• Stránka 1 z 1
[Neaktivní] Zápas
Ahoj.
Potrebujem poradiť ohľadom zápasov. Stále ked sa snažím zapnúť (vyhľadať) zápas tak mi vyskočí táto tabuľka: http://jpeg.cz/obrazek/zL4
Neviem síce ako ale na mojom steam účte mám hry ktoré má brat na svojom steam účte. Môže to byť tím?
On si kúpil cs 1.6 a dal si to na svoj účet. Potom som si spravil ja steam účet na ktorom som mal hry čo má môj brat. (Nič som nenastavoval s zdieľanou knižnicou.) Ale hrať ich nemôžem. Akonáhle stlačím tlačítko "HRAT" tak mi vyskočí tabuľka v ktorej je napísane:
Chcete si zahrát tuto hru?
Tato hra patrí uživateli **********. (pre zachovanie anonymity nenapíšem názov jeho účtu) Prejete si tohoto uživatele požádat o prístup k jeho hrám na tomto počítači?
A pod tým sú možnosti:
POŽADAT O PRISTUP... RADEJI SI JI KOUPIM...
ZRUŠIT
Ďakujem za rady.
Potrebujem poradiť ohľadom zápasov. Stále ked sa snažím zapnúť (vyhľadať) zápas tak mi vyskočí táto tabuľka: http://jpeg.cz/obrazek/zL4
Neviem síce ako ale na mojom steam účte mám hry ktoré má brat na svojom steam účte. Môže to byť tím?
On si kúpil cs 1.6 a dal si to na svoj účet. Potom som si spravil ja steam účet na ktorom som mal hry čo má môj brat. (Nič som nenastavoval s zdieľanou knižnicou.) Ale hrať ich nemôžem. Akonáhle stlačím tlačítko "HRAT" tak mi vyskočí tabuľka v ktorej je napísane:
Chcete si zahrát tuto hru?
Tato hra patrí uživateli **********. (pre zachovanie anonymity nenapíšem názov jeho účtu) Prejete si tohoto uživatele požádat o prístup k jeho hrám na tomto počítači?
A pod tým sú možnosti:
POŽADAT O PRISTUP... RADEJI SI JI KOUPIM...
ZRUŠIT
Ďakujem za rady.
-
RiBB0N - Kolemjdoucí
[Neaktivní] Zápas
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Rieši sa]Zápas
On si kúpil CS 1.6 na svoj steam účet. Ja som si kúpil CS:GO na môj účet. Ale máme rovnaké hry na účtoch ale ja môžem hrať iba CS:GO a on iba CS 1.6.
-
RiBB0N - Kolemjdoucí
RiBB0N píše:Ahoj.
Potom som si spravil ja steam účet na ktorom som mal hry čo má môj brat. (Nič som nenastavoval s zdieľanou knižnicou.)
Občas, když hrajete na stejném PC, tak ty hry, co jsou na tom PC naistalované, budou i na tom druhém steamu (Mám taky 2 steamy a na druhém ty hry kreté mám naistalované v pc mám na druhém účtu, kde by být neměli), takže musíš si od bratra vyžádat přístup (sdílenou knihovnu) a poté můžeš hru hrát, akorát nebudeš moci hrát kompetitivní zápasy.
-
Rainox - Spamer
A ked si kúpim nový počítač a tam si nainštalujem steam aj CS:GO tak to pôjde?
-
RiBB0N - Kolemjdoucí
RiBB0N píše:A ked si kúpim nový počítač a tam si nainštalujem steam aj CS:GO tak to pôjde?
Stačilo by si to GO koupit na svůj steam

ten screen jsem ti na tvou žádost smazal
-
Rainox - Spamer
1. Mám kúpené GO na svoj účet. Ale na 15 som si vypýtal vlastný PC alebo notebuk
tak ked si dám CS:GO na nový PC tak to pôjde?
2. Ďakujem za odstránenie.
3. Tu je screen aj s opravou
http://jpeg.cz/obrazek/zIX

2. Ďakujem za odstránenie.
3. Tu je screen aj s opravou

-
RiBB0N - Kolemjdoucí
No tak troska mam v tom zmetok uz ak mas cas na TS tak dojdi do CS:GO support room 

S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
Strateny moc času nemám zajtra ti napíšem ked budem môcť tu na fore či môžeš aj ty.
-
RiBB0N - Kolemjdoucí
Re: [Neaktivní] Zápas
Tak asi jste se dohodli na PM tak tady to zamykám, kdyby něco napiš PM a odemknu to.
LOCK
LOCK
STEAM: Sigmousek
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
CS:GO ADMIN - PUBLIC, DUST 2 ONLY
CS:GO SUPPORT
-
Sigmousek - Drbna
• Stránka 1 z 1