• Stránka 1 z 1
[zamítnuto]Nábor na EM server-Survival
1. 30.10.1997 (17)
2.hUnter
3. áno
4. Mám aktivované
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. 8 hodín
7. Žiadne
8. Žiadne
9. Som trpezlivý šikovný tolerantný mám zmysel pre humor nemám rád Cheaterov neznášam spamerov mám rád futbal hokej
10. Chcem sa stať EventMastrom preto lebo chcem pomáhať v zlepšovaný servera. Už nejakú dobu na ňom hrám a chcel by som pomáhať AT vždy som tu do noci do neskorých hodín a veľa ľudí to zneužíva ako nadávky,spam a podobne čiže by som tomu chcel aj zabrániť. Čo sa týka MC hrám to od verzie 1.4.2 mal som tiež 2 servery v pluginách sa vyznám a tiež v samotnom Minecrafte či residedencie,shop,minihry. Viem dobre stavať eventy.SG areny, atď.
11. Event som poslal Hl.EventMasterovy RESTRBE. schválil mi ho osobne cez TS.
2.hUnter
3. áno
4. Mám aktivované
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. 8 hodín
7. Žiadne
8. Žiadne
9. Som trpezlivý šikovný tolerantný mám zmysel pre humor nemám rád Cheaterov neznášam spamerov mám rád futbal hokej

10. Chcem sa stať EventMastrom preto lebo chcem pomáhať v zlepšovaný servera. Už nejakú dobu na ňom hrám a chcel by som pomáhať AT vždy som tu do noci do neskorých hodín a veľa ľudí to zneužíva ako nadávky,spam a podobne čiže by som tomu chcel aj zabrániť. Čo sa týka MC hrám to od verzie 1.4.2 mal som tiež 2 servery v pluginách sa vyznám a tiež v samotnom Minecrafte či residedencie,shop,minihry. Viem dobre stavať eventy.SG areny, atď.
11. Event som poslal Hl.EventMasterovy RESTRBE. schválil mi ho osobne cez TS.
- hUnter3987
- Kolemjdoucí
[zamítnuto]Nábor na EM server-Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nábor na EM server-Survival
Ahoj
Začal by som asi takto:
-nemáš príspevky ako je v podmienkach
+Vidím ho tak každý deň
+Zapája sa do chatu
+ Vek !
Ja by som ti moje doporučenie dal, doporučujem
Záleží na Restíkovi

Začal by som asi takto:
-nemáš príspevky ako je v podmienkach
+Vidím ho tak každý deň
+Zapája sa do chatu
+ Vek !
Ja by som ti moje doporučenie dal, doporučujem

Záleží na Restíkovi

-
Mersi96 - Mistr Yoda
Oukey,tak aby jsem to uvedl na správnou míru,hráč mě požádal na tsku slušně,jestli by byla možnost změnit žádost z admina na EM,boužel jsem mu zapoměl říct,aby jen upravil svůj starý topic,nic jméně,když už to takhle napsal,tak tu starou jsem lock a pokračujeme v této.Prosil bych Adminy/EventMastery,aby napsali doporučení/nedoporučení a důvod.
Btw:JEŠTĚ JEDNOU UVIDÍM V ŽÁDOSTECH O ADMINA/EM ŽE NĚKDO NAPÍŠE LOCK TAK BUDE PŘEDE MNOU UTÍKAT RYCHLEJI NEŽ BOLT !!!.Od toho tu jsou pověřené osoby !!!
Btw:JEŠTĚ JEDNOU UVIDÍM V ŽÁDOSTECH O ADMINA/EM ŽE NĚKDO NAPÍŠE LOCK TAK BUDE PŘEDE MNOU UTÍKAT RYCHLEJI NEŽ BOLT !!!.Od toho tu jsou pověřené osoby !!!
Bývalý:
-HL.EM,
-GTA Support Kapitán,SA C#5.

-
Restrbe - Mistr
Hráč je na serveru každý den, v chatu aktivní, pomáhá, pokud zvládne pohovor neviděl bych problém ho přivítat v Admin Teamu 

Kostik, CHeCHtak, juraj11, Rainox atp..
navždy v paměti 

-
HellmutTV - Pokročilý
ahoj lidičky,
+ aktivita
+ vek
Dopouručujem
+ aktivita
+ vek
Dopouručujem
-
Jurachudy - Kolemjdoucí
No tak, snažil jsem se dopracovat k tvému eventu. Na ts jsem ti psal ať mi ho pošleš..
Říkal si něco na způsob že ho už nemáš a ať se zeptám Restrbeho. Takže ty požádáš o EM a smažeš svůj event ?
Restrbe už psal že ho taky nemá.. Takže žádost o EM je nepoužitelná když nikdo neví jaký máš event.
Nedoporučuji.
Edit: + neustále škemráni o doporučeni.
Edit.by.Rest:Hlavní je že jsem ho viděl já lamo
,ale jestli má někdo screan jak škemrá,tak mi ho pošlete
Říkal si něco na způsob že ho už nemáš a ať se zeptám Restrbeho. Takže ty požádáš o EM a smažeš svůj event ?
Restrbe už psal že ho taky nemá.. Takže žádost o EM je nepoužitelná když nikdo neví jaký máš event.
Nedoporučuji.
Edit: + neustále škemráni o doporučeni.
Edit.by.Rest:Hlavní je že jsem ho viděl já lamo

-
TheRsM1 - Profesionál
Zamítám !!!
Důvod:Jen jeden a je mi to líto celkem,věřil jsem ti a fandil a to sice to,že si píšeš o doporučení,nauč se trpělivosti a za měsíc to vyzkoušej znovu.
LOCK
Důvod:Jen jeden a je mi to líto celkem,věřil jsem ti a fandil a to sice to,že si píšeš o doporučení,nauč se trpělivosti a za měsíc to vyzkoušej znovu.
LOCK
Bývalý:
-HL.EM,
-GTA Support Kapitán,SA C#5.

-
Restrbe - Mistr
• Stránka 1 z 1