Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: ZOMBIE UPDATE 2015

Příspěvekod birotomas » 30 bře 2015, 07:55

Eco píše:
birotomas píše:
Eco píše:Na blood2 taky padá dost klíčů, podaří se jich vzít za celou mapu i víc. Takže bych to neměnil. Ani ten vip/evip zombie mi nepřijde zrovna jako dobrý nápad. Od toho tam jsou ti ostatní a vybíráš podle potřeby nebo hraješ s jedním průměrným. Ale ten infect bych podpořil, sice se využívá pořád hodně, ale nic z toho nepadá s ohledem na jeho cenu.

jde spíš o to že když si speed a potřebuješ skočit někam kam se speed nedostane (nemá takovej skok jako JUMP a nebo lezení jako CLIMB) tak prostě ti nezbejvá nic jinýho než stát a čekat až si pro něj někdo dojde (a nebo se musíš nechat zabít aby sis mohl změnit zombieka) takhle by sis za body mohl koupit schopnost a vylezl by sis tam :)

Já jsem pochopil proč jsi to chtěl, ale pokud vím, tak hlavní zombie má sníženou gravitaci bez ohledu na jeho typ. Pokud už pak nejsi hlavní, tak můžeš libovolně zombie přepínat. A nebo se naučit hrát s jedním typem, který ti nějak vynahradí ty ostatní. U mě jsou to smoker, climb a crab - podle mapy a stačí to :D

A jak smokerem pritahnes posledního humans a nebo vyvoleného? Já umím se zombieky se všema, ale když tam nevyskoci, tak tam proste nevyskoci a mě nezbejva nic jinýho než se nechat zabít abych si mohl přeměnit na zombieka co tam vyskočí, ale mít zombieka co bych si za nějaký body koupil schopnosti tak bych tam mohl skočit klidně i se smokerem aniž bych řešil že se musím napřed nechat zabít
birotomas
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 30 bře 2015, 07:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Eco » 30 bře 2015, 13:06

birotomas píše:
Eco píše:
birotomas píše:
Eco píše:Na blood2 taky padá dost klíčů, podaří se jich vzít za celou mapu i víc. Takže bych to neměnil. Ani ten vip/evip zombie mi nepřijde zrovna jako dobrý nápad. Od toho tam jsou ti ostatní a vybíráš podle potřeby nebo hraješ s jedním průměrným. Ale ten infect bych podpořil, sice se využívá pořád hodně, ale nic z toho nepadá s ohledem na jeho cenu.

jde spíš o to že když si speed a potřebuješ skočit někam kam se speed nedostane (nemá takovej skok jako JUMP a nebo lezení jako CLIMB) tak prostě ti nezbejvá nic jinýho než stát a čekat až si pro něj někdo dojde (a nebo se musíš nechat zabít aby sis mohl změnit zombieka) takhle by sis za body mohl koupit schopnost a vylezl by sis tam :)

Já jsem pochopil proč jsi to chtěl, ale pokud vím, tak hlavní zombie má sníženou gravitaci bez ohledu na jeho typ. Pokud už pak nejsi hlavní, tak můžeš libovolně zombie přepínat. A nebo se naučit hrát s jedním typem, který ti nějak vynahradí ty ostatní. U mě jsou to smoker, climb a crab - podle mapy a stačí to :D

A jak smokerem pritahnes posledního humans a nebo vyvoleného? Já umím se zombieky se všema, ale když tam nevyskoci, tak tam proste nevyskoci a mě nezbejva nic jinýho než se nechat zabít abych si mohl přeměnit na zombieka co tam vyskočí, ale mít zombieka co bych si za nějaký body koupil schopnosti tak bych tam mohl skočit klidně i se smokerem aniž bych řešil že se musím napřed nechat zabít

S tím lastem a smokerem jsem to taky navrhoval, stejně jako ty vyvolené. No očividně to neprošlo. Ale na vyvolené by měli být nemesis - jen ten náhodný výběr tomu moc nesvědčí, teď jsou ale nemesis silní dost.
*32
Eco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod LeonardoDaVinci » 31 bře 2015, 13:50

