Zde žádejte o Unbany na TeamSpeaku

LifeStyle/Poox

Příspěvekod emoboy » 29 bře 2015, 00:53 VIP

čo mi ukazuje .. <00:50:38> You were banned for 30 minutes from the server by "Poox" (nadavky neumi se chovat.)
uniqe neviem kde najdem
no napisal som "kapitánovi" pooxovi o pomoc s demom, rozpisal som mu dosť jasne čo potrebujem potom mi odpisal nejaku kravinu a potom mi napisal ok už nepiš ... napisal som že napíšem infovi že čo za kapitána tam je.. doslova som mu napísal "JAKY RETARD" a on mi da ban kamo nehnevaj sa ale nie si v poriadku :)
Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
emoboy
Mistr
Mistr

LifeStyle/Poox

od Rumcajz » 29 bře 2015, 00:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: LifeStyle/Poox

Příspěvekod Pooxik » 29 bře 2015, 19:56

Jestli nebudeš souhlasit s něčím co tady napíšu, tak dodám screen.

Napsal si mi v půl jedné ráno, já sem byl teda ospalej ale vždy rád pomůžu.
Napsal jsi mi že máš problém s tím že když stáhneš demo do cska nevis kam se ti uloží, na to sem ti odpověděl že se ti uloží do skožky s csgo, na to si se mi zeptal jak se to demo jmenuje, já ti odepsal že to nemuzu vědět, dema se daji pojmenovat jakkoliv. na to si mi zničeho nic začal napadat, že to si supp. kapitán a nic nevíš, pujdu si stěžovat infovi, já sem opravdu neměl náladu se s tebou hádat.. Kdyby si se nechoval jako dement, rád pomůžu ;) Proto sem napsal už nepiš. Ty si na to napsal že sem retard.

Takže můžeš mi vysvětlit na co si tu stěžuješ ?
Šestého dne bůh řekl "not enough mana"
Obrázek
Pooxik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KOFOLA » 29 bře 2015, 21:07

Pooxik píše:Jestli nebudeš souhlasit s něčím co tady napíšu, tak dodám screen.

Když ho tedy máš, tak ho dodej.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod emoboy » 29 bře 2015, 22:00 VIP

Trooooooooool napisal som že potrebujem vedieť kde sa mi ukladaju dema z kompetetivnych zapasov ... :mrgreen: to asi viem ked som bol cs kapitan že kde sa mi uloži normalne demo ... nie som zase kreten

e.info: Tak proč se nato ptáš když sám o sobě píšeš "nie som zase kreten" :roll: sám víš moc dobře, jak máš postupovat máš-li problém, počkáme na důkaz a nepřej si mě, jak tam bude pooxova verze, v opačném případě si promluvím s pooxem.
emoboy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Pooxik » 30 bře 2015, 07:34

emoboy píše:Trooooooooool napisal som že potrebujem vedieť kde sa mi ukladaju dema z kompetetivnych zapasov ... :mrgreen: to asi viem ked som bol cs kapitan že kde sa mi uloži normalne demo ... nie som zase kreten

e.info: Tak proč se nato ptáš když sám o sobě píšeš "nie som zase kreten" :roll: sám víš moc dobře, jak máš postupovat máš-li problém, počkáme na důkaz a nepřej si mě, jak tam bude pooxova verze, v opačném případě si promluvím s pooxem.

No vidíš kdyby jsi to napsal takhle, tak hned vím jak ti pomoct C:\Games\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\replays

K tomu screenu... Potřebuju, aby došel lifestyle na tsko, aby sem si s ním mohl otevřít starou konverzaci, jestli se ta konverzace dá najít jinak, tak mi sem napište ;) :D

e.Poox: Kdyby jsem ho dnes na ts nepotkal, tak si stáhnu plugin na čtení offl. message.
Obrázek
Pooxik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod emoboy » 30 bře 2015, 11:58 VIP

Tak stiahni a je tam jasne napisane z kompetetivov ... a info o goučko neviem až tak moc zaklady tam su z 1.6 .... :lol:
emoboy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Pooxik » 30 bře 2015, 14:16

Tak tady je ten náš chat: http://ctrlv.cz/6R72

Jako je pravda že si tam napsal že je z kompetetivního zápasu, možná že sem ti poradil o kousek špatně ale kdyby ses choval normálně, tak by jsme to zachvíli vyřešili.
Obrázek
Pooxik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod hTcinfo » 30 bře 2015, 14:41 VIP

-Byla 1. ráno, Poox ti odpověděl témeř správně, možná kdyby jsi hned nevyjel, tak jste oba dospěli ke správnému závěru.
- Odpověď na tvoji původní otázku zde již máš taky, ban byl možná trochu přehnaný, ale 30 minut tě nezabilo ber je jako poučné, zato že si byl support a teď jsi takto netrpělivý.

Poox si dá příště pozor, aby příště volil lepší cestu jak takovéhle vyhrocené situlace řešit a ty si dej pozor nato jak se ským bavíš.

Zde uzavírám, kdyby chtěl KOFOLA ještě verdikt nějak upravit, sám si to otevře.

LOCK
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku