• Stránka 1 z 1
Pokemod Season 2
Mno, ani nevím jak to začít, tak radši půjdu rovnou k věci.
Tento topic se týká jen adminů a spíše těch zdatných ve scriptování pluginů (Ostatní si můžou v klidu hrát někde na pískovišti)
Mám jen jedinou prosbu, aby někdo dokončil na GS Pokemodu, co jsem já začal a nedokončil (Dodělat skilly, opravit některé bugy)
Je celkem pozdě, tak to nebudu v noci nějak moc rozepisovat a tímhle jsem asi vystihl všechno.
Pokud by se na tento topik byť čirou náhodou podíval někdo z vedení, tak pokud byste byli tak hodní, tak žádám o navrácení všeho materiálu spojeného s tímto modem (Soubory, AMXX modu, všechny configy a moji práci co jsem poskytl GS) na kterém jsem pracoval přes 2 roky.
Toť vše...
Tento topic se týká jen adminů a spíše těch zdatných ve scriptování pluginů (Ostatní si můžou v klidu hrát někde na pískovišti)
Mám jen jedinou prosbu, aby někdo dokončil na GS Pokemodu, co jsem já začal a nedokončil (Dodělat skilly, opravit některé bugy)
Je celkem pozdě, tak to nebudu v noci nějak moc rozepisovat a tímhle jsem asi vystihl všechno.
Pokud by se na tento topik byť čirou náhodou podíval někdo z vedení, tak pokud byste byli tak hodní, tak žádám o navrácení všeho materiálu spojeného s tímto modem (Soubory, AMXX modu, všechny configy a moji práci co jsem poskytl GS) na kterém jsem pracoval přes 2 roky.
Toť vše...
Někteří lidé nedokáží unést pravdu... Bohužel.
-
EnTy - Drbna
Pokemod Season 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pokemod Season 2
Enty is here :O Chtěl jsem to dokončit jednu dobu já.. Ale moc se v Pokemódu nevyznám, takže by to bylo možná i horší.. Nechceš se zase vrátit k A teamu a dokončit to?
-
FragONE - Sponzor
Na reakciu zo strany GS na jeho prácu na tomto portále asi nezabudne nikdy 
btw. už som ho skúšal podplatiť skinmi na CS:GO ale nevyšlo

btw. už som ho skúšal podplatiť skinmi na CS:GO ale nevyšlo

Pokiaľ budete rybu súdiť podľa jej schopnosti šplhať na strom, tak bude celý život veriť tomu, že je hlúpa.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
Pokusim sa im napisat ci by boli ochotny ti to vratit a dokoncit to co si nedokoncil.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
já ani nevím (nepamatuju), že to enty dělal. Co vím naposled tak na pokemodě dělal tatapuh. Já pokemod nedělal nikdy a dělat nebudu, protože to neuznávám a ztrácet tím čas nehodlám. Kdyby tam někdo něco dělat chtěl, nemám s tím nějakej problém.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Ja som chcel z vlastných financií kúpiť od poliakov Season 5 pýsal som na to Peťa a poctivo moju PM odignoroval 

Pokiaľ budete rybu súdiť podľa jej schopnosti šplhať na strom, tak bude celý život veriť tomu, že je hlúpa.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
CriTicaL píše:Ja som chcel z vlastných financií kúpiť od poliakov Season 5 pýsal som na to Peťa a poctivo moju PM odignoroval
Jelikož Escape se sekl u Xtera, tak mám teď nějaký čas navíc, tudíž bych se toho ujal ale někdo by mi musel říct jak to udělat.. Jelikož se v pokemodu moc nevyznám a nechtěl bych to udělat horší jak to je. Třeba pokud by jsi koupil tu season 5 (možná bych taky nějakou Kč dal), tak by jsme mohli upravit tu season 5.
Co vím tak Enty to dělal na nějakém serveru od PEta. Ale nevím kdo to nahazoval na oficiální poke server. Je to celkem dávno.
-
FragONE - Sponzor
Myslím že tak čiastočne dosť veľký problém by bol v preklade keďže poliaci to majú po polsky tak neviem či na GS vie niekto dobre po polsky alebo google translate to preloží no 

Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
To by se udělalo.. Něco půjde vyluštit i ze zdrojáku.
-
FragONE - Sponzor
Dwandy píše:já ani nevím (nepamatuju), že to enty dělal. Co vím naposled tak na pokemodě dělal tatapuh. Já pokemod nedělal nikdy a dělat nebudu, protože to neuznávám a ztrácet tím čas nehodlám. Kdyby tam někdo něco dělat chtěl, nemám s tím nějakej problém.
Hmm, tak ty si nepamatuješ, že jsem dělal na celém tom updatu, který teď používá Pokemod server? (Nevěděl jsem, že lidi na GS umí tak rychle zapomenout, když jim někdo poskytne jejich verzi modu)
A o tom nezájmu z tvojí strany vím, proto jsem dělal hotfixy aby jsi to nahrával na server a tady jsem narazil na tvoji nevoli něco s tím serverem udělat.
FALLEN píše:Pokusim sa im napisat ci by boli ochotny ti to vratit a dokoncit to co si nedokoncil.
Zpátky se nehodlám nikdy vrátit, protože jsem zjistil, že to nemá cenu něco dělat pro tuhle bandu nevděčných lidí, kteří okupují vyšší pozice na GS.
-
EnTy - Drbna
CriTicaL píše:Myslím že tak čiastočne dosť veľký problém by bol v preklade keďže poliaci to majú po polsky tak neviem či na GS vie niekto dobre po polsky alebo google translate to preloží no
K tomuto bych řekl leda tohle - netřeba nic překládat, protože na serveru by měl být někde v modu soubor s kompletním CZ překladem.
-
EnTy - Drbna
EnTy píše:Hmm, tak ty si nepamatuješ, že jsem dělal na celém tom updatu, který teď používá Pokemod server? (Nevěděl jsem, že lidi na GS umí tak rychle zapomenout, když jim někdo poskytne jejich verzi modu)
Prosím tě, zase nedělej, jako kdyby jsi celej ten mod napsal. Kdyby jsi byl kdo ví jakej programátor, tak bych si tě zapamatoval, ale to ty nejseš, protože jinak by si ten zastaralej pokemod neupravoval, ale rovnou celej smazal a napsal od začátku .... tak zase nepřeháněj.
Jak už jsem řekl, pokemod jako server "ignoruju" a tak mi je jedno kdo tam co dělal nebo nedělal a proto si to ani nepamatuju. Pokemod (možná ještě SH) je jedinej server, kde nechávám dělat úpravy od adminů, který o to mají zájem. Rozhodně jsem se ani já, ani nikdo jiný neprosil o jakýkoli úpravy od kohokoli na tomto serveru. Běží to pro hráče, který to baví a jestli si tam něco upravoval, tak si to nedělal pro mě, nebo někoho jinýho z vedení, když my sami o ten server vlastně ani nestojíme ... To ty ale musíš vědět, protože jinak by si nikdy nemohl na serveru cokoli upravovat ...
Každopádně, veškerý tvoje úpravy by si měl mít u sebe ne? Když už si to dělal ... rozhodně ti nebudu dávat věci ze serveru, kde jsou úpravy od X lidí nejenom od tebe.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1