• Stránka 1 z 1
[*P] zm_aztec2015
Název mapy: zm_aztec2015
Mód: Zombie mod
Autor: Luther
Vlastní textury/modely/sprity/obloha/zvuky: v podstatě všechny textury
Popis mapy: Klasická de_aztec totálně předělaná pro zombie mod. Mapa je upravená tak, aby vyhovovala všem hráčům (od non-vip až po terminátory) tzn., že je dělána hodně otevřená. Bohužel to má svojí daň a tak na pár místech je hodnota wpoly až 1400 (myslím si ale, že to není nic hrozného).
Obsahuje klasických 32 spawnů a v průměru 15 kemp, které jsem se snažil udělat ve stylu kemp z mapy zm_egyptian. (nejsou tak OP ale, doufám
) Je zde i několik kousků M249tek a XM1014tek + kevlar.
Link ke stažení: zm_aztec2015
Screeny:
Pohled na vylepšené logo (transparentní), Pohled na T spawn obsahující 32 spawnů, Pohled na jednu z nových cest + most,Pohled na aztéckou pyramidu, Pohled na jednu z upravených lokací, Pohled na zdejší typ kemp, Pohled na předělané okolí T spawnu, Pohled na část původní mapy, Pohled na úplně novou lokaci, Pohled na zpřístupněnou cestu od T spawnu
Mód: Zombie mod
Autor: Luther
Vlastní textury/modely/sprity/obloha/zvuky: v podstatě všechny textury

Popis mapy: Klasická de_aztec totálně předělaná pro zombie mod. Mapa je upravená tak, aby vyhovovala všem hráčům (od non-vip až po terminátory) tzn., že je dělána hodně otevřená. Bohužel to má svojí daň a tak na pár místech je hodnota wpoly až 1400 (myslím si ale, že to není nic hrozného).

Link ke stažení: zm_aztec2015
Screeny:
Pohled na vylepšené logo (transparentní), Pohled na T spawn obsahující 32 spawnů, Pohled na jednu z nových cest + most,Pohled na aztéckou pyramidu, Pohled na jednu z upravených lokací, Pohled na zdejší typ kemp, Pohled na předělané okolí T spawnu, Pohled na část původní mapy, Pohled na úplně novou lokaci, Pohled na zpřístupněnou cestu od T spawnu
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
[*P] zm_aztec2015
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [*P] zm_aztec2015
Zdravím, tak toto je fakt super mapa. Byl bych celkem rád kdyby se na servery přidala, mohla by být celkem oblíbená, už jen z toho důvodu, že podobná na serverech byla.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Prosím,nahoďte ji!!! Super mapa,co vytknout,prostě bezva,jeden kemp mi dokonce připoměl kemp na Egyptian,fakt bezva!Nahodit!
100%
100%
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
Nádhera
Krásna prepracovaná mapa do posledného detailu. Pekne si sa vyhral s mostom, s kempami, s pyramídou atď atď
Škoda len tej "nevyspytatelnej" SKY textúry... KLIK a KLIK
Ďalej sa mi nepáči postavenie svetiel v kempách viď obrázky (prvý a druhý) Skôr by som to uvítal v strede
Veľmi sa mi ale páčia tieto svetlá KLIK, KLIK
Kedže som taký puntičkár
tak som si všimol aj toto, aj ked si to spravil tak že si zrezal oba bloky, tak tá textúra tam stále trošku nesedí 

Krásna prepracovaná mapa do posledného detailu. Pekne si sa vyhral s mostom, s kempami, s pyramídou atď atď

Ďalej sa mi nepáči postavenie svetiel v kempách viď obrázky (prvý a druhý) Skôr by som to uvítal v strede

Kedže som taký puntičkár

-
WARNING - Mistr
WARNING píše:Nádhera![]()
Krásna prepracovaná mapa do posledného detailu. Pekne si sa vyhral s mostom, s kempami, s pyramídou atď atď![]()
Ďalej sa mi nepáči postavenie svetiel v kempách viď obrázky (prvý a druhý) Skôr by som to uvítal v strede![]()
Kedže som taký puntičkártak som si všimol aj toto, aj ked si to spravil tak že si zrezal oba bloky, tak tá textúra tam stále trošku nesedí
Jak píšeš, ta sky textura je nepředvídatelná

