I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

2ka^ Matys / CTF # 4 /

Příspěvekod MaTTHeWvWWW » 31 bře 2015, 18:42

1. Takže,hrala sa normálne mapa.Hráči kempili.Konkrétne sa hrala mapa de_dust_castlegs.Hráči kempili buď v katách alebo pod tým mostom ako sa ide z CT spawnu do kát.Ďalší hráči kempili na spawne druhých teamov.Píšem admin rob dačo.Nič.Napíšem mu do pošty.Ten hráč možno dačo má,spektni ho pls (nebudem menovať kto).Nič.A keď mu napíšem.Niečo v zmysle - admin už sa čiň.Tak mi dá ban.Ak by to takto bolo na Furiene tak, "hej,admin ten a ten hráč kempí banuj ho" "hej,admin ten a ten hráč je na txt banuj to" tak by tie servery boli prázdne.Neviem ako to chodí na CTF serveroch.Ale mohlo by to byť tak,že kick+upozornenie---> ban,ja som rovno dostal ban.Pardón ,dáky dôkaz nemám.Lebo sám som to nečakal,ak tak tak len chat.

Alebo HLTV záznam.Kde bude chat. :)

Prosím,prešetriť vec.

Ďakujem,
s pozdravom MaTTHeW.

Prajem príjemný zvyšok dňa.
Bývalý CS 1.6 Admin - All Furiens + dokončená akadémia
MaTTHeWvWWW
Zkušený
Zkušený

2ka^ Matys / CTF # 4 /

od Rumcajz » 31 bře 2015, 18:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: 2ka^ Matys / CTF # 4 /

Příspěvekod Matys123 » 31 bře 2015, 19:13

Zdravím :) Koukal jsem se na tvoji historii chatu... a jsi zrovna takovej ten typ hráče... co přijde na server... a když tě nedej bůh někdo zabije, tak je to camper, cheater a nebo náhoďák..., takže když jsi mi napsal, že tamten hráč je cheater... odepsal jsem ti, že neni... nepoběžim se hned kouknout do spectu jak ty pískneš... až mě se ten hráč nebude líbit tak tam pujdu... a jeho score zrovna cheatum neodpovídalo...(ano můžou bejt i lidi co s tim neumí)... A když se čirou náhodu na serveru objeví admin..., tak hned spam ať to začnu banovat... Campit tam bude vždycky někdo... a já nebudu každých 5 minut kvůli 1 hráči co tě zabil běhat do spectu... bych se od tud ani nehl... :)
Matys123
Amatér
Amatér

Re: 2ka^ Matys / CTF # 4 /

Příspěvekod Cobretti » 31 bře 2015, 20:05

Nikde tu nevidím nějaký důkaz o pochybení admina :?
Admin sám moc dobře ví, kdy má zakročit a na vaše plakání opravdu nedáme, jelikož brečíte pořád, že ten ono a tam ten zase tamto ;)
A komentáře typu -
2015-03-31 19:22:50 MaTTHeW no dobre,večer stiahnem hltv zaznam a nahlasim ta potom kto bude plakat :) de_dust_castle

si nech od cesty, tohle můžeš zkoušet někde jinde, ale ne tady.

LOCK
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy