• Stránka 1 z 1
Žiadosť o UB/Survival
Nick: trihaSK
Dĺžka banu: 1 deň (Údajne za pascu)
Dôvod: Nechápem, za čo som dostala ban. Pokiaľ viem z mojich skúseností, tak pasca znamená, že to musí byť pre verejnosť a nie reska s move f a tp f. Hráč sa tam portol a bol tam! Nezabila som ho. Vyšiel z resky a až vtedy som ho zabila. Keď sa portol späť dala som mu všetky veci, ktoré mal. Bol tam a nezabíjala som ho! Keď som videla povolenie na PVP zabila som ho. A toto je podľa Vás pasca na hráčov? Ban nemá zmysel a je bezdôvodný.
Nick banujúceho: Milovaným CHH 0M4RT1N0
Som zvedavá, aký dôkaz sem dá.
Screen --> http://prntscr.com/6ohvmc
Dĺžka banu: 1 deň (Údajne za pascu)
Dôvod: Nechápem, za čo som dostala ban. Pokiaľ viem z mojich skúseností, tak pasca znamená, že to musí byť pre verejnosť a nie reska s move f a tp f. Hráč sa tam portol a bol tam! Nezabila som ho. Vyšiel z resky a až vtedy som ho zabila. Keď sa portol späť dala som mu všetky veci, ktoré mal. Bol tam a nezabíjala som ho! Keď som videla povolenie na PVP zabila som ho. A toto je podľa Vás pasca na hráčov? Ban nemá zmysel a je bezdôvodný.
Nick banujúceho: Milovaným CHH 0M4RT1N0
Som zvedavá, aký dôkaz sem dá.
Screen --> http://prntscr.com/6ohvmc
Meno na servery Survival: Natyla
-
TrihaGS - Pokročilý
Žiadosť o UB/Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o UB/Survival
Pasca je akékoľvek lákanie hráčov na veci napr. a potom ho zabiješ.. Nemusí to byť verejná reska, je to absolútne jedno kde to je. Dala si mu veci a následne si ho zabila, pričom si písala iba aby sa portol na resku, že mu dáš veci.
http://leteckaposta.cz/799021353
nevyjadrujte sa kto nemáte, budem to mazať
http://leteckaposta.cz/799021353
nevyjadrujte sa kto nemáte, budem to mazať
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
Přidávám svůj pohled na situaci: Zabili jsme hráče mimo res, pak chtěl vrácení věcí. Pak se kladiva portl na mou res, kde má už delší dobu povolení, přičemž je to jinak move f, tp f reska.
Triha mu hodila všechny jeho věci. S hráčem kladiva5 se známe již delší dobu, kažopádně ho triha potom FF zabila...a 0M4RT1N0 opět neměl nic jiného na práci, než nás špehovat s vanishem. Já myslím, že je to čistě naše věci, s kladivem už se delší dobu známe a kdyby to bylo mezi kterýmikoliv jinými hráči, tak se to neřeší.
PS: Mé vyjádření je na místě, bylo to v mé res a byl jsem u toho, takže se mě to týká.
Triha mu hodila všechny jeho věci. S hráčem kladiva5 se známe již delší dobu, kažopádně ho triha potom FF zabila...a 0M4RT1N0 opět neměl nic jiného na práci, než nás špehovat s vanishem. Já myslím, že je to čistě naše věci, s kladivem už se delší dobu známe a kdyby to bylo mezi kterýmikoliv jinými hráči, tak se to neřeší.
PS: Mé vyjádření je na místě, bylo to v mé res a byl jsem u toho, takže se mě to týká.
Naposledy upravil patamataGSCZ dne 02 dub 2015, 09:46, celkově upraveno 1
-
patamataGSCZ - Zkušený
Tak, napíšem ti to tak aby si to pochopil.
1. Hráč nás navigoval MIMO resku. Išli sme za ním. Udrel ma raz mimo resky a ja som ho zabila. To nie je pasť.
2. Povedala som mu, aby išiel do resky, že mu dám veci. Tie som mu aj dala. Keď som videla, že v reske je zapnuté PVP zabila som ho.
Keby mi hráč napísal, že chce veci dala by som mu ich. Mám snáď čas na to, aby som sa bavila s warezákom ?
On nič nepísal. Tak som si tie veci nechala.
Pasca je to, keď je to verejná reska, kde sa pri portnutí AUTOMATICKY hneď zabiješ. A nie, že tam si ešte 10 minút. Popozeral si stavby a ako som napísala v bode 1 navigoval nás potom mimo resku.
Nevidím dôvod pre ban.
1. Hráč nás navigoval MIMO resku. Išli sme za ním. Udrel ma raz mimo resky a ja som ho zabila. To nie je pasť.
2. Povedala som mu, aby išiel do resky, že mu dám veci. Tie som mu aj dala. Keď som videla, že v reske je zapnuté PVP zabila som ho.
Keby mi hráč napísal, že chce veci dala by som mu ich. Mám snáď čas na to, aby som sa bavila s warezákom ?
On nič nepísal. Tak som si tie veci nechala.
Pasca je to, keď je to verejná reska, kde sa pri portnutí AUTOMATICKY hneď zabiješ. A nie, že tam si ešte 10 minút. Popozeral si stavby a ako som napísala v bode 1 navigoval nás potom mimo resku.
Nevidím dôvod pre ban.
Meno na servery Survival: Natyla
-
TrihaGS - Pokročilý
PS: Na tom videu je vidět, že jsme mu dali dostatek času, aby se odportl. Pochopil bych, kdyby stála u portu a zabila ho tam hned. Ale pokud tam desítky sekund pobíhá po resce, je to to samé, jako by ho zabila kdekoliv jinde.
-
patamataGSCZ - Zkušený
Žiadne varovanie aby odišiel nebolo. Proste ste mu len dali veci a nebolo to 10 minút ako písala triha. V tomto prípade je ban oprávnený.
Napísali ste čo potrebovali, už by som bol rád aby ste tu nespamovali ďalej. V opačnom prípade to locknem.
Počkáme na vyjadrenie TheRsM
Napísali ste čo potrebovali, už by som bol rád aby ste tu nespamovali ďalej. V opačnom prípade to locknem.
Počkáme na vyjadrenie TheRsM
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
O past na hráče se nejedná, hráč odbanován, Martinovi to vysvětlím později, Lock.
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1