil som ho a všetko šlo úplne normálne len zrazu asi po mesiac a pol mi nešlo najprv som si myslel že to je výpadok serveru alebo niečo take tak som zadal aktivátor a napísalo neplatný kod skontroloval som SMS a napísal som znova ten kod správne ale znova Neplatný kod nikomu som ten kod nedával neukazoval ani nič podobné čiže vás prosím o pomoc kľudne vám aj zašľem tie kody alebo niečo nech sa nato pozriete .Dakujem za odpoved.
- 7BOBI7
- Kolemjdoucí
Prestalo mi fungovať VIP a EVIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prestalo mi fungovať VIP a EVIP
čao
nie vždy to znamená že ťa prehliadli. Na tvojom mieste by som napísal mail na [email protected] kde si v kontakte s kompetentnými a nie s užívateľmi na fóre, ktorí ti nepomôžu ako tí, ktorí riešia podobné problémy každý deň.
Uveď sms kód, všetko potrebné, nemusíš sa báť, že o VIP prídeš, hlavne napíš všetko potrebné.
nie vždy to znamená že ťa prehliadli. Na tvojom mieste by som napísal mail na [email protected] kde si v kontakte s kompetentnými a nie s užívateľmi na fóre, ktorí ti nepomôžu ako tí, ktorí riešia podobné problémy každý deň.
Uveď sms kód, všetko potrebné, nemusíš sa báť, že o VIP prídeš, hlavne napíš všetko potrebné.
-
n0thingirl - Kazatelův učeň
Re: Prestalo mi fungovať VIP a EVIP
Pokud máš zalohovany email a tu sms a napišeš jim tak o VIP neprijdes. Ale musis mit zalohovanej ten mail !
KONTRAFAKT NAVŽDY!!
I'm Dzhek! - EX Akademik+
STEAMÁK
[BÝVALÝ ADMIN]-BÝVALÝ KNIFE#7
[EVIP]-FURIEN#6
[VIP]-PAINTBALL DEATHMATCH
[VIP]-WEB
I'm Dzhek! - EX Akademik+
STEAMÁK
[BÝVALÝ ADMIN]-BÝVALÝ KNIFE#7
[EVIP]-FURIEN#6
[VIP]-PAINTBALL DEATHMATCH