Len jedna maličkosť že keď mám Leap humana a dam si terminátora tak mi tie skoky nefungujú a nedá sa skákať "long jump".
Dúfam že je to len bug a nie zámer...
LeonardoDaVinci
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 31 bře 2015, 13:52 VIP

LeonardoDaVinci píše:Len jedna maličkosť že keď mám Leap humana a dam si terminátora tak mi tie skoky nefungujú a nedá sa skákať "long jump".

ono se to asi pere s tím dvojitým skokem co má term, takže to asi nejde spojit, takže ano, je to bug, ale vyřešit to nejde
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod MaxwellCZE » 31 bře 2015, 14:05

Dwandy píše:
LeonardoDaVinci píše:Len jedna maličkosť že keď mám Leap humana a dam si terminátora tak mi tie skoky nefungujú a nedá sa skákať "long jump".

ono se to asi pere s tím dvojitým skokem co má term, takže to asi nejde spojit, takže ano, je to bug, ale vyřešit to nejde

Dwandy, vyřešit to určitě jde, ale musí se to vykoumat, asi bych tam dal zase gravity, nebo něco podobného.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod LeonardoDaVinci » 31 bře 2015, 14:13

MaxwellCZE píše:
Dwandy píše:

Dwandy, vyřešit to určitě jde, ale musí se to vykoumat, asi bych tam dal zase gravity, nebo něco podobného.

No ja som tam včera hral a išlo to, tak som myslel že ste to zrušili.
LeonardoDaVinci
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 31 bře 2015, 14:24 VIP

MaxwellCZE píše:
Dwandy píše:

nechápu co s tím má nějaká gravity ... a jak víš že to vyřešit jde? Když JUMP button vykonává jednu funkci a přidá se k ní další funkce, logicky se to bude překrejvat ne? .... vyřešit to nejde, leda by si člověk dopředu někde navolil kterou věc chce využívat což mi připadá dost od věci a dělat to tak nebudu
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod LeonardoDaVinci » 31 bře 2015, 14:45

Dwandy píše:
MaxwellCZE píše:
Dwandy píše:

nechápu co s tím má nějaká gravity ... a jak víš že to vyřešit jde? Když JUMP button vykonává jednu funkci a přidá se k ní další funkce, logicky se to bude překrejvat ne? .... vyřešit to nejde, leda by si člověk dopředu někde navolil kterou věc chce využívat což mi připadá dost od věci a dělat to tak nebudu

Tak to potom môžte vrátiť gravity humana. Načo nám je human ktorý pri terminátorovi ani nefunguje a nemá prakticky nič špeciálne.
+by bolo lepšie keby sa dalo vylepšovať za spirity niečo iné ako život ktorý je podľa mňa absolútne nepotrebný a nikto to ani nevylepšuje skôr by som navrhoval gravitáciu namiesto života
LeonardoDaVinci
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 31 bře 2015, 16:34 VIP

takže vám v tomhle topicu několikrát napíšu že gravity human byl zrušenej proto, že lezl do textur a kazil hru a vy mi tu ted budete dávat návrhy na gravitaci? Vážně chcete abych začal vaše příspěvky ignorovat protože jsou úplně od věci? A tyhle nesmysly mi tu navíc bude navrhovat člověk, který před nějakým časem řekl, že jdeme z extrému do extrému? Co je pak tohle? když navrhuje kažení hry? Je mi z některých fakt do pláče ...

Leaper human je maximálně OK classa, to jestli nefunguje při termovi je úplně jedno, protože term má skoků dost a tuhle vlastnost nepotřebuje. No a do doby, než si někdo terma koupí, může používat právě skoky z human class.

Každopádně, dávám tady lock, nechci tu vést diskuse o gravitaci a dalších nesmyslech který by vám vyhovovaly, neboť by z vás udělaly zase něco OP. Polovina věcí, který sem ted někdo píše se tu už X krát řešila, takže to nikam nevede. Když někdo najde závažnou chybu, nebo něco, klidně může založit topic a vyřeší se.

Takže díky všem za pomoc při update (hlavně těm, kteří skutečně našli chyby)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Předchozí

Zpět na Zombie Servery