Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] Dotaz - Demo

Příspěvekod Antharax » 29 bře 2015, 19:26

Ahoj Gamesites.cz :)
Chtěl bych se zeptat jak natočit demo např. na Tspawnu na mapě de_dust2 ale nikoho u sebe nemám kamaráda,atd. komu bych řekl at mě natočí např. jak strafuju ve furien modu a ted jak se natočím aby to šlo vidět např. z nějakého rohu a do prostoru kde lze vidět jak strafuju? doufám, že jste mě pochopili těžce se mi to vysvětluje :) Předem díky za odpověd :)
Antharax
Pokročilý
Pokročilý

[vyřešeno] Dotaz - Demo

od Rumcajz » 29 bře 2015, 19:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dotaz - Demo

Příspěvekod keksik57 » 29 bře 2015, 19:59

Musiš ist na gamesites.cz tam ides na servery vyberes ci cs 1.6 najdes si furien servery a tam napr ked hras na furien 4 tak si das na furien 4 detaily serveru a ked mas detaily serveru na pravo mas taku lištu a tam si najdes video zaznam a to ti uz otvori vsetky dema a tak ked chces na mape dust2 tak si najdes demo na ktorej bolo dust2 a stiahnes si ho to demo ale urob tak ze zajtra si zahraj a vtedy na T spawne strafuj zapametaj si datum a cas zacatia mapy a potom si stiahni to demo a mas

Dufam ze si ma pochopil
Evip Furien4
Evip Chronic1
Steam:ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸKeksik
Obrázek
Obrázek
keksik57
Zkušený
Zkušený

Re: Dotaz - Demo

Příspěvekod SponErko » 29 bře 2015, 20:20 VIP

Zdar, přesně jak je tu již psáno. Ty dema se dělají z HLTV videí.
Ještě se občas používá tzv. HLAE, kde si nastavíš odkud kam se bude kamera pohybovat a ona se poté plynule přesouvá. Najdeš na to tisíce návodů třeba na youtube.
Dotaz zodpovězen, v případě dalších otázek mi napiš PM.
lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Rady a návody