Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: ZOMBIE UPDATE 2015

Příspěvekod Dwandy » 28 bře 2015, 23:07 VIP

kdyby si měl každej hráč na serveru během jedné mapy vylepšit postavu na max, bylo by to nehratelný.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

od Rumcajz » 28 bře 2015, 23:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Majooo666666 » 29 bře 2015, 05:23

Dwandy tak aspoň ten inf vráť ako bol že za každú hlavu 1x spirit alebo nech padá viac kľúčov keď je plný server lebo nepadajú takmer vôbec ,niekedy je to taký hluchý bod že nepadajú . Hral som za craba a keď bolo po mne videl som si svoj kľúč :-) No a keď zabijem ja niekoho spadne z 10 zabitých možno jeden a aj to mi niekto uchmatne :-D Vezmi si že je nás tam 32 a každý si chce trošku skúsiť tie vymoženosti tak nech padajú aspoň tak aby som mal aspoň 2 funkcie pri plnom serveri na full :-) Veď to je nezmysel že je pár hráčov na serveri a padajú ako hrušky tie kľúče a pri plnom takmer nič. No mal som 52 spiritov a za celú mapu som nenašiel ani jeden kľúč až taký amatér niesom v hraní cs zm:-) Tak prečo pane bože pýtam sa prečo :-D
Majooo666666
Amatér
Amatér

Příspěvekod Xter » 29 bře 2015, 06:26

Majooo666666 píše:Dwandy tak aspoň ten inf vráť ako bol že za každú hlavu 1x spirit alebo nech padá viac kľúčov keď je plný server lebo nepadajú takmer vôbec ,niekedy je to taký hluchý bod že nepadajú . Hral som za craba a keď bolo po mne videl som si svoj kľúč :-) No a keď zabijem ja niekoho spadne z 10 zabitých možno jeden a aj to mi niekto uchmatne :-D Vezmi si že je nás tam 32 a každý si chce trošku skúsiť tie vymoženosti tak nech padajú aspoň tak aby som mal aspoň 2 funkcie pri plnom serveri na full :-) Veď to je nezmysel že je pár hráčov na serveri a padajú ako hrušky tie kľúče a pri plnom takmer nič. No mal som 52 spiritov a za celú mapu som nenašiel ani jeden kľúč až taký amatér niesom v hraní cs zm:-) Tak prečo pane bože pýtam sa prečo :-D

O to právě jde - ten klíč má být vzácný a také je. Proto se o ty, které padají musíte předhánět. Každopádně padají v relativně ideálních procentech.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod birotomas » 29 bře 2015, 07:54

Majooo666666 píše:Dwandy tak aspoň ten inf vráť ako bol že za každú hlavu 1x spirit alebo nech padá viac kľúčov keď je plný server lebo nepadajú takmer vôbec ,niekedy je to taký hluchý bod že nepadajú . Hral som za craba a keď bolo po mne videl som si svoj kľúč :-) No a keď zabijem ja niekoho spadne z 10 zabitých možno jeden a aj to mi niekto uchmatne :-D Vezmi si že je nás tam 32 a každý si chce trošku skúsiť tie vymoženosti tak nech padajú aspoň tak aby som mal aspoň 2 funkcie pri plnom serveri na full :-) Veď to je nezmysel že je pár hráčov na serveri a padajú ako hrušky tie kľúče a pri plnom takmer nič. No mal som 52 spiritov a za celú mapu som nenašiel ani jeden kľúč až taký amatér niesom v hraní cs zm:-) Tak prečo pane bože pýtam sa prečo :-D

Klíče padají dobře,jen nesmíš být furt zalezlí v kempu,já si občas proběhnu mapu mezitím někoho i sundám a klíč skoro pokaždý vždycky nějak najdu (blood3).
Holt nesmíš se tolik bát a musíš taky dojít zombiekům ukázat kdo je tady pán ! :D
birotomas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dwandy » 29 bře 2015, 10:57 VIP

Spirity se nejrychleji sbiraji za zombie stranu. Klic staci jen jeden
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod birotomas » 29 bře 2015, 11:06

Dwandy píše:

Spirity se nejrychleji sbiraji za zombie stranu. Klic staci jen jeden

a přemýšlel si nad tím VIP nebo EVIP zombie ? :) co sem tu psal minule
birotomas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Majooo666666 » 29 bře 2015, 17:58

Ale neporovnávajte blood z chronic1 kde je najviac hráčov z celých zm serverov :-) Práveže ten jeden kľúč čo mi stačí je problém pri plnom serveri. Ani nevídem von a už je po mne :-) To mám hrať teda iba po večeroch keď už deti spia?? :-D
Majooo666666
Amatér
Amatér

Příspěvekod Majooo666666 » 29 bře 2015, 18:00

Natočím vám celé video z odkazom na YT :-) A budete mať nervy aj za mňa to Vám garantujem :-D A to chodím aj po vonku hľadať a strielať :-)
Majooo666666
Amatér
Amatér