Ty světla jsou věc názoru, svým způsobem jsou ve středu, snažil jsem se je umístít co nejvíce dozadu, aby v kempách nebyla tma, když tam nedosvítí světlo ze sky textury (light_environment)

A k tomu poslednímu problému, řeknu jen to, že by nikdy stejně úplně neseděla. Navíc hráčům jsou detaily ukradený, hlavně, že mají krásnou mapu na pohled kde můžou masakrovat zombies.

Jinak jsem velice rád, že se mapa zatím všem líbí, takže jsem s ní velice spokojen i já.

-
Luther - Spamerův sluha
Omggggg, tak to je hnus, bože luthere toto se ti nepovedlo.
Ale dělám si prču!
Asi tvá zatím nejlepší mapa.
Logo pěkné, campy pěkné, aji ten most, prostě se mi líbi...
Rád bych si jí zahrál
e.CriTical choď si ju postaviť z kociek

Ale dělám si prču!
Asi tvá zatím nejlepší mapa.
Logo pěkné, campy pěkné, aji ten most, prostě se mi líbi...
Rád bych si jí zahrál

e.CriTical choď si ju postaviť z kociek

-
xcfzd - Kazatelův učeň
Čauko,
Mapu bych rád uvítal aspoň na zkoušku na Zombie Serverech,
Taky jsem měl rád tu (de_aztec2012), ale bohužel jí zrušili...
tak já této mapě dávám 99.8% (1% chybí protože nevím proč, ale něco mi tam furt chybí... na té mapě
)
Mapu bych rád uvítal aspoň na zkoušku na Zombie Serverech,
Taky jsem měl rád tu (de_aztec2012), ale bohužel jí zrušili...
tak já této mapě dávám 99.8% (1% chybí protože nevím proč, ale něco mi tam furt chybí... na té mapě

Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
mapa je fakt skvělá .... jen co na ní uděláme boty, tak jí nahodíme (dnes/zítra). Fakt GJ Luther, až mám chut jí hodit jako start mapu, ale tam už je tvoje cpl mill, takže to nechám tak
Nejradši bych na zombie měl mapy jenom od tebe, protože jenom na nich je fakt kvalitní FPS a žádné problémy... Jinak se musím se přiznat, že když jsem dělal na update, úplně jsem přehlídl tuhle mapu, jinak by se v update objevila hned, škoda.

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:mapa je fakt skvělá .... jen co na ní uděláme boty, tak jí nahodíme (dnes/zítra). Fakt GJ Luther, až mám chut jí hodit jako start mapu, ale tam už je tvoje cpl mill, takže to nechám takNejradši bych na zombie měl mapy jenom od tebe, protože jenom na nich je fakt kvalitní FPS a žádné problémy... Jinak se musím se přiznat, že když jsem dělal na update, úplně jsem přehlídl tuhle mapu, jinak by se v update objevila hned, škoda.
U téhle bych si kvalitou v oblasti FPS nebyl jist. Něco se mi na téhle mapě nelíbí ale dal jsem do toho to nejlepší co jsem mohl.

-
Luther - Spamerův sluha
mapa byla nahozena na servery zombie
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:mapa byla nahozena na servery zombie
V trochu jiné podobě ale přeci jen!

V čem se liší ta co je aktuálně na zombie serverech:
- - T spawn a nová lokace za pyramidou byla kompletně smazána
- Pyramida byla uzavřena
- Mapa přišla o 5 kempů
- Menší úpravy nedostatků

-
Luther - Spamerův sluha
Za mapu ti jako hráči velice děkujeme, zahráli jsme si, líbí se nám, no tak co, super práce
, lock.

Pokud chceš poradit ohledně VIP nebo Knife módu - Rád Ti pomůžu 

- „Pokud nechceš mít problém, nech mě na pokoji“ - Andrew Lincoln
-
WanderCZ - Pokročilý
• Stránka 1 z 1