Příspěvekod N3mO » 29 bře 2015, 18:46

Majooo666666 píše:Ale neporovnávajte blood z chronic1 kde je najviac hráčov z celých zm serverov :-) Práveže ten jeden kľúč čo mi stačí je problém pri plnom serveri. Ani nevídem von a už je po mne :-) To mám hrať teda iba po večeroch keď už deti spia?? :-D

Hrám na chronicu 1. Priemerne za mapu nazberám aj 10 kľúčov.
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod birotomas » 29 bře 2015, 19:50

Majooo666666 píše:Ale neporovnávajte blood z chronic1 kde je najviac hráčov z celých zm serverov :-) Práveže ten jeden kľúč čo mi stačí je problém pri plnom serveri. Ani nevídem von a už je po mne :-) To mám hrať teda iba po večeroch keď už deti spia?? :-D

Řeknu to takhle,že ty to neumíš,neznamená že je to chyba někoho jinýho.Prostě se to nauč líp hrát a budeš mít dost klíčů. :lol:
birotomas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Eco » 29 bře 2015, 19:52

Na blood2 taky padá dost klíčů, podaří se jich vzít za celou mapu i víc. Takže bych to neměnil. Ani ten vip/evip zombie mi nepřijde zrovna jako dobrý nápad. Od toho tam jsou ti ostatní a vybíráš podle potřeby nebo hraješ s jedním průměrným. Ale ten infect bych podpořil, sice se využívá pořád hodně, ale nic z toho nepadá s ohledem na jeho cenu.
*32
Eco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Majooo666666 » 29 bře 2015, 20:38

Tak keď už ináč nedáte :-D Aspoň ten inf vráťte ako bol :-) Ináč nemá zmysel načo ho budem hádzať kôli nákaze?? Ale to poškodím sebe a nie len tým druhým :-D Tak keď už za to zaplatím nech to stojí za to ho hodiť :-)
Majooo666666
Amatér
Amatér

Příspěvekod Matesino » 29 bře 2015, 21:23

Chci se zeptat. Nechtěli by jste jednou za rok na měsíc hodit na server Night#1 old school update? <3 třeba 4.3 nebo 5.0.5.? Zavzpomínat si na old school updaty? Jeden měsíc v roce? Nebo třeba na týden? Nějaký takový třeba na výročí :D v tom týdnu to dát na týden když né na měsíc :)
Smysl hry není ve vítězství, ale ve hře samé.
Matesino
Amatér
Amatér

Příspěvekod birotomas » 29 bře 2015, 22:21

Eco píše:Na blood2 taky padá dost klíčů, podaří se jich vzít za celou mapu i víc. Takže bych to neměnil. Ani ten vip/evip zombie mi nepřijde zrovna jako dobrý nápad. Od toho tam jsou ti ostatní a vybíráš podle potřeby nebo hraješ s jedním průměrným. Ale ten infect bych podpořil, sice se využívá pořád hodně, ale nic z toho nepadá s ohledem na jeho cenu.

jde spíš o to že když si speed a potřebuješ skočit někam kam se speed nedostane (nemá takovej skok jako JUMP a nebo lezení jako CLIMB) tak prostě ti nezbejvá nic jinýho než stát a čekat až si pro něj někdo dojde (a nebo se musíš nechat zabít aby sis mohl změnit zombieka) takhle by sis za body mohl koupit schopnost a vylezl by sis tam :)
birotomas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Eco » 30 bře 2015, 05:30

birotomas píše:
Eco píše:Na blood2 taky padá dost klíčů, podaří se jich vzít za celou mapu i víc. Takže bych to neměnil. Ani ten vip/evip zombie mi nepřijde zrovna jako dobrý nápad. Od toho tam jsou ti ostatní a vybíráš podle potřeby nebo hraješ s jedním průměrným. Ale ten infect bych podpořil, sice se využívá pořád hodně, ale nic z toho nepadá s ohledem na jeho cenu.

jde spíš o to že když si speed a potřebuješ skočit někam kam se speed nedostane (nemá takovej skok jako JUMP a nebo lezení jako CLIMB) tak prostě ti nezbejvá nic jinýho než stát a čekat až si pro něj někdo dojde (a nebo se musíš nechat zabít aby sis mohl změnit zombieka) takhle by sis za body mohl koupit schopnost a vylezl by sis tam :)

Já jsem pochopil proč jsi to chtěl, ale pokud vím, tak hlavní zombie má sníženou gravitaci bez ohledu na jeho typ. Pokud už pak nejsi hlavní, tak můžeš libovolně zombie přepínat. A nebo se naučit hrát s jedním typem, který ti nějak vynahradí ty ostatní. U mě jsou to smoker, climb a crab - podle mapy a stačí to :D
*32
Eco
Pokročilý
Pokročilý

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery